Şimdi Ara

4mbit & 800 wow latency

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler son 1 haftadır wow da inanılmaz lag & spike yaşıyordum ; hadi 4mbit e upgrade edelim dedim. Beylikdüzü taraflarında oturuyorum .

    Sabah ve gece geç saatler haliç hala inanılmaz bir latency var ; Speedtest lerde gayet normal download hızım;

    Ttnet ile görüştüm , bazısı şu anda santralde çalışma var dedi ki 1 haftada biterdi herhalde , bazısı arıza kaydı tuttu ama download hızım normal okunduğu için sadece teşekkür edebildim aradıklarında.

    Upload da olabilirmi problem bilmiorum? Hat değerlerim kabul edilebilir sınırlar dahilinde. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbarnuke -- 16 Ağustos 2007; 16:12:14 >



  • wow forumuna bi goz atmani tavsiye ederim...
  • arkadaslar bu kadar cok baslik acmayin lag ve ping le ilgili zamanla düzelir calisma yapiliyordur heralde baglantilar stabil degil
  • sorun şudur ki, pingler oldukça iyi olmasına rağmen, lost denilen ping atarken de "request timed out" dediğimiz bağlantı kopmaları 800 ms yapıyor ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. ne yazıkki 100 Mbit'te olsa fark etmeyecek senin için... bence oyunu dondur derim çünkü asla çözüm bulamayacaksın en azından bir kaç ay... :)

    Eğer "Start" - "Run" yaparak

    "ping 80.91.250.34 -t" yazarsan eğer... sorunun kaynağını veya sorun olup olmadığını daha iyi anlayabilirsin... 100 kere ping atmayı dene ve kendi gözlerinle takip et "Request Timed Out" ları... Oyuna ona göre gir veya girme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 16 Ağustos 2007; 18:18:13 >
  • Hat genisliginin pingle hicbir alakasi yok.
    Sirf onun icin upgrade ettiysen yazik olmus.
    Wow forumunda ayrintili bilgi edinebilirsin.
  • 3 ay öncede böyle idi hala böyle demek..
  • Benzer sorunu bende Xbox360'ta Rainbowsix'te yaşıyorum eskiden akşam 9 civarı oynanabilir halde oluyordu şimdi gece 2-3 olmadan düzelmiyor.Server genelde isveç'te oluyor malmö'ye speed testten ping attığımda 200 ile 350 arası pingler alıyorum.

    Paket kayıpları 1 hafta önce muazzamdı ama şu anda neredeyse hiç kayıp yok sadece pingler kötü oda yetiyor.Üstelik bu lanet oyunda paket kaybı varsa makine kilitleniyor.Karşısında deliriyor insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrImInAl -- 16 Ağustos 2007; 19:45:02 >
  • server uzakligida buna bi etken tabi y
  • aynı sorunu yaşıyorum,ancak zamanla düzelecektir.yine de wow-eu forumlarına bir latency report vermeni tavsiye ederim.hoş fazla ilgilenmiyorlar ama en azından çarşambaları ordaki reportlara göre hareket edebiliyor ve server bakımlarında bunları göze alabiliyorlar.
    fakat kesinlikle problem yerel bu ay böyle idare edeceğiz.bizim guild raidleri durdurdu sen düşün.(aslında ben de bu sayede bütünlemelere ağırlık verdim,bana yaradı bu olay,şikayetçi değilim )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.