forumda falan gördüğüm linklere tıklıyorum ilk olarak hep sayfa görüntülenemiyor yazısı cıkıyor 2 3 kere yeniledikten sonra anca açılıyor nedeni ne olabilir ve son günlerde flash oyunlar cok ağır yükleniyor neden acaba?
aynı sorun bendede var hatta rapid in ilk önce sayfası açılıyo free ye tıkladıktan sonra diğer sayfa malesef gelmio ve sitelere aynı şekilde 2-3 kerede girebiliyorum bilen varsa sebebini lütfen yazsın delirecem
Nedir bu? Aynı sorun bende de var, indiricem de açıklama falan yapmamışsınız...
saol halletti problemi buda ne işe yarıyo bu program sorması ayıp bide sorun neymiş ben anlamadım hala hocam ama program için saol bide açıklama yaparsan sevinirim firewalla alakalı bişeymi yoksa başka bi bityeniğimi var?
sizin sorun DNS de arkadaslar . Otomatik DNS degistiriyor program . Engellenen sitelere de bu programla girebilirsiniz
aynı sorun bendede varda dns değiştirmekte istemiyorum telekomun neden adam gibi dnsi yok yıllardır var bu sorun
Aynı Sorun Bendede War
quote:
Orjinalden alıntı: gprsmania
aynı sorun bendede varda dns değiştirmekte istemiyorum telekomun neden adam gibi dnsi yok yıllardır var bu sorun
niçin DNS değiştirmek istemiyorsunuz ki?
DNS değiştirmek bilgisayarınıza ve internetinize bir zarar vermez. sadece eski, bayat DNS adresi girerseniz sitelere ulaşmakta sıkıntı yaşarsınız.
treewalk DNS ise, DNS olayını kendi makinenizde çözüyor. treewalk kurmak istemeyenler için ise diğer bir çözüm: yerel ağ bağlanıtınızın ayarlarında TCP/IP özelliklerindeki DNS satırlarına 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 adreslerini girmeniz. en azından bende öyle...
Fakat DNS den bizim bütün bilgilerimize ulaşabiliyorlar diye duydum, bi ara knighta girmiyordu dns değiştirip giriyoduk, o dns nin sahibi bizim herşeyimizi görebilirmiş.
Ben programı yükledim ,ondan sonra sizin dediğiniz sorun çıktı.
Ne olacak şimdi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme