"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK
sewgili libretto selam birşey sormak istiyorum geçenlerde kanyon içerisindeki apple shopta kampanya vardı eski laptop la yeni takası toshiba trkiye olarak sizinde böyle bir kampanya yapmanız söz konusu olabilirmi keşke olsa ne güzelolur ver eski toshibayı al yeni toshibayı
Merhabalar, Toshiba Türkiye olarak böyle bir kampanya yapmıyoruz. Ancak bazı bayilerimiz bu tip kampanyalar yapabiliyorlar. Arada sırada web sitemizi ziyaret ederseniz bayilerimizin düzenlediği bu tip kampanyaları banner olarak sayfamızda yayınlıyoruz. www.toshibatr.com
cevabın için teşekkürler hocam birde şu bilgisayarlar da norton vermeyin insanlara nortona alıp az buçuk bilgisayar bilgisi olan herlkes direk nortonu siliyor çünkü norton takdir edersinizki yarardan çok zarar ya bide ben ilerleyen günlerde 1ah almayı düşünüyorum ama vista deil xppro tercihimdir böle bi opsiyonumuz olabilirmi? ilginizi teşekkürler
Evet arkadaslar bende A200-1AH notebook'um ile aranıza katıldım
hayırlı olsun kardeşşim gülegüle kullanman dileğimle rica etsem ciazla ilgili fikir ve tecrübelerini bizimlede paylaşırmısın bende 1ah almayı düşünüyorum ilerleyen günlerde kararım bu yönde olacak sanırım ama emin olmak istiyorum kullanan ve tecrübe eden biri olarak seninde yardımlarını bekliorum tekrar hayırlı olsun
Ben bir Hp kullanıcısı olarak,buradan bir arkadaş ile tanıştım.Daha doğrusu İstanbul da bayii.ve inanın toshiba almadığıma pişman oldum.O kadar yardımcı oluyorlar ki hem sıcaklar hem de mağduriyet yaşatacaklarına inanmıyorum çünkü bildiğim insanlar var.
Buradan onlara teşekkür etmek istedim : ) Belki de bir Hp kullanıcısı olaraka toshiba kulübe de üye olurum : )
Arkadaşlar sağlık bakanlığı toshiba a200 1bp aldım bluetooth ve wireless nasıl açıp kullanabilirim.teşekkürler
önce wireless tusunu acman gerekiyor. sonra eger gene baglanmazsa FN+F8 e bas ozaman aktif duruma gelecektir.bluetooth içinde, once ayarlarını yapman gerekiyor.yaptıktan sonra kolay bir sekilde kullanabilirsin..
merhaba arkadaşlar a200 1m4 modelini aldım ancak ekran kartının ram paylaşımını ayarlamayı yapamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
ekran kartı ramını otomatik olarak yer. sana en guzel yol ne olur biliyormusun :D Mp3 çalar yada usb girişli bir veri depolama aygıtın warsa tak onu usb ye laptopta baglı kalsın.cunku makinanda vista yuklu ve vistanın guzel bir ozelliği olan veri depolama aygıtlarının ramını kullanmasıdır.kaç gb lik takarsan tak, vista onu otomatik olarak ram a çeviriyor bilgine ;)
Ben bir Hp kullanıcısı olarak,buradan bir arkadaş ile tanıştım.Daha doğrusu İstanbul da bayii.ve inanın toshiba almadığıma pişman oldum.O kadar yardımcı oluyorlar ki hem sıcaklar hem de mağduriyet yaşatacaklarına inanmıyorum çünkü bildiğim insanlar var.
Buradan onlara teşekkür etmek istedim : ) Belki de bir Hp kullanıcısı olaraka toshiba kulübe de üye olurum : )
özellikle de sana teşekkürler h_sencel
huehuehhue cok tesekkur ederim.. insan olanlara elimizden geldiğince yardım etmeye calısıyoruz bu arada aldıgın H... marka laptopun hayırlı olsun insallah teknik bir sorunla karsılasmazsın.. (reklam vermeyelim :P )