Şimdi Ara

1080P ve 720P MKV (x.264) Filmlerin Sorunsuz İzlenmesi Hakkında. (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
28
Favori
347.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi Media player programı Neuview Media Player'dır. İnternette Cracklı versiyon mevcut. Deneyin ve film keyfini çıkarın. Her şeyi son ayarlarda açıyorum. Sanki riplenmemiş full bluray film gibi izliyorum.

-Sistemi yakında alacağım,nasılsa parası cepte ama genelde ben ne zaman şu PC upgrade işine soyunsam;aradan bir masraf
    filan çıkar ve para uçar,2 senedir böyle durum

-Benim sistem hani arada dandik diyorum ama bende bugüne kadar sorunlu hiç bir HD/1080p filan sorunu olmadı!!ne açtıysam şak diye
    açılıp izliyorum! zira arada bazıları çıkıyor sistemi şöyle diyor ama görüntü işlemede hep sorunlar oluyor!

-POT kullanmaya başladığımdan beride PC de ne Code bıraktım ne bilmem Codec-pack bıraktım nede yok CoreAVC yok ffDShow bilmem
    filtreleri v.s v.s alayını kaldırıp attım yaw
    Tavsiyem sizde böyle yapın,o codec ler olayı yok bilmem ne filtreleri v.s v.s geçmişte kaldı gari! alayını temizleyin,yeni nesil çoğu Player
    her bir naneyi açıyor gari

-Bu arada geçen gün,yabancı bir siteden görmüştüm "Kantaris Media Player" bunu deneyen oldumu?(buda "beleş" bir Player!)
    Ben geçmişte denemiştim ama Codec ler istiyordu,dolayısıyla işime yaramadığı için aynen kaldırmıştım!
    Bu son version Kantaris te ise herifler dahili codec ler v.s sanırım eklemişler ve codecleri istemeden açıyor,ama bende stabil
    çalışmadı,parçaları açtı ama ya takıldı ya bir tuhaf oldu v.s ayrıca bende bazı Player lar şu meşhur "Tearing" sıkıntısı çıkarıyor!
    bunu bir türlü halledemedim!! ya GCard tan diyorum yada ATI soft kaynaklı olabilir diyorum ma örneğin tearing sorunu bende
    Splash ilede oluyordu!

MP11 de yok,PowerDVD de yok,POT ta yok!!! tearing sorunu!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• @hurik

Dostum şu an için codec falan gerekmeksizin iyi de performans verip güzel sonuç veren 3 tane player var.Zaten okumuşsun sayfaları incelemişsin.
    Bunlar PotPlayer ki albani buna geçti, Splash Pro ,Splayer. Bu üçü de çok iyi programlar.Ben 3'ünü de dönüşümlü olarak kullanıyorum hepsi sorunsuz. Daum PotPlayer ,KMPlayer'ın devamı diyebiliriz. Çünkü kmplayerı geliştiren adam daumpotplayerı geliştirmiştir.Ama potplayer bu bağlamda daha gelişmiştir. Bir önceki sayfalarda ayarlarını söylemiştik. Sonra geriye Splash Pro ve Splayer kalıyor ki bu ikisi GPU hızlandırmayı çok iyi kullanır ve bu yüzden en baba mkv'ler de ki işlemci kullanımı %5-%10 civarını geçmez ,tamamiyle ekran kartına halletirrler bu işlemi, görüntü kaliteleri de çok iyidir. Ubuntu'da ne olur bunlar bilemem yanlız.

@DELTA53

Bir iki yıl önce doğruydu bu kanı ama şu an da düşük configli güncel pclerde bile en ağır mkvleri izleyebiliyorsunuz tabi bunda yeni çıkan programların da önemi büyük. Ama nedir gerçekten de 150 liralık bir media oynatıcı ,bir htpc sistemden çok daha ekonomik olmakla beraber hem daha az elektrik ve daha az ses imkanı veriyor üstelik uzaktan kumanda ile hallediyorsunuz.

@sagropa

En iyi kavramı göreceli bir kavram. Aynı görüntü kalitesini Splayer, Splash Pro ya da DaumPotplayer veriyor belki de daha da iyisini.Üstelik kullanım kolaylığı ve ayarlar bakımından ise Neuview en son gelir bu bprogramlardan.

@Albani

Yeni sistemde Win 7 home premiım x64bit kullan bence. Gerçekten de XP'den iyi ve sorunsuz.Ama lisanslı kullanacağın için çok fazla bişey diyemem.Çok ucuz değil çünkü.
    AMD işlemci olarak biraz daha bekleyebilirsin çünkü bildiğim kadarı ile indirime gitti amd işlemcilerde ve bunun yansıması Türkiye'ye ne zaman olur bilemem belki 10-15 günde yansıyabilir.Malum yeni seri çıkartıyor AMD yakında.Phenom II'ler daha da ucuzlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 12 Mayıs 2011; 20:13:02 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: hurik

Muhabbetinizi bölmüş gibi olmayayım,kusura bakmayın.Değerli insan Albeni hocam ayrıca sana selam ederim.
    Şimdi arkadaşlar ben bilgisayarımı yeni formatladım.Yeni kurulum win 7 olarak yaptım. 34 Sayfayıda baştan sona gözden geçirdim. Yanlış adım atmamak ,codec temizlemek yok olmadı deyip format olayına tekrar tekrar girmemek adına sormak istiyorum.
    Genelde CHD ,eureka ,framestor ,wiki gibi 1080p içeriğine sahip film kolleksiyonumu izleyebileceğim en iyi görüntüyü alabileceğim media player + codec ne olmalı.?
    Genelde ubuntu kullanırım. kullandığım media player vlc+kmplayer(http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/KMPlayer) Windows için bahsi geçen kmplayer ile isim benzerliği var sadece.

Format attıktan sonra herhangi bir codec kurmadım. Sadece KMPlayer 1440 kurdum ve hiçbir ayarı ile oynamadım. İşlemci % 20 ila 40 arasında seyrediyor. aralarda az da olsa hareketli sahnelerde donma olduğunu söyleyebilirim. Karanlık sahnelerde ayrıntı iyi sayılır. Daha yapılması gereken ayar yada kurulması gereken codec varmıdır. Mesela Albeni hocam siz ;ben jetciyim demiştiniz ,geçtiğimiz sayfalarda hatta Splash Player da önermiştiniz ama pro olarak kmplayer tek player diye belitmiştiniz.Hala jetçimisiniz. Bugun için ne kullanıyorsunuz.

@Formel hocam @signore hocam sizede selam olsun. sizinde anlatımlarınızdan o kadar çok faydalandım ki çok teşekkürler.34 sayfa fakat dolu dolu 34 sayfa yani bayağı bir emek sarfedilmiş ,denemeler yapılmış. Bütün emeği olan arkadaşlara teşekkürler.

Evet ben senelerdir "JETAudio" cuy DUM!!!!

ANCAK, JETAudio,Codec sistemi istiyor ve yeni nesil bazı Player lar gibi olmadığı için mecburen bunuda artık kullanmıyorum ben bıktım şu CODEC denen illetten çünkü
    Dolayısıyla artık JETçi değilim ama her zaman en çok beğendiğim bir Player idi benim için ve 6 sene sadece bunu tek kullanmıştım

Splash ta OK,ama bende daha sonra "tearing" sorunu çıkardığı için bunuda kullanmıyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum

KMPlayer da OK yine tavsiye ediyorum ama bu codec v.s istiyor sanırım,ayrıca bunu geliştiren team şimdi DAUM POT Player ı çıkardılar ve artık KMPlayer a gerek kalmadı
    +POT Player hiç bir codec istemeden her bir şeyide açıyor

Kafana göre bunlara takıl,hangisi işine gelirse OK dir+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Formal Hoca

W7 x32 veya x64 seçimi neye göre olmalı??
    Arada PC bölümüne baktığım zaman 32/64 muhabbetş görmekteyim,şunda sorun var bundan böyle oluyor işleri!
    Veya şu programda 64 t soun var v.s v.s gibi

Nedir benim bakacağım kıstas? 32/64 işinde? yada neye göre bu seçim paılıyor?

++

GCard olarak şunu seçiyorum??

Sapphire Ultimate HD5670 1Gb/DDR5

Ben daha öncede sanırım 2x serisinden Ultimate kullanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Mayıs 2011; 0:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Formal Hoca

Arada PC bölümüne baktığım zaman 32/64 muhabbetş görmekteyim,şunda sorun var bundan böyle oluyor işleri!

++

Albani usta şimdi 64bit işletim sistemi kurduğun zaman 4gb ve üzeri ramleri kullanabiliyorsun.Aksi halde 32bit işletim sistemleri en fazla 3,12gb rami görür. 4gb ram ve üzerleri için 64bit sistem şart.
    Şu an da win 7'de en çok kullanılan sürüm 64bit'tir zaten. Bütün güncel driverların 64bit versiyonu vardır.Yani driver indirirken 64bit versiyonunu kuracaksın. Programlarda ise şart değil.İster 32bit ister 64bit hiç farketmez.İstediğin gibi kullanırsın.2 tane otomatik olarak program files klasörü vardır ve birisinde 64bit diğerinde 32 bit programlar kendiliğinden kurulur. Donanımın zaten 64 bit. 64bit programlarda daha fazla performans alırsın.
    Ekran kartı iyi,istediğin gibi silent pipe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 13 Mayıs 2011; 1:50:14 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Formal Hoca

++

Albani usta şimdi 64bit işletim sistemi kurduğun zaman 4gb ve üzeri ramleri kullanabiliyorsun.Aksi halde 32bit işletim sistemleri en fazla 3,12gb rami görür. 4gb ram ve üzerleri için 64bit sistem şart.
    Şu an da win 7'de en çok kullanılan sürüm 64bit'tir zaten. Bütün güncel driverların 64bit versiyonu vardır.Yani driver indirirken 64bit versiyonunu kuracaksın. Programlarda ise şart değil.İster 32bit ister 64bit hiç farketmez.İstediğin gibi kullanırsın.2 tane otomatik olarak program files klasörü vardır ve birisinde 64bit diğerinde 32 bit programlar kendiliğinden kurulur. Donanımın zaten 64 bit. 64bit programlarda daha fazla performans alırsın.
    Ekran kartı iyi,istediğin gibi silent pipe.

sanırım windows 7 işletim sistemi seçimi konusunda aşağıdaki açtığım konu yardımcı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_35916384/tm.htm

• @formel hocam, @albeni hocam cevaplarınız için teşekkürler.

@albeni hocam yanlışlık olmasın.http://forum.displayreport.net/ şu forumdasınız siz değilmi? daha yeni uyelik oluşturdumda.

Altyapı olmayınca,bazı okuduklarımda haliyle anlıyamıyorum,örneğin 32/64 olayını onun için sordum!

-Takacağım RAM 4Gg>>3.2Gb görünüyorsa ve zaten yapacağım işler basit olduğundan dolayı bana fazlasıyla yetecektir

-Yani ben yinede kafadan o zaman W7 de 64bitmi kurayım?? ayrıca bu yukarıda tavsiye ettiğiniz bileşenler ilede herhalde
    bu 64bit in sorunu yoktur?
    Veya ilk başta 32bit mi kurayım?

+++

@hurik
    Evet bahsettiğin yeni forum orasıdır

+++

@soulcu
    Teşekkürler
    Başlığı inceleyeceğim

Tekrar bilgiler için tks+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Mayıs 2011; 15:46:57 >

• albani hocam sen windows 7 64 bit kuracaksın bilgisayara yoksa taktığın 4gb ram 3gb olarak gözükür,donanımların 64 bit ile uyumsuzluk gibi birşeyi olmaz,5670 ultimate demişsin ama piyasada pek yok gibi birde fiyatıda yüksek o paraya değmez hepsiburadada 5550 var ultimate yine 130tl idi senin aradığın böyle birşeydi zaten değilmi,5670 alacaksan articccoling soğutuculu modelini al zaten ısınan bir kart olmadığı için fanda pek ses yapmaz

32Bit işletim sistemleri
    İndir

64Bit İşletim sistemi
    İndir

burda da ayarlar var biri forumdan bir arkadaşın 64 bit için olanı var birde 32 bit ayarı, 64 bit olanı 32bit işletim sistemleri için değiştirdim..
    "potplayer ayarlar" isimli 32 bitler için
    "vikingpot" isimli 64 bitler içindir..

regedit şeklindedir direk uygulayıp kullanabilirsiniz..

http://hotfile.com/dl/117695604/4b43282/pot.rar.html

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam

• @profiteer

dosya bozuk sanırım

Downloaden: pot.rar | 0 MB

Bende yeniyim blurayde düzgün bir oynatıcı arıyorum kaç gündür hepsini tek tek indirip deniyorum
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • bozuk değil dostum indir onu birkaç kb ondan öyle görünüyor

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • AAA tamam ayarlarmış ben program sandım önce programı indireyim sonra senin ayaları kaydedeyim :)
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Formel

Cevabın için Teşekkürler. Bana göre en iyisi Neuview Medi Player. Neuview'den Birkaç Görüntü;

Karayip Korsanları 2 1080p:

Hocam ta fii zamanından yani bu Pentium4'lü zamanlarda Amd Athlon64bit işlemcilerini çıkartmıştı.Ta o zamandan beri donanımlar 64bit destekliyor yani işlemciler diyelim. Yazılım olarak ise bazı çok eski donanımların 64bit driverları yoktu.Bunlar çok eski ses kartları ya da tvkartları olur genelde.Çünkü bunları üreten firma yazılımlarını güncellememiştir ya da bu firmalar yok oldukları için haliyle bir daha güncelleme gelmemiştir 64bit olarak
    Ama bunlar gerçekten artık çok çok geride kaldı.
    Hele senin aldığın parçalarda driver sıkıntısı gibi bir şey ihtimal dahilinde bile değil hocam.Yani şöyle söyliyeyim 32bit olmaz ama 64bit driver vardır Şu an dünyada Win 7' de en çok 64bit sürüm kullanılıyor. Ve ayrıca 32bit işletim sistemi olarak Win 7 son işletim sistemidir.Bundan sonra gelecek işletim sistemi mesela win8 sadece 64bit olarak geliyor.

Bu saatten sonra o sistemle 32bit kurma hocam hiç gereği yok. 64bitliği kur. Program olarak zaten ister 32 ister 64bitliği kurabiliyorsun. 64bit versiyonu varsa programın onun avantajından yararlanırsın. Oysa 32bit işletim sistemi kursan 64bitliğin avantajından yararlanamazsın.

• arkadaşlar hp deathly hallows ta km ve gom arasında anlam veremediğim bir parlaklık farkı var. diğer filmlerde hiç bu kadar çok fark olmazken bunda oluyor. hep km kullanıyorum ve filmi izlerken resmen işkence çektim bugün gom ile tesadüfen açınca filmin aydınlık olduğunu gördüm ve yıkıldım

bakın fark aynen böyle. ve sadece bu filmde böyle dağlar kadar fark var. filmleri genelde 720p ve ahım şahım olmayan hd ready vestel televizyonumda izliyorum. genelde memnunum ama daha iyi görüntü için hangi player ı ve ayarları önerirsiniz ? (çok fazla player hakkında konuşulmuş ve bir türlü karar veremedim bende km ile devam ediyorum ve yine forumda anlatılan harici olarak core avc codec i kullanıyorum.

• Formal Hocam selamlar

Şöyle bir liste hazırladım bugün(sizin tavsiyelerinizden tabiki)

-AMD Athlon IIX4-640
    -Asus M4A87TD/870
    -Kingston 2Gb(2tane)1333/DDR3(yoksa 1600 mü seçmeliyim)
    -Sapphire 5550 Ultimate

Hepsiburada dan seçtim KDV dahil 646 çıktı!! bu rakam OK midir?
    Yada sizin dediğiniz diğer yerleridemi deniyeyim?

++

• ram 1600 yada 133 olmuş farketmez zaten aradaki farkı anlayamazsınız hocam buna bende dahil,ben son birşey daha yapayım şu liste en ucuz nerden çıkar ona bakayım

hocam şöyle bir baktım 5550 ultimate pek yok galiba piyasada ve 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlara geliyor tek bir şey önereyim sana anakartı şununla değiştir
    http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-m4a79xtd-evousb3-soket-am3-usb-30-1800mhz-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd100982&categoryId=152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 14 Mayıs 2011; 10:34:55 >

• @albani

Hocam ram 1333-1600 çok birşey değişmez ama almışken 1600 al aşağı yukarı aynı fiyat zaten.Anakart destekledikten sonra niye düşüğünü alasın ki.
    Sapphire 5550 Ultimate Exa'da var şu an gerçi hepsiburada'da da varmış aynı fiyat.
    Yanlız şunu söylemeden edemeyeceğim. HD 5550 ultimate ile aynı fiyata HD 5570 alınabiliniyor ki ciddi anlamda 5550'den iyidir.Çok az bir fark olsa boşver diyeceğim ama çok fark var.Biliyorum oyun oynamıyorsun ama performasn farkını açıklamak için söyliyeyim yeri geliyor aradaki fark %50 ile %70 arasında değişebiliyor.Hatta bir testte 2 kat fark atmış.5550 30 fps verirken 5570 60 fps vermiş oyunda. Ama genelde bir oyunda hd 5500 30fps verirken HD5570 45 fps falan vermiş. Film izlerken falan evet işine yaramayacak ama aynı fiyat olunca üstelik daha güçlü bir kart olunca bir oyuncu olarak el vermiyor gönül işte
    Burada testi var Türkçe olarak incelenmiş kart 4 sayfa olarak bu 2. sayfası birinci sayfasında tipi falan var sonraki sayfalarda da sıcaklık güç ve sonuç açıklanmış 5550 ile olan farkı görebilirsiniz.
    http://www.pclabs.com.tr/2010/05/03/htpclere-dusuk-profil-sapphire-radeon-hd-5570-incelemede/2/

Bu arada 5570'in de 10 lira evet sadece 10 lira üstünde de HD 5670 ekran kartı var ki bu daha da iyidir 5670'te 149tl gibi fiyata alınabilinir.

5570 linklerini vereyim de farklı markaların bir incele fiyatları hocam

› VTX3D ATI HD5570
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/vtx3d-ati-hd5570-1gb-2gb-hypermemory-ddr3-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Sapphire ATI HD5570
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-ati-hd5570-1gb-ddr3-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti-2223.html

HIS ATI HD5570
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/his-ati-hd5570-1gb-ddr3-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Asus ATI HD5570
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-ati-hd5570-1gb-ddr3-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Bu da 5670

VTX3D ATI HD5670
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/vtx3d-ati-hd5670-1gb-2gb-hypermemory-ddr3-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

5550 ultimate'i fansız olduğu için seçtiğini anlıyorum hocam ama bu 5570 ya da 5670 olsun zaten yüksek segment kartlar olmadıkları için aşırı ısınmazlar ve doğal olarak fanların devri düşüktürler.Yani ses sorunları olmaz. Olsa bile kasanın Power Supply'ın fanının sesinden ayırt edemezsiniz.Kaldı ki tam yük altında iken bu durumda. Yukarda 5570 incelemesinde de son sayfada sonuç bölümünde söylenmiş zaten.HTPC sistemler için çok uygun denmiş zaten.Yani 130 tl verdikten sonra aynı fiyata çok daha performanslı 5570 alabilir ya da 19-20TL ilave ederek 5670 alabilirsiniz.

İşlemci olarak baktığımda ise hepsiburadaya göre teknobiyotik biraz daha ucuza gelmiş ama tabi taksit durumunuzu bilmiyorum.Nakit olarak bakıyorum olaya.
    Bir de EXA'da ucuz orayı da tavsiye ederim.Hem netten hem de bizzat kendim mağazalarından alışveriş yapmışlığım vardır. Zaten bilenler bilir.
    AMD 640 ile aynı fiyata AMD 645 alabilirsiniz. Aradaki tek fark amd 640 3.0ghz , Amd 645 ise 3,1ghz Yani fark yok gibi ama aynı fiyat ise 3,1ghz'liği niye almayalım değil mi? 2-3tl fark var
    Ya da yine aynı fiyata bunlardan çok az daha performanslı AMD Phenom II 840 X4 (3,2 ghz) alınabilinir.
    Burada incelemesi var karşılaştırabilirsiniz AMD 645 ile.
    http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Phenom_II_X4_840/6.html 13 sayfalık bir testtir sayfanın altından sayfaları değiştirebilirsiniz.

Fiyatlara bir bak hocam

AMD Athlon II X4 640 (3.0GHz)
    http://www.exa.com.tr/amd/islemciler/amd_athlon-340-11936.html

AMD Athlon II X4 645 (3.1GHz)
    http://www.exa.com.tr/amd/islemciler/amd_athlon-340-12890.html

AMD Phenom II 840 X4 (3.2 GHz)
    http://www.exa.com.tr/amd/islemciler/amd_phenom-340-13756.html

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.