Şimdi Ara

Bir Rüya Gerçek Mi Oluyor: Mafia 2!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
8.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha iyi bir yaşam istedik ama sonunda diğer insanlardan daha kötü bitti. Sanırım dengeyi sağlamak çok önemli evet denge, doğru kelime bu çünkü çok fazla şey isteyen bir adamın her şeyi kaybetme riski vardır, tabi ki hayattan çok az şey isteyen bir adam da hiçbir şeye sahip olamayacaktır.

Bu büyülü ve hüzünlü sözlerle bitmişti Mafia oyunu. Oyunun sonunda oynadığımız karakter Tom’un son sözleriydi bunlar, bir çok kişi bu sözlerle hüngür hüngür ağlamış ama heralde kimse bir damla göz yaşına engel olamamıştı.

Mafia nadir özel oyunlardan biridir. 1930′ların Amerika’sında mafya içine kazara düşmüş Tom’un hayatta kalma ve mafya içindeki entrikalarla mücadelelerini oynadığımız oyun gerek gerçekçi oynanışı gerek senaryosuyla bütün oyun severleri büyülemişti. Herkes Mafia oyunun devamını istiyordu ama yapımcılar yeni bir Mafia oyunu hakkında hiç bir şey açıklamıyorlardı. Aradan 5 yıl geçti ve artık bir rüya mı derken kulağımıza gelen sağlam dedikodulara göre Mafia 2 bu hafta Leipzig’deki bir oyun fuarında bir fragmanla beraber duyurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 7 Mart 2008; 17:12:43 >

• Gelirse super olur. İlk oyun muhteşemdi.
  • Bu oyun anlatılmaz yaşanır finaline çok üzüldüğüm ender oyunlardan biridir. Gerçekten böyle bitmemeliydi..Yeni oyun gelmesi çok iyi olmuş.. Mafia 2'yi dört gözle bekliyoruz...
  • önce şunu iyi bellemek lazım mafia 2 demek tommy'li mafianın devamı demek değil. tommy öldü ve oğlu yok kızı var.
    yapımcılar bundan 3-4 yıl önce yaptıkları açıklamada mafia 2nin gelmeyeceğini yeni bir mafia oyunu yapacak olursakta bunun 1960-1980 yılları arasında geçeceğini belirtmişlerdi.
    bende bu doğrultuda bir sonuç bekliyorum hayırlısı olsun
  • gotfather i yapan ile mafia yı yapan aynı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

gotfather i yapan ile mafia yı yapan aynı mı?

godfatherı electronic arts yaptı mafia yı illusion software yaptı

ortak hiç bir yanları yok
  • En sonunda Mafia 2 'nin ekran görüntüleri yayımlandı

• offfffffffffffffffffffffffffffffffff budur yaaaa
  • Resmi siteside yayına girdi arkadaşlar

http://www.2kgames.com/mafia2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 22 Ağustos 2007; 1:36:32 >
  • bu görüntüler PS3 için mi arkadaslar?Eger öyleyse arabalı olan resimdeki grafik biras kötü gbi sanki...PS3 için grafiklerin harika olucagını umut ediyorum!!!saygılarrr...
  • daha cok gelıstırırler daha ısın basındalar
  • Grafikler şimdilik fena değil ama dahada geliştirirlerse super bir devam oyunu olur.
  • arkadaşlar bu siteden girip bakın screenshotlara .http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=170565

buraya verilirken çok az çözünürlük küçülmesine bağlı karelenme olmuş . o yüzden aa eksiği varmış gibi gözüküyor. o siteden girip baktığınızda çok daha kaliteli göreceksiniz . screenshotları veren arkadaşa da teşekkürler . benim ilk oyunu tamamlama fırsatım olmamıştı . sanırsam 20 chapterdan 11. sinde kalmıştım . sonunun çok acıklı olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı . yalnız neuvelle sağolsun son sözleri alıntı yapmış . okuyunca bile duygulandım . gta hayatımın en iyi saydığım oyun serisidir . ama mafianın yeri apayrı . inşallah ps3lerimizde güzel grafiklerle yeni bir hikayeye daha dalabiliriz yakın zamanda ...

edit: mafianın kendi sitesinden ss :
    http://www.2kgames.com/mafia2/screenshots/03_x.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merenk -- 21 Ağustos 2007; 22:14:51 >

• aman tanrım bu oyun olamaz bu nasıl güzelliktir...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: xmen

gotfather i yapan ile mafia yı yapan aynı mı?

godfatherı electronic arts yaptı mafia yı illusion software yaptı

ortak hiç bir yanları yok

Aman olmasın Godfather Mafiaya kıyasla berbat bir oyundu.(ne de olsa EA)
    Mafia 2 gelsinde isterse ilk oyunun grafiği ile gelsin.
  • Oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkacak.

http://www.tothegame.com/game.asp?id=7187
  • süper haber...
  • gelsin gelsinde hangi birine yetisecez bilmiyorum.

ps3 daha kirilmadimi yaa
  • Ağlamak istiyorum gerçekten hayaller gerçek oluyor..Umarım 1.si kadar güzel bir oyun olur..
  • arkadaşlar ben mafia 1 oynamak istiyorum acaba vista da çalışıyor mu???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.