Demoyu az önce Xbox 360 da indirip oynadım. Bu oyunu boşuna bekliyorsunuz arkadaşlar bizim oynadığımız FlatOut 2 ile komple aynı sayılır sadece grafiklerini geliştirmişler ve yeni araçlar eklemişler o kadar.
Demoyu az önce Xbox 360 da indirip oynadım. Bu oyunu boşuna bekliyorsunuz arkadaşlar bizim oynadığımız FlatOut 2 ile komple aynı sayılır sadece grafiklerini geliştirmişler ve yeni araçlar eklemişler o kadar.
Doğru, grafikler dışında pek bir yenilik yapılmadığını biliyordum zaten. Bu oyunu deliler gibi bekleyenlere anlam veremiyorum.
Yeni yapılan bir duyuruyla, Xbox 360 için Bugbear tarafından geliştirilen yarış oyunu "FlatOut Ultimate Carnage'nin" PC için de hazırlandığı belirtildi. Empire Interactive tarafından dağıtımı üstlenilecek oyunun Haziran'da piyasalarda olması bekleniyor.
Peh, yeni duyurulmuş. Biz bunca zamandır neyi bekliyoruz o zaman?
Yeni yapılan bir duyuruyla, Xbox 360 için Bugbear tarafından geliştirilen yarış oyunu "FlatOut Ultimate Carnage'nin" PC için de hazırlandığı belirtildi. Empire Interactive tarafından dağıtımı üstlenilecek oyunun Haziran'da piyasalarda olması bekleniyor.
Peh, yeni duyurulmuş. Biz bunca zamandır neyi bekliyoruz o zaman?
Kadın adama evlendiğimiz zaman, senin bütün üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak istiyorum... der. Bunun üzerine adam, Çok tatlısın hayatım... Ama çok şükür, benim hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok... Bunun üzerine kadın, ama hayatım daha evlenmedik ki :)
Bugbear Entertainment yaptığı açıklama ile Xbox 360 için piyasaya sürülen yarış oyunu FlatOut: Ultimate Carnage'ın PC için de hazırlandığını duyurdu. FlatOut 2'nin yeni nesil grafiklerle ve birkaç yeni eklentiyle yeniden yapımı olacak oyunun Haziran 2008 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bugbear Entertainment yaptığı açıklama ile Xbox 360 için piyasaya sürülen yarış oyunu FlatOut: Ultimate Carnage'ın PC için de hazırlandığını duyurdu. FlatOut 2'nin yeni nesil grafiklerle ve birkaç yeni eklentiyle yeniden yapımı olacak oyunun Haziran 2008 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Olayın esası şu: FlatOut: Ultimate Carnage'ın PC'ye geleceği geçtiğimiz Haziran'dan beri söyleniyordu. Oyunun PC sürümü yeni duyuruldu ve çıkış tarihi olarak Haziran 2008 verildi. FlatOut: Ultimate Carnage PC'ye Haziran'da çıkacaksa 11 Mart tarihinde çıkacak olan oyun nedir acaba? Arada başka bir FlatOut'un çıkıyor olması lazım.