Şimdi Ara

Sony D3000 Serisi İzlenimler. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
0
Favori
28.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler gelemiyor arkadaşlar. Çünkü fotograf makinasının USB kablosu kayıp.
  • sevgili senol1979
    drag ın verdigi menüden çalışma süresine ulaşma yöntemini uyguladınmı ? I(+) olarak belirtilen kumandadaki hangi tuş yahu..bide bu kontrolu yaptıysan suan kaç saatte senin 3000..

acaba yenı bir tvde olması gereken deger ne ? sonuçta sıfır olucak hali yok..yannız bu bilginin degeri bizim için artık pek yok..aldık bi kere gerçi çok şükür şuana kadar bişi yok , aslan gibi maşallah ama merak ettim , testi yaparsan süreyi bi yazsana , bide I(+) in ne oldugunu banada bi anlattaa bende yapayım..
  • Yok daha henüz yapmadım. Aslında yapmakta pek işime gelmiyor. ( Çekiniyom ) Kullanım süresi ya hesapladığımın çok üstünde çıkarsa ne yapcaz. Tv yi alalı oldu 3 - 4 ay adama nasıl deriz kardeş al bu tv kullanılmış yani benden öncede kullanılmış. Nasıl anlatcaz bunu........? Neyse bu akşam testi yapar bildiririm.

Not : I+ büyük ihtimalle açma kapama tuşunun sol tarafındaki i+ yazan tuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 29 Kasım 2007; 8:12:23 >

• kullanım süresine baktım yaklaşık 20 günde 99 saatmiş sanırım bu da tv nin bana geldiğinde kullanılmamış oduğunu gösterir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

sevgili senol1979
    drag ın verdigi menüden çalışma süresine ulaşma yöntemini uyguladınmı ? I(+) olarak belirtilen kumandadaki hangi tuş yahu..bide bu kontrolu yaptıysan suan kaç saatte senin 3000..

acaba yenı bir tvde olması gereken deger ne ? sonuçta sıfır olucak hali yok..yannız bu bilginin degeri bizim için artık pek yok..aldık bi kere gerçi çok şükür şuana kadar bişi yok , aslan gibi maşallah ama merak ettim , testi yaparsan süreyi bi yazsana , bide I(+) in ne oldugunu banada bi anlattaa bende yapayım..

I(+), Info tuşu en üst soldaki.. Yeni bir TV'de bu menüde genellikle en fazla 30-40 dk gibi bir süre görülebiliyormuş. Bu da muhtemelen fabrikadaki test, kalite kontrol vs sürecinin sonucu.

• arkadaslar çalışma süre testini yaptım , 168 saat cıktı .. ayın 2 sinde yv yi aldım..2 sini ve bugunu saymayalım hadi 26 gündür tv acık diyelim..168 saat / 26 gün= yaklaşık 6 küsür saat ediyor , zaten tvde günde ortala o kadar acık kalmakta hadi senol benim tv alnı ak şekilde testi geçti , sıra seninkinde

Sony D3000 Serisi İzlenimler.

• resmi önce digital makına ıle cekip bilgisayara attım , sonra resmı ufaltmak zor geldigi için bilgisayardakı resmi cep telefonunla cektım..sonucta resımde boyle dalgalanmalar var..bu neyin nesi demeyin
  • Evet umarım benim Tv de bu testi geçer. Yalnız şu anda başka bir konu kafamı kurcalıyor. Tv lerin yan tarafında RF anten girişinin orda takılı bir kart var. Bu kart bildiğim kadarıyla DVB-T alıcı Modul. Acaba bu modul değiştirilebiliniyor mu? Yani bu modulü değiştirdiğimizde; mesela uydudan gelen kablonun ucuna bir RF çevirici taksak ve tv ye bağlasak uydu kanallarını bu tv ye buldurabilirmiyiz. Böyle bir deneme yapıştım ( modul değiştirmeden ) DT nin lnb çıkışına bir RF çevirici adaptör takıp RF kablo ile tv ye bağlamıştım. Sonuç sıfırdı ama tv menuleri içerisinde gezinirken bir yerde CI modul takın gibi bir ibare ile karşılaşmıştım. Zaten o yazıyı gördüğümden beri bu soru kafamı karıştırıp duruyor. En son gidicem bir Sony servisine olayı derinlemesine irdeleyeceğim. Gerçi onlardan da pek umudum yok ya. Neyse araştırmaya devam.

• http://forum.digitalfernsehen.de/forum/showthread.php?t=152571
    Burda birşeyler var gibi ama yabancı dil yokki tam olayı anlayalım. Dil şart abi. Almanca bilen arkadaş var mı?

• ya bende almanca varda burda okadar terimsel ifadeler varki anlamıyorum..gerçi senin paragrafta o kadar terimselki ben sanırım önce senin dedigini bi anlamalıyım ancak anladıgım kadarıyla görüntü alabılmen için bir modüle ihtiyaç var..çünkü birisi tv deki modülle görüntü alamadıgı belirtmiş ( Habe halt nur kein Bilkd bekommen.), bir başkasıda ona bir link vererek buradan bulabılecegı yazmış.( Module gibts beiwww.mascom.de ) ama dedigim gibi ben senin ne yapmak istedigini bile anlamamışken burdaki terimsel ifadelerden anlam cıkartamıyorum

birde bu modilleri satın alıyorlar , hatta aldıktan sonra görüntü gelmemesine karşı bazı üyeler yarım saatte acılması gerektıgını , yoksa arayıp aktivasyona yaptırması gerektıgını yazmış..bir kullanıcı ise kartları 32D3000 de harika sekılde kullandıgını yazmış..( Ich habe auch den Sony KDL-32D3000, mit einem AlphaCrypt light 1.12 und einer K02 Karte (Kabel Deutschland) funktioniert alles einwandfrei ) yannız bi yerde bi ifade var , kablo yada uydu farketmeksizin , ci recevier ile çalışır diye.. ben anlamıyorum artık sen ne anladıysan ...

ben foruma bi ara göz atıcam..bi anlam cıkartabılırsem yazıcam..şimdilik idare et..

• Teşekkürler. Konu biraz karışık gibi. Amaç şu idi. DT kullanıcıları için DT nin yayın yaptığı Eutelsat uydusundaki diğer kanallar tv de görülebilir mi?
    Mesela uydu alıcısında RF çıkış olan birinin bu konuda sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum. Konu en temelde PAP ve PIP geliyor. DT seyrediyorsunuz + PAP ve PIP de diğer uydu kanalları.
    Gittikçe kafam karışıyor.
    En sonunda gidip birde normal uydu sistemi kuracağım eve.
  • Araştırıken bulduğum Sony servis menusu ile ilgili bir site.
    http://myweb.accessus.net/~090/sonypal.html
  • öncelikle bahsettiğin RF çıkışı olup olmadığını bilmiyorum ama benim vestel 840 CI uydu alıcısında antenna in ve out çıkışları var çatı antenin kablosunu in girişinden bağlayıp çıkışa taktığım kabloyla tvnin yanındaki anten girişine takıp uydu recevir skartını AV3 girişinden bağlayıp pap denediğimde sağdaki küçük ekranda analog sinyal alınmıyor türünden bir şey yazıyor ama ilginç olan analog kanalları değiştirdiğimde sağ üstte kanal adları değişiyor velhasıl ben beceremedim anten out çıkışı RF çıkışı demek mi öyleyse ben bunu niye beceremiyorum
  • Canada Sony sitesini kolaçan ediyorum 1 saattir. Çok ilginç bağlantılar var. Onları görünce bir gariplik var hissi oluşuyor yada biz birşeymi bilmiyoruz da bu adamlar böyle oluyor diyor. Ben yavaş yavaş bu olayı dijital karasal yayından kaynaklandığı kanısına varıyorum. Şu ana normal bir uydu sistemine sahip olmayı ne kadar çok isterdim. İncik cincik etmiştim olayı. İlk kez DT receiverdan nefret ettim. Niye sanki hem kendi hemde başka yayınları aynı anda almamıza izin vermiyorlar.

Not : Linki eklemeyi unutmuşum.
    http://esupport.sony.com/CA/perl/model-tutorials.pl?mdl=KDL40D3000

Birde bunu izleyin, bana hak vereceksiniz arkadaşlar.
    http://esupport.sony.com/CA/perl/tutorial-display.pl?tut_id=309&mdl=KDL40D3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 29 Kasım 2007; 16:58:44 >

• bende normal uydu sistemi var ama hiç bişi olmuyor sana zahmet söyle bari de şu garip sebeplensin
  • Sırasıyla yapacaklarım.
    1. Uydu alıcısının lnb çıkışına bir RF converter ekleyip Tv ye RF den bağlamak. Bakalım ne olacak diye.
    2. Uydu alıcısının RF çıkışını Tv ye bağlamak ve Analog, Dijital kanal kurulumlarını yapmak.
    3. CI modul olayını iyice irdelemek. Gerçi bunu bu şekildede yapabilirim.
    Bir kaç birşey daha bulurdum herhal.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: senol1979

=KDL40D3000

Birde bunu izleyin, bana hak vereceksiniz arkadaşlar.
    http://esupport.sony.com/CA/perl/tutorial-display.pl?tut_id=309&mdl=KDL40D3000

uydu recevire VCR mi yoksa A/V Receiver mı kabul etmek gerekiyor

• Ben sadece böyle bağlantılar yapıyorlarda ben niye yapamıyorum amaçlı bir örnek vermek istemiştim.
    Ne kabul edersek edelim bu bağlantı bizde olmayacak gibi. İşin sırrı dijital karasal yayında galiba.
    Başım ağrıdı bu konuyu araştırmaktan. Bir gelişme kaydedersem haberdar edeceğim arkadaşlar.
  • Tv yi alalı 100 gün olmuş ve kullanım süresi 702 saat olarak gözüküyor. Gayet normal. Günde ortalama 7 saat.
    İçim rahatladı valla.
  • Bir kaç resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 29 Kasım 2007; 22:13:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.