Şimdi Ara

Server list programı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://****.com/files/49317084/serverlist.rar

*** lı yere rapid-share yazcaksınız.
    tireyi kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 16 Ağustos 2007; 14:03:17 >

• Dün malfoy arkadaşım serverlist programını verdi niye sildiniz konuyu??
  • artık çalışmıyo serverlist zart zurt.
  • Çalışıo kardeş bunu silkroad klasörünün içine at sonra ordaki serverlist yazan yere tıkla girio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 16 Ağustos 2007; 14:04:45 >
  • buyrun kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 16 Ağustos 2007; 14:03:56 >
  • evt konumu sildiler ama vatan saolsun inş. _deadmasterınkini silmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malfoy_323 -- 16 Ağustos 2007; 14:06:52 >
  • Daha önce verildiğinden olmasın?
  • bu ne işe yarar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

Daha önce verildiğinden olmasın?

Daha önce verilmiş olabilir.Ama kimsede yokdu.Olanlarda çalıştıramıodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

bu ne işe yarar??

İndir anlarsın
  • Anaa kaç kişilk boş yer olddunu gösterio çok saol kardeşşş sro klasörünün içine atmadan çalıştı
  • daha önce ben vermiştim sizin yararlanmanızı istemedi dh sildi konuyu yasakladı
  • iide bunda hercules yok
  • quote:

iide bunda hercules yok

harcules bi sonraki sürümde çıkcak
  • olmadı yaptıklarımı anlatim indirdim tarattım bişi çıkmadı sonra buraya çıkart dedim kes dedim silkroad program filestenie attım yapıştır dedim sonra içindeki logolu simgeyi kopyala dedim masaüstüne kısayol yapıştır mı ne demiştim sro serverlist diyo tıklıyom hiç bişi olmuyo
  • quote:

iide bunda hercules yok

Malesef hercules ve odin yok.Bi sonraki sürümde çıkar.Bulur bulmaz sizle paylaşırız.
  • odin serwerı gözükmüo işime yaramaz
  • ya oyun açık mı arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim inspection mesajı alıyorum fakat forumda benzer bir yazı göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

odin serwerı gözükmüo işime yaramaz

hatırlatırım sadece odin ve hercules serverları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malfoy_323 -- 16 Ağustos 2007; 14:30:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

olmadı yaptıklarımı anlatim indirdim tarattım bişi çıkmadı sonra buraya çıkart dedim kes dedim silkroad program filestenie attım yapıştır dedim sonra içindeki logolu simgeyi kopyala dedim masaüstüne kısayol yapıştır mı ne demiştim sro serverlist diyo tıklıyom hiç bişi olmuyo

Bi daha dene direk silkroad klasörünün içine çıkart.Silkroad klasöründe bi dosya olacak.O dosyanın içindekileri kopyalayıp silkroad klasörünü yapıştırcan.Bi şey gelecek .. dosyayı değiştir diye onu değiştircen.Sonra silkroad klaesöü içindeki sserverlis e sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur dicen çalışır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.