Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Beko TBL 2007-2008 Sezonu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Cevap: Beko TBL 2007-2008 Sezonu Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Malazgirt

5 Aralık 2008, 21:15:52  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Overlord, Milleti düşmanlıkla suçluyorsun ama önce kendi iletine bak da öyle suçla. Şu cümlelerine

quote:

FB Ülker'de ise değişen hiç bir şey yok, yine faullerden sonra pis pis sırıtan oyuncular, yine her pozisyondan sonra hakeme dönen Mirsad Türkcan klasikleri vs vs.

Sonuç olarak oyuncusundan antrenörüne hatta anonsçusuna(!) kadar komple arıza bir takımla oynadık

ceyceymartin az bile demiş. Mirsad'ı eleştirmene bir şey diyemem ama takım hakkında genelleme yaparsan önce kendine bak derim. 1 yenilgi seni bu kadar rahatsız etmemeli. Lig uzun maraton ve daha play-offlar var. Mazeret üretirken rakip hakkında genellemeler yaparak bir yere varılmıyor.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK

eyoruk

6 Aralık 2008, 13:41:16  

Neden gönderildiğimi bilmiyorum ki!

Fenerbahçe sevgimi herkes biliyor. Bu forma için yaptıklarımdan sonra, bu şekilde gönderilmeyi haketmedim. Ancak kimseye de kırgın değilim...

İbrahim Kutluay... Türk Basketbolu’nun dönüm noktalarından birisi. Attığı basketler kadar yaşam tarzıyla da gündemden hiç düşmedi. Kazandığı başarılar tek tek yazmakla bitmez, sayıları öyle çok ki! Yunanistan’a transfer olan ilk sporcu da İbrahim’di... Panathinaikos’ta kazandığı Avrupa Şampiyonluğu ne kadar büyük bir olaysa, iki ülke arasında dostluk elçisi olarak seçilmesi de o denli önemliydi. Milli Takımımız’ın kazandığı Avrupa İkinciliği’nde de İbo başroldeydi. Fenerbahçe alt yapısının en parlak ürünü olarak adı yazılırken, Sarı-Lacivertli takımın 100. yıl şampiyonluğunda da aşık olduğu formayı giydi. Şimdi ise İTÜ’de kendisine çok farklı bir misyon seçti. İşte İbrahim Kutluay’ın olay yaratacak sözleri...

Sen Tanjeviç’in prensi gibiydin... Aynı anda hem Fenerbahçe hem de Milli Takım’dan ayrılmanın sebebi ne olabilir?
Bunun sebebini bana da açıklayan birisi olmadı. Ben 100. yılda Fenerbahçe’ye geldiğim zaman bu forma altında basketbolu bırakmak istediğimi söylemiştim. Giderken de neden gittiğim biliniyordu, tekrar Fenerbahçe’ye dönmek istediğimi herkes biliyordu ve kontratım da devam ediyordu. Askerlik görevimi yaptıktan sonra Tanjeviç’le konuştum, bana farklı düşüncelerinin olduğunu ve fazla süre veremeyeceğini söyledi. Ben de sürenin bu saatten sonra çok önemli olmadığını, bu takımda bulunmak istediğimi ve faydalı olacağımı ve basketbolu bu forma altında bırakmak istediğimi söyledim ama o kararını vermişti. Aslında bu kararı sadece onun verdiğine de inanmıyorum. Daha sonra Mahmut Uslu ile konuştum, o da antrenörün düşüncesinin böyle olduğunu söyledi. Ben de teşekkür edip ayrıldım.
Milli Takım’a alınmayışının bununla ilgisi olabilir mi?
Onların ne düşündüğünü çok iyi bilemem ama tabii ki birbirine bağlantısı vardır!
Hidayet’in takım içindeki liderliğini kuvvetlendirmek için alınmadığın yorumuna ne diyorsun?
Ben bu zamana kadar hep lider pozisyonunda oynadım. Ama amaç milli takımsa liderliğin kimde olduğu önemli değil. Kaldı ki, Avrupa Şampiyonu olan takımlara baktığımızda birçok liderin bulunduğunu görüyoruz. Önemli olan bu lider oyuncuları bir arada kullanabilmektir. Ancak ben kendi adıma her türlü fedakarlığa hazırdım. Hidayet’in de böyle düşündüğüne inanıyorum. Bu ancak onlar için bir bahane olabilir.

‘Teklif gelmedi’
Yöneticilik fikrin varsa neden Aziz Yıldırım’ın teklif ettiğini söylediği idareciliği neden kabul etmedin?
Ben öyle bir teklif almadım. Mahmut Uslu bana ‘Basketbolu bırakırsan bakarız’ dedi. Ben bu sözle spor hayatımı noktalayamazdım. Severek oynadığım basketbolu adı konmayan, ortada olmayan bir görev için bırakamazdım. Ancak ciddi bir görev ve sorumluluk verilseydi, beni onurlandıracak bir şey teklif edilseydi Fenerbahçe sevgim yüzünden kabul edebilirdim.

‘10 yıl tatil yapmadım’
Ben idmanlardan önce ve sonra kolumu hissetmeyinceye kadar şut atardım. Kendime büyük hedefler koymuştum ve bulunduğum konumu hayal ederek çalıştım. Gençlik yıllarımda ben 10 sene hiç tatil yapmadım. Sporcular için yaz antrenmanlarının önemli olduğunu biliyordum ve o dönemleri çok iyi kullandım. Mesela yıldız takımdayken antrenmanım biterdi, gider genç takımla antrenman yapardım, sonra A Takım’ın idmanını kenardan izlerdim. Belki birisi sakatlanır bir şey olur da beni idmana alırlar diye. O da yetmezdi bayan takımının idmanlarına çıkardım. Salon çalışanları benden çok şikayetçiydi. Çünkü sabahın köründe ben şut atmak giderdim, gece de en son ben çıkardım salondan, eve zorla gönderirlerdi...

İTÜ’ye geliş nedenim farklı
Ben Fenerbahçe’de oynamıyorsam hangi takımda oynarım diye düşündüm. Benim Beşiktaş ve Galatasaray’da oynayamayacağımı herkes biliyor. İki kulüp de çok büyük ve saygın camialar da olsa, ben orada mutlu olamayacağımı düşündüm. Diğer tekliflere baktığımda Kepez, Karşıyaka, Antalya gibi takımlar vardı. Bu takımlar çok başarılı olsalar ligi 4. sırada bitiyor. Yani bir takımı Play Off’a sokmak, 8. olanı 4. yapmak için mücadele etmenin bana çok keyif vermeyeceğini düşündüm ve basketbolda ekol olmuş İTÜ’yü eski günlerine götürmek, alt yapısını canlandırmak, yeniden basketbolun sembolü yapmak, üniversite takımlarının güçlenmesine etkide bulunmak için bu kararı aldım. Belki biz 1. Lig’e bile çıkamayacağız. Sonuçta oynamadan hiçbir başarı kazanılmaz. Ama benim de tek amacım bu değil zaten. Ben çok keyifliyim ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Evet... Başbakan ile görüştüm
Başbakanla biraraya gelip Kadıköy Belediye Başkanı olman için görüştüğünüz söylendi?
Ben Sayın Başkanımızla geçtiğimiz aylarda görüştüm, daha önce de konuşmuştum. Ne ben belediye başkanı olayım diye teklifte bulundum, ne de benden böyle bir şey istendi. Günlük spor olaylarını değerlendirdiğimiz bir sohbette bulunduk, fikir alışverişi yaptık. Ancak ben Türk Sporu’nun gelişmesi için radikal kararlar alınması gerektiğine inanıyorum ve siyasete atılarak bunu gerçekleştirebileceğime inanırsam gelecek yıllarda bunu da yaparım.

‘İrem için dizlik aldım’
Yurt dışından gelen teklifleri ailem için kabul etmedim. 2.5 yaşında İrem adında bir kızım var, eşim şu anda hamile. Ben ailemle çok keyifli zaman geçiriyorum. Yaşadığım şeylere şükrederken belli bir noktaya geldim. Biraz daha param olsun, şunu biraz daha yapayım gibi ihtiraslarım yok. Yaklaşık 15 senin ardından ilk kez kendime yazın zaman ayırdım ve kızımla vakit geçirdim. Onunla vakit geçirmek benim için dünyanın en güzel şeyi. Hatta onun yüzünden kendime dizlik aldım. Evde oyun oynarken yerde süründüğüm için dizlerim yara oldu. Bazen kurt oluyorum, bazen kedi onu kovalıyorum. Ben aileme çok düşkünüm, anneme babama... İnşallah kızım da öyle olur.

Fenerbahçe başkanlığı güzel bir hayal!
Efes Pilsen’e transfer olduğun dönemde bana Fenerbahçe’de başkan olacağını söylemiştin? Yine o hedefin var mı?
Ya o benim için bir hayaldi. İçinde olduğunuz zaman bunun ne kadar zor bir iş olduğunu anlıyorsunuz. Ancak şu da bir gerçek ki her Fenerbahçeli’nin içinde böyle bir hayal vardır. Ben de Fenerbahçe’de yetişen bu kulüpte kaptanlık yapan bir oyuncu olarak bu hayale ulaşırsam gurur duyarım. Ancak şu anda tabii ki böyle bir hedefim yok.

TAKVİYE YAPILMAZSA BAŞARI ZOR

Elemelerdeki sonuçlar kimseyi aldatmasın. Yetenekli bir Milli Takım’a sahibiz ancak bu takıma takviyeler yapılmazsa 2009’da başarı zor gelir

Ben Milli Takım’ı 2010’dan sonra bırakacağımı söylemiştim. Yazın bana ödül vermek istediklerinde bunun ne olduğunu Harun ve Turgay Demirel’e sordum. Bana en çok milli formayı giyen oyuncu olduğum için bu ödülü düşündüklerini söylediler. Fakat daha sonra sitede yapılan açıklamada sanki ben milli formaya veda etmişim gibi bir ortam yaratıldı. Bundan rahatsız olduğumu ilettim. Ajansa bir açıklama yapıldı. Ayrıca canlı yayında hem ben hem de Turgay Demirel, bunun bir jubile olmadığını ve ödülün neden verildiğini anlattık. Eğer o açıklamalar yapılmasa gidip plaketi almazdım. Ancak alırken de şunu düşündüm, oraya Spor Bakanı, Genel Müdür çağrılmış... Onlar zor durumda kalmasın, basketbol zarar görmesin diye gidip aldım. Yoksa benim böyle bir palekete ihtiyacım yok. Basketbolu bırakmadan böyle bir plaketin veriliyor olması garip geldi. Benim kadar veya bana yakın sayıda milli olan arkadaşlarıma da aynı jesti yaparlar diye umut ediyorum!
Sonuçta benim milli formayı bırakacağıma kimse karar veremez. Ben basketbol oynadığım sürece milli formayı seve seve giyerim. Beni alır almaz, bu antrenörün problemi ancak ben hep o formayı hedef olarak seçerim. Seneye de çağrılsam seve seve giderim. Performansımınla o formayı hakedeceğime de inanıyorum ancak saydığım nedenlerden ötürü de Tanjeviç’in beni çağıracağını düşünmüyorum. Şunu da özellikle vurgulayayım, bu takıma ilave yapmadan Avrupa Şampiyonası’na gidersek başarılı olacağımıza da inanmıyorum

overlord

8 Aralık 2008, 17:39:24  

ceycey , bloklarsan çok memnun olacağım.

eyoruk

14 Aralık 2008, 12:43:08  

İbrahim Kutluay'dan 51 sayı
TB2L takımlarından İTÜ'nün formasını giyen İbrahim Kutluay, Beykozspor'la oynanan maçta rakip potaya 51 sayı bırakarak, ikinci lig rekoru kırdı.

Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan ve Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden İstanbul Teknik Üniversitesi'nde oynayan İbrahim Kutluay, kariyerine yeni bir başarı daha ekledi.

Erkekler İkinci Ligi'nde oynanan karşılaşmada İTÜ, Beykozspor'u 88-84'lük skorla yenerken, eski milli basketbolcu, ikinci ligde bir maçta atılmış en yüksek sayıya ulaşarak rekor kırdı.

Maçta 2/6 iki sayı, 8/11 üç sayı, 23/24 serbest atış isabetiyle oynayan 34 yaşındaki oyuncu Beykoz potasına 51 sayı bıraktı.

İTÜ'nün elde ettiği galibiyette başrolü oynayan İbrahim Kutluay, ikinci ligde bir maçta en çok sayı atan oyuncu olarak tarihe geçti.

eyoruk

14 Aralık 2008, 12:45:40  

Ohaa diyceğim yani... Neymiş bu ya ? 24 kez s.atiş çizgisine nasıl gitmiş.
Hayır Harun-Tolga oynamamışlar mı ? Öyleyse doğaldır..Ama onlar oynamışlarsa da böyle olmuşsa garip

go_spurs_go

14 Aralık 2008, 17:44:07  

Kaptan İbo neler yapıyor öyle. Fb'den ayıranlar utansın. Harun-İbo elele hep beraber zirveye.

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
eyoruk

27 Aralık 2008, 23:03:25  

Enes son maçlarda neden oynamıyor acaba ?

mecnun13

Sisteme Gözat

28 Aralık 2008, 14:43:49  

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Enes son maçlarda neden oynamıyor acaba ?

Sanırım bu kadro senin sorunu cevaplıyor
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_EMT_WEB_View)/C5474C54C407B9A2C2257529005A10D6?OpenDocument

Nash-Damla

29 Aralık 2008, 24:54:18  

Birazcık magazin ama olsun Efes'in beklenenin altında olmasının sebebi belli oldu. Bayanda pek bi çirkin.

Ozan Doğulu'nun DJ'lik yaptığı bir partiye katılan Efes Pilsen'in koçu Ergin Ataman, sevgilisi Berna Uçkun'la kucak kucağa oturdu. Günaydın'ın haberine göre facebook'ta yer alan bir fotoğrafla aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince hemen birbirlerinden ayrıldı. Ataman ve Uçkun, gece geç saatlere kadar Ozan Doğulu'nun müzikleri eşliğinde eğlenmeye devam etti.

kaynak: uçankuş

imza öldü :(
drexler22

29 Aralık 2008, 14:12:49  

bende aynı haberi yazmak için girmiştim, sen erken davranmışın

quote:

Orjinalden alıntı: balad ruhu ekin

Birazcık magazin ama olsun Efes'in beklenenin altında olmasının sebebi belli oldu. Bayanda pek bi çirkin.

erkek de brad pitt değil yani, ergin ataman

shedo
drexler22

28 Ocak 2009, 10:18:59  

Kerem Tunçeri Efes Pilsen'de

Adı bir süredir Fenerbahçe Ülker ile de anılan Kerem Tunçeri, tercihini Efes Pilsen'den yana kullandı. Rusya'nın Libertsky takımından ayrılan milli basketbolcu, lacivert-beyazlılar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTVSPOR
Güncelleme: 10:04 TSİ 28 Ocak 2009 Çarşamba

Kerem Tunçeri 5 yıl aradan sonra yeniden Efes Pilsen'de...

1999-2004 yılları arasında lacivert-beyazlı kulüpte forma giydikten sonra kariyerine önce Ülker ve Beşiktaş, ardından da Avrupa'da devam eden milli basketbolcu, yeniden Türkiye'ye döndü.

Sezon başında Rusya'nın Triumph Libertsky takımına transfer olan Kerem, hem takımına hem de Moskova'daki yaşama uyum sağlamakta zorlanınca lacivert-beyazlı takımla 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kerem'in adı bir süredir Euroleague'de Top 16'ya kalan ve oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Ülker'le anılıyordu.

Kerem Tunçeri, Efes Pilsen forması giydiği dönemde 3 Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Beşiktaş forması ile 2005-2006 sezonunun da ligin en değerli oyuncusu seçilen milli basketbolcu, Real Madrid ile de Uleb Kupası ve İspanya Lig şampiyonluğuna ulaşmıştı.

biraz geç olmadı mı beyler..

shedo
serkan_seko

8 Şubat 2009, 19:24:42  

chris lofton denen adam -ben turkiye ligini takip etmiorum ondan da olabilir- ismini ilk defa duydugum bu adam bugun sansıma izledigim fb-mersin idman yurdu macında sov yaptı resmen

13/20 uc sayi ile toplam 47 sayı attı bgn fb potasına ve artk 4.ceyrekte fln inanılmaz uclukler soktu bole nba uclugunun bir iki adım gerisinden falan

valla tebrik ettim ben cunku avrupa da bole bir performans hatırlamıorum

drexler22

8 Şubat 2009, 21:10:24  

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

chris lofton denen adam -ben turkiye ligini takip etmiorum ondan da olabilir- ismini ilk defa duydugum bu adam bugun sansıma izledigim fb-mersin idman yurdu macında sov yaptı resmen

13/20 uc sayi ile toplam 47 sayı attı bgn fb potasına ve artk 4.ceyrekte fln inanılmaz uclukler soktu bole nba uclugunun bir iki adım gerisinden falan

ouuuuvvv

müthiş bi olay yaw.. 48 dakikalık nba rekoru bile 12 iken adam 13 üçlük sokmuş.. helal olsun walla.. en son harun baba 49 sayı atmıştı, ondan sonraki en yüksek sayı bu sanırım

shedo
serkan_seko

8 Şubat 2009, 22:19:28  

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

ouuuuvvv

müthiş bi olay yaw.. 48 dakikalık nba rekoru bile 12 iken adam 13 üçlük sokmuş.. helal olsun walla.. en son harun baba 49 sayı atmıştı, ondan sonraki en yüksek sayı bu sanırım

sanırım domarcant ın karsıyakadayken 50 sayı attıgını hatrlıorum ama yanlıs da hatırlıyor olabilirim

bu arada 13 uclukte sanırım bir rekordur

Devr68

27 Şubat 2009, 21:33:09  

Galatasaray Cafe Crown'dan İki Transfer27.02.2009 10:57

Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka'da forma giyen Quinton Hosley ve ABD'li Anthony Tolliver ile anlaştı.

Galatasaray Kulübü, Real Madrid'in serbest bıraktığı basketbolcu Quinton Hosley ve ABD'li Anthony Tolliver ile anlaştı.

Beko Basketbol Ligi'nde 19 maçta elde ettiği 16 galibiyetle 2. sırada yer alan Galatasaray Cafe Crown, art arda gelen sakatlıkların ardından 2 önemli oyuncuyla anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı ilk oyuncu, geçen sezon Pınar Karşıyaka'da 23.2 sayı ortalamasıyla sayı kralı olan Quinton Hosley. Sezon sonunda Real Madrid'e transfer olan Hosley, İspanyol devi tarafından, Türk Telekomspor'dan Kennedy Winston'un transferi sonrası serbest bırakılmıştı.

Galatasaray Cafe Crown'ın 2. transferi, NBA Gelişim Ligi'nde (NBDL) forma giyen Anthony Tolliver oldu. 4 numaralı pozisyonda oynayan Tolliver ile Hosley'in, özellikle atletik kapasiteleriyle, Sarı- Kırmızılıların önemli bir açığını kapatmaları bekleniyor.

Kaynak: AA

Lige renk geliyor...

MeTaLiTY

6 Mart 2009, 20:36:42  

Kaan kural, Solomon'un Fb Ülker'e döneceğini yazmış. Transfer gerçekleşir inşallah. Özledik onu.

Uzun süredir Solomon’u geri almak için uğraşan sarı-lacivertliler mutlu sona ulaşmak üzere. Sacramento ile sözleşmesini fesh etmeye hazırlanan Solomon yakında formasına kavuşacak.

Vatan gazetesinden Kaan Kural'ın haberine göre: "F.BAHÇE taraftarının en büyük dileği gerçek olmak üzere. Türkiye’de King Solomon (Sultan Süleyman) olarak anılan, adına maçlarda pankartlar açılan taraftarın gönlünde çok özel yere sahip olan Solomon geri dönüyor. Son iki yılda şampiyonluğa ulaşan F.Bahçe Ülker’in lideri Solomon, bu sezon başında NBA rüyasını gerçekleştirmek için Toronto Raptors’la anlaşmış ancak Kanada takımında istediğini bulamamıştı. İspanyol Jose Calderon’un arkasında Hırvat Roko Ukiç ile dakika almak için mücadele eden Solomon çok kötü bir sezon geçiren Raptors’da bir türlü koç Sam Mitchell ile anlaşamamış, Mitchell’ın kovulmasıyla daha da karışan takımda yeni koç eski F.Bahçe oyuncusu Jay Triano ile de bir türlü iyi ilişkiler kuramamıştı. Sonuçta Solomon takas döneminin sonunda Sacramento yolunu tuttu. NBA’in finansal olarak en zor durumdaki takımı olan Kings bütçe kısmaya çalışıyor ve oyuncularını birer ikişer elden çıkarıyor. En son Drew Gooden’ı da gönderen Sacramento’nun Solomon’un sözleşmesini de karşılıklı olarak fesh etmeye ve biraz daha tasarruf etmeye hazır olduğu biliniyor.

MARQUEZ Green’in F.Bahçe’nin hedefleri düzeyinde bir oyun kurucu olmadığı ortaya çıktıktan sonra aylardır Solomon’u geri getirmeye çalışan F.Bahçe Ülker yönetimi şimdi aradığı fırsatı yakalamış görünüyor. Bu transferin gerçeklemesi an meselesi. Ortada sadece 1-2 pürüz var.

BİRİNCİSİ Sacramento’nun asıl oyun kurucusu Beno Udrih’in sakatlığında Solomon’a ihtiyacı var. Son iki maçta takıma yeni katılmış olmasına karşın 9/12 isabetle 17 sayı, 6 ribaund yapan Solomon, Sacramento’ya değerini biraz olsun gösterdi. Kings yine de Solomon’u bırakmaya hazır. Asıl önemli pürüz ise Solomon’un geçen sezon sonunda koç Bogdan Tanjeviç’le pek de dostane ayrılmamış olması. Amerikalı yıldız F.Bahçe’de oynamak istiyor. Toronto gazetelerine verdiği demeçte atmosferi özlediğini zaten itiraf etmişti ancak Tanjeviç’le ilgili çok rahat değil.

ANCAK bunların hepsi pürüz. Geçen sezona oranla çok kan kaybeden ve Beko Basketbol Ligi’nde 4. sıraya düşen, 10 defa üst üste yendiği Efes’e bu sezon iki maçta da yenilen F.Bahçe Ülker’in yeniden ’en iyi takım’ olmak için Solomon’a, Solomon’un da yeniden krallığına dönmeye ihtiyacı var. Pazar günkü dev Efes maçına yetişmeyecek ama Solomon’u gelecek hafta içinde bile sarı-lacivertli forma ile görebiliriz. "

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/11150379.asp?gid=229

Bir haber daha: http://www.ntvmsnbc.com/id/24943700/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 6 Mart 2009; 20:35:25 >

|_ÖmeR_|

14 Mart 2009, 17:56:10  

KARŞIYAKA 87 - 83 Gs Cafe Crown

mrt0392

19 Mart 2009, 20:48:52  

Fenerbahçe Ülker'in Solomon'la anlaşmasından sonra Türk Telekom da El-Amin ile tekrar anlaşmış. http://www.ntvmsnbc.com/id/24948324/
Keşke Beşiktaş'a gelseydi Chatman da sakatlanmışken..

eyoruk

11 Nisan 2009, 19:24:27  

Efes Pilsen'in genç oyun kurucusu Engin Atsür, topuğundan geçirdiği ağır sakatlığın ardından 4.5 aydır uzak kaldığı lacivert-beyazlı formadan kopma noktasına geldi. Sakatlığının tedavisi için ABD'ye giden ve tedavisinin sonunda İstanbul'a dönen Atsür'ün Efes ile olan mevcut 2 yıllık anlaşmasının opsiyon yılının feshedileceği leri sürüldü. Kadroda yer alan 4 guard nedeniyle forma şansı bulamayan 1.92 metre boyundaki Engin Atsür ile başta Beşiktaş Cola Turka olmak üzere birkaç kulübün yakından ilgilendiği ileri sürüldü. Bu sezon Efes forması altında sadece 6 maçta forma giyen 25 yaşındaki guard, 11.1 dakika ortalama oynama süresine 2.5 sayı, 1.5 asist, 0.7 top çalma ve 0.5 ribaund istatistiklerini sığdırdı. Atsür bu akşam oynanan Casa TED Kolejliler maçını kaptan Mustafa Abi ile kenardan izledi.
Yazık oluyor yazık....
Bariş dan sonra bir yetenek daha gidiyor... Şimdi ne olacak ? Engin orta sıra takımlarından birinde sivrilecek sonra transfer olacak sonra yine aynı nakarat...

eyoruk

12 Nisan 2009, 14:55:41  

Predrag Drobnjak nerelerde ? Kasun gelince gönderildi mi

d.granger

12 Nisan 2009, 17:49:47  

Bu konu tamamen unutulmış gibi keske maç sonuçları haberler falan güncellense

quaking

12 Nisan 2009, 18:38:52  

malumunuz lig yayınlarının şifreli platforma taşınması sebebiyle lige alaka gösteren kitle bu sezon epey azalış gösterdi. bu gruba ben de dahilim. yazılı basını da takip etmek işime gelmedi açıkçası elimizin altında olmasına rağmen. kalıcı olacak seviyede bir konu açtıysak devamlılığını sağlamak başlıca prensip olmalı. ilgilenenler için gerekli güncellemeyi yapacağım. yaşanan aksaklıktan ötürü özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaking -- 12 Nisan 2009; 18:45:12 >

quaking

19 Nisan 2009, 11:48:14  

BBL 27. Hafta

17 Nisan Cuma
18:00 Darüşşafaka Cooper Tires – Efes Pilsen 78-92
18:00 Mutlu Akü Selçuk Üni. – Fenerbahçe Ülker (Spormax) 53-97

18 Nisan Cumartesi
15:00 Antalya Büyükşehir Belediye – Türk Telekom 84-79
16:00 Pınar Karşıyaka – Mersin Büyükşehir Belediye 74-82
19:00 Galatasaray Cafe Crown – Beşiktaş Cola Turka (Spormax) 111-94

19 Nisan Pazar
16:00 Casa TED Ankara Kolejliler – Kepez Belediye 91 - 80
16:00 Banvit – Aliağa Petkim 79 - 70
16:00 Erdemir – Oyak Renault (SKY Türk) 79 - 77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaking -- 24 Nisan 2009; 22:20:50 >

quaking

24 Nisan 2009, 22:29:19  

BBL 28. Hafta

24 Nisan Cuma
20:00 Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Spormax) 89-62

25 Nisan Cumartesi
15:00 Beşiktaş Cola Turka - Erdemir (Spormax) 99-77
15:30 Darüşşafaka Cooper Tires - Antalya Büyükşehir Belediye 75-71 OT
16:00 Oyak Renault - Pınar Karşıyaka (SKY Türk) 93-94 OT
18:00 Mersin Büyükşehir Belediye - Casa TED Ankara Kolejliler 116-70

26 Nisan Pazar
16:00 Türk Telekom - Banvit (SKY Türk) 93-79
16:00 Kepez Belediye - Efes Pilsen 79-90
16:00 Aliağa Petkim - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 60-50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaking -- 30 Nisan 2009; 20:11:28 >

Shaq Diesel

Sisteme Gözat

24 Nisan 2009, 23:02:44  

Orhun Ene 3 yıllığına Banvit'le anlaşmış.Ayrıca Kinsey'den sonra şimdi de Lofton'ı milli takıma getirmek istiyormuş TBF.

.Alp.

25 Nisan 2009, 21:44:53  

Mersin'deki Lofton 61 sayı atmış. e oha yani

mw@ruw@ri

25 Nisan 2009, 22:58:52  

17/22 3 sayı isabeti.. Çıldırmış yine.

Ahmet Kandemir'in Neal, Domercant ve Hosley'den sonraki hediyesi Türk basketboluna. Türk vatandaşı yapılp milli takımda oynatılması gündemdeymiş. TC vatandaşı olursa Efes ve Fenerbahçe birbirine girer transfer etmek için.

#1 - Keisuke Honda
quaking

3 Mayıs 2009, 8:40:32  

BBL 29. Hafta

1 Mayıs Cuma
CASA TED Kolejliler - Oyak Renault 67-82

2 Mayıs Cumartesi
Erdemirspor - Fenerbahce Ulker 75-81
Pinar Karsiyaka - Besiktas Cola Turka 87-89
Efes Pilsen - Antalya BSB. 97-89 OT

3 Mayıs Pazar
Mutlu Aku Selcuk Uni. - Turk Telekom 65-84
Banvitspor - Darussafaka Cooper Tires 93-95
Galatasaray Cafe Crown - Aliaga Petkim 84-59
Kepez Belediye - Mersin BSB. 91-82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaking -- 5 Mayıs 2009; 11:37:16 >

quaking

8 Mayıs 2009, 20:29:06  

BBL 30. Hafta

8 Mayıs Cuma
Beşiktaş Cola Turka - CASA TED Kolejliler 101-76

9 Mayıs Cumartesi
Mersin BŞB. - Efes Pilsen 77-84
Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown 83-75
Oyak Renault - Kepez Belediye 84-91
Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka 93-63
Darüşşafaka Cooper Tires - Mutlu Akü Selçuk Üni. 82-74
Aliağa Petkim - Erdemirspor 86-81
Antalya BŞB. - Banvitspor 99-93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaking -- 10 Mayıs 2009; 15:09:35 >

mecnun13

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2009, 16:41:42  

Play-off çeyrek final takvimi belirlenmiş,

14 Mayıs Perşembe
18:30 Türk Telekom-Mersin Büyükşehir Belediye (Ankara Atatürk Spor Salonu) Spormax
20:30 Fenerbahçe Ülker-Antalya Büyükşehir Belediye (Abdi İpekçi Spor Salonu) Spormax

15 Mayıs Cuma
19:00 Efes Pilsen-Darüşşafaka Cooper Tires (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax

16 Mayıs Cumartesi
19:30 Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax

17 Mayıs Pazar
14:00 Antalya Büyükşehir Belediye-Fenerbahçe Ülker (Antalya Atatürk Spor Salonu) Spormax
16:00 Mersin Büyükşehir Belediye-Türk Telekom (Edip Buran Spor Salonu) SKY Türk

18 Mayıs Pazartesi
17:00 Darüşşafaka Cooper Tires-Efes Pilsen (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax
20:00 Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax

19 Mayıs Salı
Antalya Büyükşehir Belediye-Fenerbahçe Ülker (Antalya Atatürk Spor Salonu) G
Mersin Büyükşehir Belediye-Türk Telekom (Edip Buran Spor Salonu) G

20 Mayıs Çarşamba
Darüşşafaka Cooper Tires-Efes Pilsen (Ayhan Şahenk Spor Salonu) G

21 Mayıs Perşembe
Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown (BJK Cola Turka Akatlar Arena)

22 Mayıs Cuma
Fenerbahçe Ülker-Antalya Büyükşehir Belediye (Abdi İpekçi Spor Salonu) G
Türk Telekom-Mersin Büyükşehir Belediye (Ankara Atatürk Spor Salonu) G

23 Mayıs Cumartesi
Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown (BJK Cola Turka Akatlar Arena) G
Efes Pilsen-Darüşşafaka Cooper Tires (Ayhan Şahenk Spor Salonu) G

26 Mayıs Salı
Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka (Ayhan Şahenk Spor Salonu) G

Fenerbahçe ve Efes 3-0 la geçerler bu serileri çok büyük bi süpriz olmazsa, Türk Telekom - Mersin B.Belediye serisinde ise Mersin her an süpriz yapabilir her ne kadar 1-0 dezavantajla başlasalarda son ana kadar zorlayabilirler Türk Telekom u, Galatasaray - Beşiktaş serisinde ise son maça kalacakmış gibi geliyor normal sezon daki maçları ve atmosferleri düşününce, inşallah ilerki turlarda Skyturk ekranlarında daha fazla maç seyredebiliriz.

fuatturkrap

10 Haziran 2009, 10:55:20  

bu ligde en sevdiğim organizasyon olan banvit'ten haberler var.. Banvit'in yeni coach'u Orhun ENE. iki de yerli transfer yapmışlar, Barış Ermiş(2yıl) ve Barış Özcan(1yıl). Umarım Orhun başarıyı yakalar ve iyi bi playoff takımı olur banvit. Ayrıca Turgut Atakol turnuvası da Bandırma'da yapılacakmış bu sene. 29 Haziran - 1 Temmuz arası. Katılımcılar: Türkiye, Hırvatistan, Letonya ve Rusya ümit milli takımları.

"beyaz beyaz dibine dek beyaz,
rüyası insana yalan söyledi.
sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra.
iyi ki varsın iyi ki yokum..
gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
fuatturkrap

19 Haziran 2009, 20:00:37  

Murat Özyer Telekom yolunda
BBL takımlarından Türk Telekom, antrenörlük görevine Murat Özyer’i getirecek.

Efes Pilsen'in şampiyonluğuyla tamamlanan Beko Basketbol Ligi'nde transfer sezonu da hızlı başladı.

Normal sezonu ikincilikle bitiren, ancak play-off'ta hayal kırıklığı yaratan Türk Telekom, kadroda revizyona giderken, Ankara ekibinin oyuncularından Barış Özcan ve Barış Ermiş Banvit'e; Asım Pars ise Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne gitti.

Ercüment Sunter'i genel menajerliğe getirmeyi planlayan Türk Telekom, tecrübeli antrenör Murat Özyer ile imza aşamasına geldi.

Antrenörlüğe bayan takımını Eurocup şampiyonluğuna ulaştıran Okan Çevik'i getiren Galatasaray Cafe Crown ise Oyak Renault'tan Evren Büker ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Can Akın ile sözleşme imzalarken, Cüneyt Erden ile yollarını ayırma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon küme düşmekten son anda kurtulan Kepez Belediyesi, Antalya BŞB'nin tecrübeli forveti Ersin Görkem'i transfer ederken, Aliağa Petkim'den Fatih Solak ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Pınar Karşıyaka formasıyla sezonun asist kralı olan Hakan Köseoğlu Erdemir'e transfer olurken, Ayhan Kalyoncu ile yollarını ayıran Karşıyaka, antrenörlüğe Hakan Demir'i getirdi.

Sezonu şampiyon tamamlayan Efes Pilsen ise Euroleague'de başarılı bir kadro kurmak için kolları sıvarken, lacivert-beyazlıların Euroleague'in sayı kralı Igor Rakoçeviç ve Unicaja Malaga'nın 31 yaşındaki pivotu Bonafice N'Dong'u transfer etmek istediği konuşuluyor.

"beyaz beyaz dibine dek beyaz,
rüyası insana yalan söyledi.
sadece önce şaşkın, dibine dek beyaz sonra.
iyi ki varsın iyi ki yokum..
gölgem var iyi ki gölgem var bizi yalnız bırakmayan gölgem"
Hokagé

Sisteme Gözat

19 Haziran 2009, 21:48:51  

Telekom şu Ercüment Sunter'i kovamıyor gitti.Bu takımın başarısızlığının en büyük sorumlusu Sunter'dir bana kalırsa genel menajer olacakmış birde,çoktan miadını doldurdu .Ama Murat Özyer iyi gider telekoma,Suntere gösterilen tolerans ona gösterilirse başarılı olacaktır.

fuatturkrap

16 Ekim 2009, 2:07:25  

efes vs fbülker c.başkanlığı kupası maçını uzatmada efes kazanmıs. dsmart nedeniyle pek ilgi görmemiş maç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
.TaneR.

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 19:48:46  

Bugün eşimle Karşıyaka Banvit maçına gittik. (salon zaten evimize 5 dk. çok yakın)
Mükemmel bir maçtı Karşıyaka hak ederek kazandı. hem de sayılarının yarısından çoğunu biri 18 biri 19 yaşında olan birkan ve furkan isimli gençler attılar. Karşıyaka bu işi mükemmel yapıyor ve çok kültürlü bie seyircisi, sıcacık bir salonu var. Belki büyük bir bütçesi yok ama karşıyaka nın bu yürekten mücadelesini ve gençlere verdiği desteği alkışlıyorum.

Birkan ve Furkan inşallah daha önce yetişen yıldızlar gibi para için satılmaz veya giderlerse nba draftına giderler.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
Sayfa:   <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Cevap: Beko TBL 2007-2008 Sezonu Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Sapphire Standı
1 numaralı ATI ekran kartı üreticisi dünyanın ilk 1GHz ekran kartı ve yeni PSU!'larıyla Computex 09'daydı
Gigabyte HD4890 1GB
ATI, yeni ekran kartı HD4890 ile GTX285'e meydan okuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız