Şimdi Ara

## Nvidia'dan Forceware 163.44 Sürücüleri (Bioshock Güncellemesi) ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Nvidia'dan Forceware 163.44 Sürücüleri (Bioshock Güncellemesi) ##

Nvidia tabanlı ekran kartı kullanıcıları için yeni Forceware sürücü paketi kullanıma sunuldu. Windows XP ve Windows Vista'nın hem 32 hemde 64-bit versiyonları için kullanıma sunulan yeni Forceware 163.44 Beta sürücüleri ile gelen bazı yenilik ve geliştirimeler şu şekilde,

- GeForce 6-7-8 serisi için hem DirectX 9 hemde DirectX 10'a yönelik tek kart ve SLI desteği
    - Bioshock için uyumluluk güncellemesi
    - GeForce 8400, 8500 ve 8600 serisi ekran kartları için Windows XP altında PureVidoe HD hızlandırması. Özellikle bu güncelleme ile Nvidia'nın AMD-ATi'nin UVD teknolojisine fark attığı ifade ediliyor.

Sürücüleri indirmek için,

NVIDIA ForceWare Release 163.44 Windows XP 32-bit (36.95MB)
    http://www.gamershell.com/download_20692.shtml

NVIDIA ForceWare Release 163.44 Windows XP 64-bit (45.97MB)
    http://www.gamershell.com/download_20693.shtml

NVIDIA ForceWare Release 163.44 Windows Vista 32-bit (34.77MB)
    http://www.gamershell.com/download_20694.shtml

NVIDIA ForceWare Release 163.44 Windows Vista 64-bit (47.71MB)
    http://www.gamershell.com/download_20695.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 20 Ağustos 2007; 23:30:14 >

• bu sürücüler beta aşamasında şu anda, bunu da eklemekte fayda var sanırım.
  • tam surum ıcın beklemek gerek sanırım..
  • deneyen arkadaşlar varsa bizlerle paylaşırlarsa güzel olur malum kota doldu şimdiden
  • indiriyorum hemen ,saol fx57
  • indirip denemeli, özellikle de 8*** serisi sahipleri
  • Sakın indirmeyin. Resmen fiyaskoo. Tdu yu bir açtım 1152 864 te daha menüde 17 fps. Dalgamı geçiyolar ya bunlar. Sürücüyü hiç kendileri denemeden son kullanıyıca sunuyolar.

kotanıza yazık indirmeyin boşuna...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alt+tab sorunuyla ilgili gelişme var mı peki bu sürücüyle beraber?
  • deneyelim bakalım tşk fx
  • üzülerek söylüyorum ki bioshock un demosunda hiçbir performans artışı sağlamadı..
  • Sevinerek söylüyorum ki Battlefield 2'de performansı gözle görülür şekilde artırdı (ki beta böyleyse tam sürüm nasıl olur merak ediyorum). Bundan bir önceki driver resmen rezil bir performans veriyordu bende eski (çok eski) sürücülere dönmüştüm ve tatmin edici performansta oynamaya çalışıyordum). Bu beta sürücüsünü yüklediğimde ise performans gerçekten arttı. Ekran kartım Gigabyte 6600GT 128 Mb/128 Bit AGP. Gerçekten çok işime yaradı çok çok teşekkürler...
  • demek ki eski sürüm kartlara yaramış sürücü ilginç
  • amma uğraştırdı be bütün serverla full çekiyo. 10dk ya gelir.
  • driver güncellemesi yaptım yeniden başlattım görüntü gelmedi eski driver yükledim mecburen bundan bi önceki beta olmayanı yükledim yine aynı sorun oldu. neden olabilir?şimdi bi de xfx kendi sayfanıdan driver indireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: insolence

Sürücüyü hiç kendileri denemeden son kullanıyıca sunuyolar.

Adı üstünde Beta yani test sürücüsü bizim denememiz için.

Ayrıca driver sorunlu başlangıç taki Nvidia Ayarları kısmında AA ayarı yok!!! Af koymuşlar AA unutmuşlar
  • haber için teşekkürler fx57 sayende hiç bir güncellemeyi kaçırmıyoruz.
  • beta sürümünde sorunlar çıkabilir bu normal....asıl sürüm çıktığında indirip bakmak gerek...
  • valla şu ankilerle hiçbir sorunum yok ama eğer ki birazcık performans artışı olacaksa hemen denemek lazım denemeden zarar gelmez birazcık kota ziyanı olur o kadar
  • bioshock un demo yu ındırdım kurdum,sehrın loading ekranı geldı,birden oyun kapandı windows a döndü ve renkler birbirine girmişti windows da (nvidia forceware sürüm:91.31) sonra bu driver olayını bi arkadaşımdan msn aracılıyla öğrendım,yükleyip kurdum ve bioshock da loading ekranında windows a atıp oyunun kapanması olayı kalmadı.(e.kartı: xfx 7600 gt xxx edi.)

oyunun konusu güzel videolar bana biraz eski batman filmlerindeki atmosferi yaşattı,konu güzel beğendım, fakat kontroller sanki biraz kötü gibi geldi sanki third person cam'dan (3.kişi kamerasından) olarak oynuyomuşum gibi hissettim kendimi...

ama full sürümü beklemek lazım nede olsa demo :)
  • Oyunu oynayacak arkadaşlar kesinlikle yüklemeli,fps artışı bu kadar olur bir driver ile Nvidia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.