sonunda amerikadan sipariş ettiğim alet geldi.daha öncede bahsttiğim gibi ürünün hard disk siz i 379 dolar.ben buradan 400 gb lık sata hd alıp taktım.ürün bana yaklaşık 850 ytl ye mal oldu.şu anda denemiş olduğum kadarı ile divx,xvid,mpeg4 avc,h.264, wmv hd, nero diğital gibi pek çok formatı oynatıyor.bugün resmi sitesinde yayınlanacak olan son firmware ile mkv de oynatacak yarından sonra.ürün sayfası ve mkv update buradan inceleyebilirsiniz ürünü.parası olan ve amerikada tanıdığı olan mutlaka alsın bu ürünü. not:modemim bozuk olduğu için evimde internet yok yakında resmli bir inceleme yaparım
Bende tam bu ürünü aldın mı diye eski ilanıma bakıyordum ve bir baktım senın bu actıgın ilanı gordum. Öncelikle Hayırlı olsun.Ve en kısa zamanda incelemenı bekliyorum hemde resimli
gittigidiyor dükkanlarının birinden istettim .amerikadan istediğiniz ürünü getiriyorlar.ben 150 ytl fark ödedim.hala internetim yok.10 gün içinde inceleme yaparım .ama şu aniçin çok memenunum.tek sorun türkçe karakterleri tanımaması.onuda subtitle workshop la hallediyorum.ama desteklediği formatlar çok iyi.mkv ,ts,mpeg 4avc hepsini 1080p de oynatabiliyor.mkv de şimdilik biraz sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 27 Ağustos 2007; 12:25:33 >
MKV göstersede oldukça tuzluymuş... ayrıca biz alırız ertesi gün PS3 ve X360 kırılır elimizde gül gibi 3 tane MKV playerımız olur... ağlarmısın sabahamı bırakırsın :)
MKV bi göstersinde bakarız... daha gelmemiş bu destek anladığım kadarıyla
Bugun almanyadan fiyat aldım ve 650-680 ytl arasında getitirebilirim Bir hafta icinde belli olacak bakalım.Bu fiyata getittirebilirsem Bir adette ben alacağım.
İsteyen varsa pm atsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 28 Ağustos 2007; 20:03:04 >