viva pinata, rayman rayving rabbits bunlar sevimli oyunlar, olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Ağustos 2007; 20:13:51 >
100% GS Club: Batman: Arkham Asylum, BioShock(1100), Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Dead Space, Fight Night Round 3, Nba Street Homecourt, Prince of Persia, Silent Hill Homecoming, Resident Evil 5, The Godfather II, Tes IV: Oblivion(1250), Terminator Salvation, Tekken 6, XMen Origins: Wolverine, Ultimate Mortal Kombat III(Arcade)
Viva Pinata kesinlikle bir çocuk oyunu değil dostum. Oynayamaz çocuklar heberin olsun grafikleri cıvıl cıvıl çok güzel bir oyun. Oynayamazlar ama keyifle izleyebilirler.
ya spiderman 3 ü ben oynayamıyom ufacık bebeler nasıl oynasın bazı görevleri çok tilt ediyo adamı aynı şekilde crackdown da kesinlikle bir çocuk oyun deildir.Shai gen şehrine geldim 3 boss açıldı hiç birini indiremedim tartıya bi çıktım sabah 65 kilo çekiyodum 63 e düşmüşüm...Evet yanlış duymadınız crackdown sayesinde oturduğum yerden 2 kilo vermişim siz düşünün artık..AMa harbiden fitil etti beni elimin terinden kontroller pas tuttu.......Abi bence siz çocuğa tdu yu alın bide araba seçmeyi öğretin koca şehirde dolaşsın istediği gibi...Yada benim kuzenime yaptığım taktiği yapın siz oynarken onun elinede çalışmayan ikinci kolu verin çocukta aaaaa ne kadar süper oynuyorum diye sevinsin hehe....Ama bu dediim taktik 5 yaşından sonra işe yaramıyo onu söyliyim;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 18 Ağustos 2007; 20:42:35 >
ya spiderman 3 ü ben oynayamıyom ufacık bebeler nasıl oynasın bazı görevleri çok tilt ediyo adamı aynı şekilde crackdown da kesinlikle bir çocuk oyun deildir.Shai gen şehrine geldim 3 boss açıldı hiç birini indiremedim tartıya bi çıktım sabah 65 kilo çekiyodum 63 e düşmüşüm...Evet yanlış duymadınız crackdown sayesinde oturduğum yerden 2 kilo vermişim siz düşünün artık..AMa harbiden fitil etti beni elimin terinden kontroller pas tuttu.......Abi bence siz çocuğa tdu yu alın bide araba seçmeyi öğretin koca şehirde dolaşsın istediği gibi...Yada benim kuzenime yaptığım taktiği yapın siz oynarken onun elinede çalışmayan ikinci kolu verin çocukta aaaaa ne kadar süper oynuyorum diye sevinsin hehe....Ama bu dediim taktik 5 yaşından sonra işe yaramıyo onu söyliyim;)
o yöntemi yemiyor bizimki artık. ona kalsa call of duty 3 e devam edecek ama ben başka şeyler oynasın istiyorum. şimdiden silahlarla uğraşmasın...