Şimdi Ara

GELİN BİRLİK OLALIM CADDY BASKI BALATA.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelin lütfen bilik olalım beraber birşeyler yapıp mahkemeye hep beraber verip.Verdiğimiz parayı geri alalım.Caddy de ki bu baskı balata problemini çözdürelim.Lütfen hep beraber ortak hareket edelim...

• dOĞUŞ Oto yu bu yaptığı saçmalıktan dolayı dillere destan edelim...Kim caddy almayı düşünüyorsa arkadaşlar aman ha.350 km yapan balata yakıyor.
    Biz iyi şöfördük 20 bin km dayandırabildik.Uluslararası tır şöförleri bile 10 bin km dayandırmış.Biz demekki süperiz...Gereken herşeyi yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BorckaArtvin

Arkadaşlar gelin lütfen bilik olalım beraber birşeyler yapıp mahkemeye hep beraber verip.Verdiğimiz parayı geri alalım.Caddy de ki bu baskı balata problemini çözdürelim.Lütfen hep beraber ortak hareket edelim...

Alttarafı baskı baskı balata be baskı balata bittiği için araba satıyorlar yazık ne deyiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfa 155

quote:

Arkadaşlar gelin lütfen bilik olalım beraber birşeyler yapıp mahkemeye hep beraber verip.Verdiğimiz parayı geri alalım.Caddy de ki bu baskı balata problemini çözdürelim.Lütfen hep beraber ortak hareket edelim...

Alttarafı baskı baskı balata be baskı balata bittiği için araba satıyorlar yazık ne deyiyim

Her 10.000kmde 3000YTL

100000de 30000YTL eder

• her 10.000 de mi oluyor yoksa ilk baski balatadami sorun var acep
  • yazık caddylerde ne güzel araba aslında.Bu baskı balatasını 10bin km de bitirme olayı tam bir fiyasko.VW bu seriyi geri çağırmalı.Almanya VW ile birşekilde irtibat kurulsa belki farklı yönde gelişmeler yaşanabilir.Doğuş otomotiv den bir hayır gelmez.
  • zaten bu doğuş böyle devam ederse bigün gelecek insanlar vw antipati kapacak ya zaten fiyatları afedersiniz kazık gibi..jetta ile yeni mondeo fiyatları nerdeyse aynı ya doğuş çek elini vwdende adam gibi birilerine bırak bu işi.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307 SW Baskı-balata?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VW nasıl araba üretiyorsun hem baskı balatası 10000 km bitiyor hemde değişimi 3000 ytl ne buya. allah bilir balatayı değiştirmeyim sanayide çaktırma yoluna gitsen bunlar arabayı komple garanti dışı bırakır.
  • Ve bizim insanımız gider hâlâ Caddy alır...
  • quote:

dün bizim caddy'de debriyaj iptal oldu.basıyosn içerde kalıyor vites geçiremez dırıma geldi.bugün servise gitii.bnde dün gece nette baya bi araştırdım ve gördümkü neredeyse bütün caddy'lerde bu sorun var.bu sorunu 4.000 de yaşayanda var 60.000 de yaşayanda.garanti kapsamınada girmiyor.neredeyse 1.000 ytl masrafı var

Masraf ne kadarmıs ?

Bu arada M3 lerin SMG leride istanbul trafiginde patates oluyor

Her türlü yagı kullanan bir arkadaşım war arabası yatıyor incesi kalını her seyi kullandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 19 Ağustos 2007; 22:06:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ve bizim insanımız gider hâlâ Caddy alır...

İnsanları bu yüzden sorgulayamayız hocam,değil mi?

Biraz taraflı bir düşünce gibi geldi ama akşam akşam tartışmayalım.

Alanların da vardır elbet bir bildiği.

Kolay gelsin.
  • Kapı komşum bu sınıftan ticari araç alacaktı.
    Adam kamyoncu,nakliyeciler odası başkanı.
    Caddy larde baskı balata sorunu varmış dememe kalmadı vazgeçtim dedi,pc den de resimleri gösterdim

Bir darbede doğuşa benden oldu kusura bakmasınlar valla.
    Combo al dedim combo almış,fiat motoru ve alman kalitesi
    Süper memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: Alfa 155

quote:

Her 10.000kmde 3000YTL

100000de 30000YTL eder

AYNEN KATILYORUM ARKADASIN HESAPLAMASINA 30 000 TL YAPAR Kİ ÖLE OLSAYDI BENİM 200 000KM YAPAN ARKADASLARIM VAR BU ARACA HALA NEDEN BİNİYOLAR 60 000 TL BALATA MASRAFI KOYMUŞLAR ENAYİ YA BU MİLLET
    AŞALIM ARKADASLAR LÜTFEN YA

• Baskı balata için 3000 ytl ne demek ya?Bizim palionun işçilik hariç 110 lira bana pahalı geliyor.Caddy sahibi olsaydım 3000 ytl'yi duyunca serviste cinnet geçirirdim herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaom

her 10.000 de mi oluyor yoksa ilk baski balatadami sorun var acep

valla ben yeni şöför sayılırım arabayıda sık sık kullanırım araba şuan 22 binde taş gibi şuan hiç birşeyi yok Allah a şükür ilerdede inş. olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ve bizim insanımız gider hâlâ Caddy alır...

bi sakıncasımı vardı sana paramız cebimizde istediğimizi alırız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

Orjinalden alıntı: smuggler88

Ya bu herif de tam hıyar ama. Baskı balata+volantın toplam masrafı kötü bir ihtimalle 1700 liradır.

hıyarmı hıyar ney halt etsin yaa daha öte bunlar

aynen bravo yaq bide şu resimleri koymuyolarmı imzaları gibi bir sinir oluyorum biz sahtekarlık yapmıyoruz resimler üzerinde ne görünüyorsa o!!
  • Kardeşim size ne! Adam mağdur olduysa hakkını arayacak tabi, yarın öbür gün sizin de başınıza gelebilir, Caddy'de sık görülen bir hataymış baksanıza, sadece o resimdeki adamda da yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Kardeşim size ne! Adam mağdur olduysa hakkını arayacak tabi, yarın öbür gün sizin de başınıza gelebilir, Caddy'de sık görülen bir hataymış baksanıza, sadece o resimdeki adamda da yokmuş.

hala hata diyo yaww...kardeşim hata deil..bu arabanın baskısı TORUAN'ınki ile aynı..arac 1521 kg oldugu için kalkışta zorlanıyo..yarım debiryaj yapmadan kalkarsan gazı birazcık çok verirsen.rampalarda geri kaçırmayıp el freni ile kalkarsan bi sorun yok...benim kulübümde caddyleri %70'i 40.000 kmyi aşmış niye hiç bi sorunları yok..ALLAH ALLAH sadece 2 kişi baskıyı deişti ya kulüpte..birisi zaten servise gittiginde masraf olmasın diye şanzımanı indirince baskıyı deişmiş...

ayrıca biz adamlara hakkını aramasın demiyoruzki yalan yanlış şeyler yazıp asıyolar afişleri..
    "joushkun" nikli abicim benim kulübümde..arabanın baskısını deişti..toplam 1700 lira tutugunu söledi..niye bu adamlar her 10000 kmde baskı biter garanatiye girmz 3000 YTL masrafı vardır..

dedimya şeyin yemiyosa almayackasın o zaman git dobloya bin servisi yaygın.

• Ticari araç zaten mümkün olduğunca hor kullanılan, zorlatılan ve eskitilen bir araçtır. O yüzden üzerinde durulabilecek kadar önemli bir konu bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.