Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.350
Cevap
11
Favori
494.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

tüm zamanların en iyi oyunu

hayatımda oynamaktan en çok zevk aldığım oyun

bir gece yarısı bitiripte yatağa uzandığımda şimdi bitti mi yani öldümü dediğim oyun

oyun diye yazarken bile, mafia oyunsa diğerleri ne, diğerleri oyunsa mafia ne diye içinden getirdiğim bilinmez

İnşallah yapımcıları ikincisi ile çıtayı daha da yükseltirler ve mafia'dan sonra diğerlerinin bize senaryo, atmosfer, aksiyon diye yutturmaya çalıştıkları şeyin aslında nasıl yapılacağını gösterirler.

Şuna bir bakın

http://www.youtube.com/watch?v=GsdhVJXQcbw

işte mafia buydu, artık neredeyse 30 olmuş biri bunları yazabiliyorsa...

tüm mafia fanlarına selamlar, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 22 Ağustos 2007; 20:59:18 >
  • Grafik olarak zamanın hemen hemen hiç bir sisteminde sorun çıkarmadan ve yüksek kalitede oynanıyordu. Bu özelliği sayesinde de en iyi oyunlardan biri oldu; aynı şeyi yapıp grafik olarak tatmin edici ve sistemleri kasmayan bir devam oyunu olacaktır bence.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • trailer gerçekten nefisfilm gibi bir oyun geliyo ilkiydi öleydi zaten bu daha dehşet olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

işte bu yaa

bir gece yarısı bitiripte yatağa uzandığımda şimdi bitti mi yani öldümü dediğim oyun

oyun diye yazarken bile, mafia oyunsa diğerleri ne, diğerleri oyunsa mafia ne diye içinden getirdiğim bilinmez

İnşallah yapımcıları ikincisi ile çıtayı daha da yükseltirler ve mafia'dan sonra diğerlerinin bize senaryo, atmosfer, aksiyon diye yutturmaya çalıştıkları şeyin aslında nasıl yapılacağını gösterirler.

Şuna bir bakın

Off bea off Mafia neydi yaa müziği yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtraider

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar yılın iddasını atıyorum ortaya.eğer oyunun grafikleri böyleyse crysis,bioshock,cod4 aklınıza hangi oyun geliyorsa hepsine geçmiş olsun.bu oyun dünyanın en iyi grafikli oyunu(tabi videodaki görüntüler oyun içiyse)

kesinlikle oyun içi değildir oyundaki ara gösterimlerden biridir

olay şu
    artık nextgen oyunlarda oyun içiydi oyun dışıydı farkı ortadan kalktı ;)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Trailer oyun içi gibi duruyor HD versiyonu çıksada yakından baksak.

evet daha iyi anlarız o zaman umarım ara video falan değildir gerçi hiç sanmam

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

işte bu yaa

Şuna bir bakın

Off bea off Mafia neydi yaa müziği yeter

Bende mafia'nın mp3 formatta oyundaki tüm müzikleri var. Bir program sayesinde mp3 e çevrilebiliyordu ve öyle yaptım. Normal zamnalarda dinleyince sanki o yıllarda gibi hissediyor insan, süper ötesi
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Artık oyunların grafikleri o kadar gerçekçi ki,oyun içi mi dışı mı anlayamıyor millet

M A F I A
    ~collecting people~
  • Arkadaşlar Kötü bir haber...

2008'in Yaz Tatilinde Çıkması Bekleniyor... pfff

ImBackBolubeyiii - LadyArwenBuffer
  • Arkadaşlar biraz takip ettim yazılanları, herkes hikayenin çok farklı işleyeceğini vs. söylüyor. Bu konuya hem açıklık getirmek hem de kendi tahminimi sunmak istiyorum..

Şimdi ilk başta ilk oyunun yapımcı kadrosu geliştiriyor 2. oyunumuzuda. Hikaye olarak ilk oyunun çizgisinde ilerlemeyecek bu doğru, ama;

İlk oyunumuz 1930 - 1940 yılları arasında Tommy'nin hapishane'de yazdığı mektuplarda bizi geriye götürmesiyle geçiyordu. O yazıyor, biz de eski anılarını oynuyorduk.

İkinci oyunumuz 1940 - 1950 yılları arasındaki dönemde geçecek. Zaten trailer ile Tommy'nin 2. oyunda da yer alacağını anladık. Bunu rahatlıkla SS'lerden de anlayabiliriz. Gelelim senaryo tahminlerine;

1-) Tommy, 1940dan sonra hapishanede çıkıyor ve 1940 - 50 arasında biz yönetiyoruz Tommy'yi. Yine görevlere 2-3 kişiyle beraber çıkacağız, nasıl ilk oyunda 3 kişi gidiyorsak, 2. oyunda da öyle olacak. Ve büyük bir ihtimalle 2. oyunumuzun son videosu da, ilk oyununkiyle aynı olacak, kaçınılmaz son, yani ölüm.

2-) Tommy bir şekilde hapishaneden kaçacak. Hatta benim tahminime göre direk aksiyonla başlayıp kaçış bölümün oynayabiliriz ilk bölüm olarak 2. oyunda. Hapishaneden kaçtıktan sonra değişik bir bölgede yine Salieri ekibi gibi bir ekibe katılıp işlerine devam edecek Tommy..

Yani arkadaşlar ne olursa olsun, ben yapımcılara güveniyorum. İlk oyunun havası tabiki başka ama asla bir hayal kırıklığı yaşamayız diye düşünüyorum. Umarım efsanenin geri dönüşü, çıkışı kadar muhteşem olur da, uzun zamandır HDD'lerimize çektiremediğimiz ziyafeti biz de çektiririz..

Oyunsuz kalmayın..

YERYÜZÜNDEKİ EN İYİ OYUN BENCE RPG VEYA STRATEJİ SEVERLER BELKİ ONEMSEMEZ AMA BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUN

Orjinalden alıntı: kolosutrom

ilk oyunu bilen bilir ALLAH icin araba yarısında 2 hafta takılmısıtım

Ahh bea o gece Saat 2 de klavyeyi Yumrukladığımı bi ben bilirimAma o yarışı bitirdiğimdede Duş almak şart olmuştu
    Gerçekten şimdiden heyecanlandım acaba nasıl bi senaryo ile gelecek?

@ed_gaming'in tahmininede onay veriyorum dediği gibi olabilir belki

Şimdi yaptığım TDu'yu bitirmeye çalışmak ve Mafiayı beklemek.Umarım fazla bekletmezlerde Yine sırf oyunlar için 2 günümü veririm.

Orjinalden alıntı: ed_gaming

Arkadaşlar biraz takip ettim yazılanları, herkes hikayenin çok farklı işleyeceğini vs. söylüyor. Bu konuya hem açıklık getirmek hem de kendi tahminimi sunmak istiyorum..

Şimdi ilk başta ilk oyunun yapımcı kadrosu geliştiriyor 2. oyunumuzuda. Hikaye olarak ilk oyunun çizgisinde ilerlemeyecek bu doğru, ama;

İlk oyunumuz 1930 - 1940 yılları arasında Tommy'nin hapishane'de yazdığı mektuplarda bizi geriye götürmesiyle geçiyordu. O yazıyor, biz de eski anılarını oynuyorduk.

İkinci oyunumuz 1940 - 1950 yılları arasındaki dönemde geçecek. Zaten trailer ile Tommy'nin 2. oyunda da yer alacağını anladık. Bunu rahatlıkla SS'lerden de anlayabiliriz. Gelelim senaryo tahminlerine;

1-) Tommy, 1940dan sonra hapishanede çıkıyor ve 1940 - 50 arasında biz yönetiyoruz Tommy'yi. Yine görevlere 2-3 kişiyle beraber çıkacağız, nasıl ilk oyunda 3 kişi gidiyorsak, 2. oyunda da öyle olacak. Ve büyük bir ihtimalle 2. oyunumuzun son videosu da, ilk oyununkiyle aynı olacak, kaçınılmaz son, yani ölüm.

2-) Tommy bir şekilde hapishaneden kaçacak. Hatta benim tahminime göre direk aksiyonla başlayıp kaçış bölümün oynayabiliriz ilk bölüm olarak 2. oyunda. Hapishaneden kaçtıktan sonra değişik bir bölgede yine Salieri ekibi gibi bir ekibe katılıp işlerine devam edecek Tommy..

Yani arkadaşlar ne olursa olsun, ben yapımcılara güveniyorum. İlk oyunun havası tabiki başka ama asla bir hayal kırıklığı yaşamayız diye düşünüyorum. Umarım efsanenin geri dönüşü, çıkışı kadar muhteşem olur da, uzun zamandır HDD'lerimize çektiremediğimiz ziyafeti biz de çektiririz..

Oyunsuz kalmayın..

tommy hapisaneden çıktıktan sonra elini ayağını çekiyor kirli işlerden ancak salieriyi ele verdiği için gelip kendisini buluyorlar ve öldürüyorlar
    muhtemelen tanık koruma programı altında kaçak bir hayat sürerken..

ayrıca tommynin hapisanede yazdıkları bizi geriye götürmüyor tommynin dedektifle cafede kahve içerkenki konuşması geriye götürüyor.

1000 kere söylendi mafia 2 deneilen şey mafia1in devamı değil ayrı bir oyun
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.