Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kartal2126

19 Şubat 2008; 18:15:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ,

40m87 modelini almayı düşünüyorum ama parlak ekran olması nedeniyle ilerde yansıma yapar ve seyir keyfi eziyete dönüşebilir mi diye düşünüyorum, deneyim sahibi arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim

cinaraktas

19 Şubat 2008; 18:18:42 

o konuda rahat olabilirsiniz.ben de parlaması olup olmadığını merak ediyordum..ama hiçte rahatsızlık verecek düzeyde değil...üstelik salonumda da bir sürü spot olmasına rağmen..

sony40v3000*sony str DE685*ps3 40gb ntsc-u*sony psp fat*hp pavilion dv6605us
canberker

20 Şubat 2008; 9:52:20 

Arkadaşlar merhaba,

ağustos ayında darty den bir m87 de ben almıştım. dary nin kendi ekibi gelip kurdu ve gitti. o esnada yeni tv min heyecanından dikkat etmedim, ama sonra farkettim ki her ne kadar kutusunda ve ambalajlı olarak gelse de tvnin kenarlarında, özelliklerini anlatan stcikerlar yoktu. neyse dedim geçtim.

kısa bir süre sonra karanlıkta ya da çok düşük ışıkta gerek uydu yayınlarını gerekse dvdleri tvde izlerken, siyah ekranlarda ekranımın çeşitli yerlerinde öbek öbek grileşmeler gözüme çarpmaya başladı. renkli bir ekranda hiç fark edilmeyen bu grişmeler, bir gece geçimi gibi koyu renk karelerde inanılmaz göze çarpmakta. aynı tv den çevremde olmadığı için de bir kıyaslama yapamamaktayım. mağazalarda biliyorsunuz o aydınlıkta bunu fark etmek nerdeyse imkansız.

ilk aklıma gelen acaba bana teşhir ürünümü verdikleri idi? sizde de loş ışıkta izlediğinizde butür 4-5 noktada çapları 5-6 cmlik grileşmeler olmakta mı? bu tv yi siyah üstünlüğünden dolayı tercih etmemize rağmen böyle bir durum normal mi?

tavsiye, öneri ve çözümleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler,

Can Berker

SAMSUNG LE40M87BD, PS3 40GB PAL, PIONEER HOME THEATHER, NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB
pegasusxx1975

20 Şubat 2008; 12:42:45 

quote:

Orjinalden alıntı: canberker

Arkadaşlar merhaba,

ağustos ayında darty den bir m87 de ben almıştım. dary nin kendi ekibi gelip kurdu ve gitti. o esnada yeni tv min heyecanından dikkat etmedim, ama sonra farkettim ki her ne kadar kutusunda ve ambalajlı olarak gelse de tvnin kenarlarında, özelliklerini anlatan stcikerlar yoktu. neyse dedim geçtim.

kısa bir süre sonra karanlıkta ya da çok düşük ışıkta gerek uydu yayınlarını gerekse dvdleri tvde izlerken, siyah ekranlarda ekranımın çeşitli yerlerinde öbek öbek grileşmeler gözüme çarpmaya başladı. renkli bir ekranda hiç fark edilmeyen bu grişmeler, bir gece geçimi gibi koyu renk karelerde inanılmaz göze çarpmakta. aynı tv den çevremde olmadığı için de bir kıyaslama yapamamaktayım. mağazalarda biliyorsunuz o aydınlıkta bunu fark etmek nerdeyse imkansız.

ilk aklıma gelen acaba bana teşhir ürünümü verdikleri idi? sizde de loş ışıkta izlediğinizde butür 4-5 noktada çapları 5-6 cmlik grileşmeler olmakta mı? bu tv yi siyah üstünlüğünden dolayı tercih etmemize rağmen böyle bir durum normal mi?

hocam benim de o sticker lar yok.

o stickerların esprisi nedir ki?

yani onlar çıkarılınca teşhir ürünü olduğu anlamına mı geliyor?

SÖZ KONUSU OLAN VATAN İSE GERİ KALAN TEFERRUATTIR.

SAMSUNG 40M87BD FULLHD LCD //// PS3-60GB_NTSC U///PHILIPS 5980 1080p DVD PLAYER///SONY DAVC-450 DREAM HOME THEATER /// PS EYE /// JABRA 125BT///WD 500GB MYBOOK PREMIUM///CREATIVE HQ2300D 5.1 DOLBY HEADPHONE
ne oynuyorum: COD4 ; GT5p ; MOTORSTORM ; STARDUST
PSN= orion75

canberker

20 Şubat 2008; 13:34:59 

benim için yeni aldığınız ve paketini ilk siz açtığınız anlamına geliyor! benimkinde yoktu. mağazalarda dikkatli bakarsanız üzerinde göreceksiniz.

Teşekkürler,

Can Berker

SAMSUNG LE40M87BD, PS3 40GB PAL, PIONEER HOME THEATHER, NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB
muhabd

21 Şubat 2008; 11:58:06 

arkadaşlar bu tv de optik çıkış dışında , ses çıkışlarından 5+1 ses alabilirmiyiz.

yapici

21 Şubat 2008; 12:19:51 

quote:

Orjinalden alıntı: canberker

Arkadaşlar merhaba,

böyle bir varsayım yapacağınıza servis menüsüne girip kaç saat açık kalmış bir baksanız daha iyi olmazmı

servis menüsü girişi;
tv kapalı ike kumandadan sırasıyla info+menü+mute+power a basıp bekleyin tv açılınca en üstten zaman yazılı zaten başka hiçbirşey yapmadan(burası önemli bak sakın karıştırma oraları) tekrar kapat

pegasusxx1975

21 Şubat 2008; 13:09:31 

quote:

Orjinalden alıntı: muhabd

arkadaşlar bu tv de optik çıkış dışında , ses çıkışlarından 5+1 ses alabilirmiyiz.

ben ses girişini hdmi yapıp çıkışı optikten direk amfiye bağladım ama dvd player'dan direk bağladığım gibi performans alamadım maalesef.

SÖZ KONUSU OLAN VATAN İSE GERİ KALAN TEFERRUATTIR.

SAMSUNG 40M87BD FULLHD LCD //// PS3-60GB_NTSC U///PHILIPS 5980 1080p DVD PLAYER///SONY DAVC-450 DREAM HOME THEATER /// PS EYE /// JABRA 125BT///WD 500GB MYBOOK PREMIUM///CREATIVE HQ2300D 5.1 DOLBY HEADPHONE
ne oynuyorum: COD4 ; GT5p ; MOTORSTORM ; STARDUST
PSN= orion75

cinaraktas

21 Şubat 2008; 18:37:30 

ben aldığımda da böyle bir stiker yoktu ama alttaki kromajlı yerleri orjinal kaplıydı.o bantları ilk defa ben çıkardım..servis menüsündeki panel tıme ı isterseniz resetleyebilirsiniz...bunu satan kişilerde rahatlıkla yapabilir..yani 1000 saat kullanıp resetleyebilir..benim alıp baktığımda 80 saat yazıyordu açıkçası pek de önemsemedim..evde hiç ışık yokken siyah ekranda özellikle köşelerdeki grileşmeyi ben de gördüm ama parlaklığı fazla açtığım için bana normal gibi geldi...

sony40v3000*sony str DE685*ps3 40gb ntsc-u*sony psp fat*hp pavilion dv6605us
canberker

22 Şubat 2008; 18:21:01 

teşekkürler. umarım cihazlarımızdaki o grileşmeler problem değildir.

Teşekkürler,

Can Berker

snomask

25 Şubat 2008; 13:27:12 

quote:

Orjinalden alıntı: snomask

pc çözünürlüğü full hd değil dediniz. bunu deneyen arkadaşlar var mı? geçen gün **** de gördüğüm başka bir televizyonda pc çözünürlüğü XGA yazıyordu. arayıp sordum stajyerlerin yanlış yazdığını PC de Full HD çözünürlüğü alabileceğimi söylemişlerdi.

bu üründe istanbulbilişim de XGA görünüyor ama Full HD olabilir mi?

ayrıca bana Full HD tüm televizyonlar PC ye görüntüyü Full HD yansıtabilir gibi geliyor. bu durum neyle alakalı onu da tam çözebilmiş değilim

????

Dell 2408WFP S-PVA - Intel Core 2 Duo E6300 - Asus P5W DH Deluxe - 4 GB 667 Twinmos - X1800 GTO (HD4850)- 400GB Seagate Sata2 - Skystar2 - Xclio A380 Fantom - Logitech MX Revolution- PS3 - PS2 - PSP Slim & Light - Toshiba 42X3030D LCD - Eten m600+

referanslarım : sinan70
vardar052

25 Şubat 2008; 16:10:21 

quote:

quote:

pc çözünürlüğü full hd değil dediniz. bunu deneyen arkadaşlar var mı? geçen gün **** de gördüğüm başka bir televizyonda pc çözünürlüğü XGA yazıyordu. arayıp sordum stajyerlerin yanlış yazdığını PC de Full HD çözünürlüğü alabileceğimi söylemişlerdi.

bu üründe istanbulbilişim de XGA görünüyor ama Full HD olabilir mi?

ayrıca bana Full HD tüm televizyonlar PC ye görüntüyü Full HD yansıtabilir gibi geliyor. bu durum neyle alakalı onu da tam çözebilmiş değilim

????

lcd markaların pc çözünürlüğünü gösteren site samsun 40m87bd 1920*1080 olduğunu gosteriyor.

http://pixelmapping.wikispaces.com/Full+List

coda

26 Şubat 2008; 18:46:42