sewgili libretto selam birşey sormak istiyorum geçenlerde kanyon içerisindeki apple shopta kampanya vardı eski laptop la yeni takası toshiba trkiye olarak sizinde böyle bir kampanya yapmanız söz konusu olabilirmi keşke olsa ne güzelolur ver eski toshibayı al yeni toshibayı
sewgili libretto selam birşey sormak istiyorum geçenlerde kanyon içerisindeki apple shopta kampanya vardı eski laptop la yeni takası toshiba trkiye olarak sizinde böyle bir kampanya yapmanız söz konusu olabilirmi keşke olsa ne güzelolur ver eski toshibayı al yeni toshibayı
sayın libretto... bi soru da benden... bilgisayar dergilerinde sık sık laptop karşılaştırmalarını görüyoruz.. neden bizim yüce ve muhteşem toshiba'lar bu testlerde yer almıyor?? bunun, toshiba'nın test yapan merkeze laptop göndermemesinden kaynaklanan bi durum olduğunu düşünüyorum.. neden??
açıkcası benim gibi, laptopunu 1inci yada en azından ilk 3de görmek isteyen bisürü insan vardır... ve daha da önemlisi bu testleri görüp toshiba almak isteyen bisürü toshibasız insanlar var olduğunu düşünüyorum... saygılar...
arkadaşlar madem benimle aynı fikirde olanlar var bastıralım bakarsınız işe yarar sevgili libretto üstadım senden bir cevap bekliyoruz bu konuda bir ümit warmı lütfen bu toshiba sever vatandaşları mutlu edin
ben de bugün toshiba a200 1 ah aldım ve artık aranızdayım sadece ekran kartından emin değildim ama onu da bios ayarlarından yükseltebiliyomuşuz diğer özellikleri mükemmel zaten toshiba
arkadaşlar bende a100-847 var. ekranını beğenmiyorum acaba lcd yi değiştirebilir miyiz? değiştiren yerler varmış ama fiyatlar çok uçuk geldi bana.istanbulda var mı bidiğiniz bi yer?