'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 43574 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
o kadar çok varki braveheart filmindeki iskoçlarla ingiliz piyadelerin ilk temas ettikleri ve savaş sahneleri er ryanı kurtarmak fılmındekı ilk kapakalr açıldığında vurulan askerler star wars filminin 3 serisindeki anakinin ilk dart wader olduğu sağnedeki bağırması
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK
izlediğim en iyi film sahnelerini buraya koyarsam banlanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 19 Ağustos 2007; 23:24:49 >
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK
LOTR two towers'da gandalf ile eomerin atlılarının dik yamaçtan urukların üzerine sürmeleri
This is a good day to die! | P4 630 | Asus P5LD2 | Sapphire X850XT | Kingston 2048MB DdrII-533 ram | Samsung 250gb S-ATA II hd | Samsund Dvd-Rw + Dvd-Rom | 450w Asus ps | Feel Hurricane case | A4Tech wireless Kb&Mouse | Logitech X530 5.1 Speaker | Hyundai 19" Q90U Lcd |
neden ? o adamdan daha iyi rol yapılmış bir film göster bana ! bruce wills arnold 'un filmleri filan 1 kere izlenip unutuluyorda bu film üstünden seneler geçmesine rağmen neden unutulmadı ? adi bir film olduğu için dimi ? (oyuncuların isminin yazılışlarını bilmiyorum şimdi bunu alıntı yapıpta mua. o öyle yazılmaz filan demeyin bana )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolik191 -- 19 Ağustos 2007; 23:32:21 >
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . . Necm.Erb.
izlediğim en iyi film sahnelerini buraya koyarsam banlanırım
rocco mu?
daha farklı
le transporter (taşıyıcı) serisinin ilk filminde ana kahramanın arabasını patlatan adamların evine geri dönüp kapıyı çalıp ondan sonrada uçan tekmeyle içeri girdigi an...ölmeden önce yapmam gereknelr listesine aldım valla süper bişey
Irreversible'de (Dönüş Yok) hani altgeçitte Tenya isimli haşin abi, Monica Belluci'ye atakta bulunuyor ya 10 dakikalık, işte ben o sahneyi hiçbir sahneye değişmem valla. Sinemada "hayvan yaaa" lar eşliğinde izlediydim ilk, bir süre sonra emule icat oldu, indirdim, her gün bakarım öyle yatarım, o derece yani
Tutsaklık bu, değişik biçimlerde çıkıp gelebilir. Bir dava vardır sizle görülen. Belki suçlu değilsinizdir. Size kurallar bildirilir. Kurallara uymaya başlar ve yaşamı bir tutsaklığa çevirebilirsiniz. Kim hakimdir kim suçlu bilmiyorum ama size düşen doğarken yargılanıp tutsak edildiğiniz yaşamı kurallarla yaşamaktır. Belki de zamanla bir böceğe dönüşebilirsiniz. Bu da ihtimaldir.
Oldboy dan bi sürü sahne (Spoiler vermemek için yazmıyorum) Requiem For a Dream - Double Dildo sahnesi. Schindler's List - Kırmızılı kız. Amadeus - Piyano çalarken gaz çıkarma sahnesi. Shine - Eleman Rach3 çalarken balatayı sıyırması. The Great Dictator - Brahms eşlikli traş sahnesi. Ağır Roman - 57nin (56da olabilir hatırlamıyorum) yan çıtasını sökme sahnesi Terminator 2 - Terminator'ün sıvı metalin içine girerken yaptığı hareket. Neşeli Günler ve aynı kadronun oynadığı benzer bi kaç filmdeki Şener Şen li sahneler.