Şimdi Ara

TR Cs alemindeki en iyi oyuncularından rumilin mouse fikri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm değerli donanım.haber sakinleri : ben eski DARK PASSAGE * rumil Talarom ( CS oynayan insanlar beni iyi tanır ) adım: emir.. övünmek giibi olmasın ama daha önce türkiyenin en iyi takımında oynuyordum ve türkiyenin en iyi taktik kaptanıydım...ailemin bazı sebeblerinden dolayı yurtdışında durmak zorunda kaldığım için kendi takımımdan uzak durmak zorundada kaldığım için ve şuan başka ülkede başka takımda oynuyorum...world cyber game de oynadım cyberlate professionall ligindede oynadım ve bir çok turnuvalarda.......

logitech oyunseverlerin karşısına ilk başta mx 300.310 mx500 ve 510 gibi mouselerle çıktı... bunlar dpi ları sabit olan ayarlanamadık ları için herkes bu mouselere yöneldi ki ozaman daha dpi olayı daha yok tabiki nerde o 1.600 dpi 2000 dpi lar.

yurt dışında katıldığım fransa turnuvasındaki oyunculardaki mouseler çok çok eski mouse lerdi razer d.back 1600 dpi olsun logitech in diğer 1600 dpi ları olsun son katıldığım yurt dışı turnuvasında hiç bir oyuncuda yoktu(belkide vardı ben göremedim) nedeni ise bütün oyuncular 800 dpi ve 600 lük dpi lı mouselerlen oynuyordu inanırmısınız microsoft intelli 3.0 mouse ları dünya 2 incisi SK lar halen kullanıyordu ve bir çok takım ( zaten SK lara microsoft sponsor o ayrı konu )....ve görünce baya şaşırdım ve aksine bazı şeyleri daha iyi anladım...

nedeni ise son zamanlarda dpi olayını aşmış olan ve kendilerine rakip olan firmalar baya bir çekişiyor 1600 çıkaran olduysa 2000 de çıkaran oldu ama siz siz (oyunculara söylüyorum ) olun haktten mx 500 mx 510 mx 300 mx 310 gibi 800 dpi sabit olan mouse lerden vazgeçmeyin..1600 dpi razer d.back kullandım fazla dayanmadı sürekli oyunda donuyor kendi kendine geliyor gidiyordu g5 aldım aynı sorunu ondada yaşadım mx 518 aldım aynı sorunu ondada yaşadım ( veya bu benim kendi kaderim ) en fazla 3 ay gitti bu mouseler bana ama şimdi bir arkadaşımdan mx 500 aldım ve halen canavar gibi okadar uzun senedir yaşıyor ve mükemmel ötesi halen...

madem oyun oynuyorsanız kasıyorsanız benim gibi 800 dpi lara yönelin çünki burdada oynadığım takımdada hiç birisinde 800 dpi üstü mouse le oynayan yok..1600 ve 2000 dpi lı mouse ler bana göre çok yalan dolan gerçi ayarlanıyor olsada dpi ları ben yinede bunları söylemek istiyorum.. sizlerde bunları ileride daha iyi anlıycaksınız 1600 dpi lık ve 2000 dpi lık mouse leriniz ilerde bozulduğunda inş bozulmaz
    benim size biraz da olsa bilgi aktarmak istediklerim bunlardır kimse bana darılmasın kırılmasın ben sadece kendi görüşümü yazdım hoşçakalın dostçakalın sevgiler saygılar...

İ love YOU.. mx 500 and 800 DPİ

RUMİL....

• görüşlerini uzunca belirttiğin için teşekkürler.
    mutlaka doğruluk payı vardır,
    ama benim aklıma bu oyuncuların halihazırda kullandıkları farelere çok alıştıkları
    ve yeni bir fareye alışmanın vakit alacağını, bu sürede bazı maçları kaybedebilecekleri :) için kolayca fare değiştirmeyecekleri geliyor.
  • Evet bu olayı bütün mouse ları deneyince anlıyorsun yani bütün paran bitince . Ama yazdığın iyi oldu. Ben şuanda mx310 kullanıyorum ama 400 dpi diye biliyiroum hani sen daha iyi bilirsin 800 dpi mi bu acaba ? Bi zamanlar mx510 kullanırdım ve mükemmel oynardım ama bozultu tabi . Jenus arkadaşım şimdi git bunu aldığın yere yapıştır cevapıyla gel

• valla ben 2, el mx500 buldum adam 100 lira fiyat çıkardı.
  • Kolpa
    Emir abiyle konu$tum arkadaşlar bunu emir abi yazmamış söylememi rica etti.. duyuruluR
  • iyi güzel yazmışsında niye rumil in ismini kullanıosn? yani bu forumlarda kimsenin aa rumilmiş bu okuyalım forumunu diye düşündüğünü sanmıyorum. Keşke gerçek nickinle yazsaydın bunları. Enteresaan....
  • Fake kullanıcı vakası sakin olun arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 21 Ağustos 2007; 20:36:37 >
  • Adamın bütün dedikleri doğru fakat rumil yazmamış nası oluyor ya ?? Kendisi yazdıysa niye o niki kullandı ?
  • Yav ne gerek var böyle şeylere niye başkasının adıyla yazıyor ki insanlar anlamadım ne gerek var
  • ilginç bir durum

bence o kadar yüksek dpi lı mouseları kötü görmeyin x710 750 copperhead g5 birde mx518 kullandım en çok hoşuma giden copperhead ve 1600dpi 1ms ayarları oldu hatta hala kullandığım copperhead 2005 e 11 üretimli en ufak sorunu yok
  • Ee peki sonuc olarak razer copperhead mi alalım g5 mi mx518 mi yoksa baska alternatifler mi?
  • Rumil yazmadı ama doğru sözler,1600-2000 dpi hava civa,tıpkı a4 x7 serisi gibi.
  • Sonuç olarak dpi kısmını geçip 1ms üzerinde durup alışma sürecinden sonra gerçekten mouse böyle olurmuş diyeceğiniz razer copperhead alın
  • Dpi yalan olabilir ama logitech kalitesi su götürmez bir gerçek bu konuda zaten hem fikiriz değilmi ?
  • mx518 kullanıyorum...g5 ve copperhead kullanma şansımda oldu.
    kesinlikle mx518 çok daha iyi yada ben alıştım diye öyle geldi
  • MX518 hassasiyeti yüksek bir mousedur.Dayanıklı ve kalitelidir gerçekten.Benim sana bi sorum olacak bileğini çok ağrıtıyormu ?
  • hayır bileğim ağrımıyor;galiba elim büyük olduğu için ağrı yapmıyor...küçük eli olan kullanıcılara göre değil bence...
    yanlız üzerindeki ince film tabakası soyulmaya başladı;buna bir anlam veremedim...pek hoyrat kullandığımda söylenemez.
  • Hımm demek öyle.Benimde elim büyüktür.Mouse unda büyük olması tercihimdir o yüzden ne kadar büyük mouse o kadar az bilek ağrısı.
    film tabakasının soyulması enteresanmış ama
  • Logitech : G5 ve MX518
    Intelli : 3.0 (eski) - 3.0 (yeni) - 1.1A
    Razer : Copperhead - Diamondback

bunları kullandım şimdiye kadar... sabit dpi olması aslında güzel fakat bence oyun kimi zaman ani refleksler gerektirdiği için lazer olmazsa olmaz birşey bir fare için... Şu an 1.1A kullanıyorum G5 imde war lazer'İn farkı hemen belli oluyor.... elleri büyük oyuncular için tavsiyem G5

fnatic paso razer fare kullanıyor bence haklılar.. adamlara 800dpi fare getir midesi bulanır..
    keskinlik ve anında refleks çok önemli
    +
    normal farelerin hızını sensivty ile arttırmak mümkün bunuda denedim ama lazer'in tadını wermedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.