Şimdi Ara

smile adsl hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bn şu an ttnet 1024/256 kotalı(4gb) adsl kullanıyorm smile adslin kampanyasıyla ayda 10 ytl fazla verip aynı hızın limitsiz tarifesine geçmeyi düşünüyorm.. bu konuda kafama takılan bikaç şey war :

    ilki ttnet yakın zamanda smile adsl ile aynı fiyata inebilir mi boşuna geçmiyim smile'a yani
    ayrıca smile adsl firma olarak nasıldır, müşteri hizmetlerini falan kastediyorum yani insanı uğraştırırlar mı ilgileri alakaları nasıl??
    son olarak 1mbit bağlanti veriyorlar ama bu hızı pratikte kullanabilir miyim mesala 1mbit 4gb kotalı ttnet de sürekli 90-100kb arası gidip geliyorum smile' geçsem bu hızım devam eder mi ??

    okuyanlara tşkler



  • 1 hafta içinde sözleşme ile cayma hakkın var. Sadece kurulum ücreti ödüyorsun. Ben şimdi bu durumdayım. Geçen perşembe iptal ettirdim özel sebeplerden ötürü hala açık. Emanet laptop buldum hala kapanmayınca :)

    Defalarca telefon ettim, kapamıyorlar. Kredi kartı da vermedim. Mahkemelik olucaz harhalde elemanlarla... Gerçi telefon açıyorum her seferinde bir sorun yok, iptal işleminiz alınmış sadece kurulum ödeyeceksiniz, biz sizi arıycaz diyorlar ama ne gelen var ne giden....

    Sonucu da bildiririm... 3-4 gün sonra kablonet düzgün indirim açıklamazsa bağlantıyı eve naklettirip iptal ettirmiycem. Bekletsinler bakalım, hiç değilse boşuna kurulum ödemem haftaya kablonet indirim yapmazsa...

    Yaşadığım da bir sorun aslında. Sadece sorunu henüz tam hissedemedim. Başıma bir faturalar açmaya hazırlanıyorlar sanki...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10816492/tm.htm

    bikaç gün önceki konşmalar. eminim kararını şekillendiren kaynak olacak bi göz at.

    iyi forumlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FREEEE61

    http://forum.donanimhaber.com/m_10816492/tm.htm

    bikaç gün önceki konşmalar. eminim kararını şekillendiren kaynak olacak bi göz at.

    iyi forumlar


    Buarada, bu başlıktaki sorunların çoğu 8-9 ay ve öncesine ait..
    İlk zamanlar özellikle smile adsl müşteri hizmetleri ve kurulumu çok sorunluydu. Ancak şimdi bu tür sorunları yok ve müşterilerin büyük çoğunluğu çok memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.