Bildirim
## GeIL'dan Yeni Bellek Soğtucusu ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının -
çok şekilli bir şeylere benziyorlar -
bir sorun olmuyor -
Çok güzel dizayn edilmiş bakır yapraklar güzel yere konumlandırılmış süper bir ürün -
çok güzel tasarım -
soğutması çok iyi görünüyor hiç değilse bizdeki gibi sade görüntü değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: sadtneverdie
ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının
olabilir çünkü ddr3 ramlerle ddr2ramleirn boyutları farklı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sadtneverdie
ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının
şöyle bi sorun oluyor mesela bazı bellekler kendinden soğutucu kalıplı geliyor
bunun gibi mesela:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=12112&categoryId=1076&path=1000:1065:1076&ref=007.1
ama aldığın bellek şöyleyse:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=11724&categoryId=1076&path=1000:1065:1076&ref=007.1
yani soğutucu yoksa takabilirsin ben inventustan geil 800mhz ramlerden alıcaktım ve şu soğutucudan düşünüyordum
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ZURA-104
ama dahili soğutucusunu çıkartırken ram hasar görmüş bizde soğutucuyu firebal a iade ettik
-
Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: rafo
Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız.
haklısın aslında ama yapacağın overclock ne kadar watt enerji çekecek faturanda ne kadar fiyat oynayacak tartışılır bilgisayarla uğraşmak overclock yapmak kasa almak kasaya ışık almak bir hobidir ve zevkli bir iştir elindeki işlemci 2.4 ghz ise bilgisayarımdan baktığında 3.0 ghz görmek çok güzel bir duygudur az paraya daha güçlü bir işlemciyle kafa kafaya gitmek daha da iyi bir duygudurküresel ısınmayı kurtarmak için binlerce yol varken senin niye 3 5 wattın hesabını yaptığını anlamadım mesela soğuk su içme sıcak su iç buzdolabıda harcıyor elektrik dimi
-
quote:
Orjinalden alıntı: rafo
Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız.
Bu yazıyı Q6600 ü olupta oc li kullananların okuması lazım.Yoksa benim gibilere yetmediği için oc yapıyoruz.Yetse dükkan senin.
-
bakalım GeIL bu soğutucuları sadece ramlerine takılı olarak mı satacak yoksa modifiye ekipmanı olarak tek de satacak mı? -
valla güzel soğutucularmış
ama valla @hkacmaz senin yorum ayrı bi güzel yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X