Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows XP/Vista İşlemci: Pentium 4 2.2 GHz Bellek: 1 GB Ekran Kartı: Shader Model 3.0 Destekli Disk Alanı : 4.3 GB
Bugbear Entertainment yaptığı açıklama ile Xbox 360 için piyasaya sürülen yarış oyunu FlatOut: Ultimate Carnage'ın PC için de hazırlandığını duyurdu. FlatOut 2'nin yeni nesil grafiklerle ve birkaç yeni eklentiyle yeniden yapımı olacak oyunun Haziran 2008 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. (alıntı: trgamer)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Temmuz 2008; 20:39:04 >
zevkle oynadığım oyunlardandı ve tam anlamıyla optimizasyon harikası, herşey ucuyo patlıyo ama sistemi kasmıyo. ornek olmalı diğer oyunlara.... ama bu oyun 2. oyunun geliştirilmiş hali sadece ve pc ye cıkması bence şüpheli aralarında zaten cok fark olmıycak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 17 Ağustos 2007; 10:51:13 >
- 2. oyunda 8 kişi varken bu oyunda 12 kişi olacakmış. - Kırılabilir, parçalanabilir nesnelerin sayısı arttırılmış.
Ben her ne kadar 2. oyunun geliştirilmiş hali dense de bunu bambaşka bir oyun olarak görüyorum. Bir de 2. oyundaki müziklerin aynısını koymazlar herhalde.
- 2. oyunda 8 kişi varken bu oyunda 12 kişi olacakmış. - Kırılabilir, parçalanabilir nesnelerin sayısı arttırılmış.
Ben her ne kadar 2. oyunun geliştirilmiş hali dense de bunu bambaşka bir oyun olarak görüyorum. Bir de 2. oyundaki müziklerin aynısını koymazlar herhalde.
Yeni yollar, arabalar, Stunt Mode'lar yoksa kariyer de aynı olacak demektir büyük ihtimalle, zaten 2'nin geliştirilmiş versiyonuymuş.2'yi 2 kere bitirmiştim, bunu oynamak sıkar belki bu yüzden ama yine oynanır tabi.