Şimdi Ara

## GeIL'dan Yeni Bellek Soğtucusu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaliteli ve yüksek performanslı bellekleri ile ülkemizde de ciddi bir kullanıcı edinen GeIL (Golden Emperor International) yeni bellek soğutucularını duyurdu. Tayvan merkezli CompTake firması ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda geliştirilen yeni bellek soğutucusu ısı iletim teknolojisini esas alıyor ve yapısında bakır ile alüminyum kullanıldığı ifade ediliyor.

Özellikle GeIL'in hazırlayacağı yüksek saat frekansına sahip DDR-3 bellekler ile kullanılması beklenen yeni belek soğutucusunun firmanın hangi belleği ile ilk olarak piyasaya sürüleceği bilinmiyor ama GeIL'ın yeni soğutmasına son derece güvendiği de gelen bilgiler arasında.

• ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının
  • çok şekilli bir şeylere benziyorlar
  • bir sorun olmuyor
  • Çok güzel dizayn edilmiş bakır yapraklar güzel yere konumlandırılmış süper bir ürün
  • çok güzel tasarım
  • soğutması çok iyi görünüyor hiç değilse bizdeki gibi sade görüntü değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oc için spectek Ram
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadtneverdie

ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının

olabilir çünkü ddr3 ramlerle ddr2ramleirn boyutları farklı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadtneverdie

ben ddr2 ıcın almak ıstıyorum ama takarken zorluk cıkardıgı yazıyordu bır yerde dogrulugu var mı bu bılgının

şöyle bi sorun oluyor mesela bazı bellekler kendinden soğutucu kalıplı geliyor
    bunun gibi mesela:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=12112&categoryId=1076&path=1000:1065:1076&ref=007.1

ama aldığın bellek şöyleyse:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=11724&categoryId=1076&path=1000:1065:1076&ref=007.1

yani soğutucu yoksa takabilirsin ben inventustan geil 800mhz ramlerden alıcaktım ve şu soğutucudan düşünüyordum
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ZURA-104

ama dahili soğutucusunu çıkartırken ram hasar görmüş bizde soğutucuyu firebal a iade ettik

• Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rafo

Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız.

haklısın aslında ama yapacağın overclock ne kadar watt enerji çekecek faturanda ne kadar fiyat oynayacak tartışılır bilgisayarla uğraşmak overclock yapmak kasa almak kasaya ışık almak bir hobidir ve zevkli bir iştir elindeki işlemci 2.4 ghz ise bilgisayarımdan baktığında 3.0 ghz görmek çok güzel bir duygudur az paraya daha güçlü bir işlemciyle kafa kafaya gitmek daha da iyi bir duygudur küresel ısınmayı kurtarmak için binlerce yol varken senin niye 3 5 wattın hesabını yaptığını anlamadım mesela soğuk su içme sıcak su iç buzdolabıda harcıyor elektrik dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: rafo

Bir şey rica etsem: İhtiyacı olmayanlar bilgisayarlarının bileşenlerini aşırı zorlamasalar hatta bileşen alırken de sadece performans ya da f/p a değil de ısıl güç tasarımına da dikkat ederek bileşenleri tercih etseler. Unutmayın, bugünlerde yaşamaya başladığımız küresel ısınma ile ilgili gelişmeler sanal bir oyun değil, gerçek. Oyun yüzünden gerçeğe zarar vermeyelim anlayacağınız.

Bu yazıyı Q6600 ü olupta oc li kullananların okuması lazım.Yoksa benim gibilere yetmediği için oc yapıyoruz.Yetse dükkan senin.

• bakalım GeIL bu soğutucuları sadece ramlerine takılı olarak mı satacak yoksa modifiye ekipmanı olarak tek de satacak mı?
  • valla güzel soğutucularmış

ama valla @hkacmaz senin yorum ayrı bi güzel yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.