arkadaşlar 1-2hafta once w810 aldım aldıgımdan beri acustik yama vsvs. hiçbişey yükleyemiyordum ve bugün se-orochi adlı arkadaştan yardım istedim sorunu soyledim ve bir resim attım ve telefonumun cid50 oldugunu soyledi bi şekilde cid49a donuşturme ihtimali yokmu yada cid50 olarak hiçbir program fln atamazmıyım
Anlamadığım Cid 50 şu an yeni telefonlarla veriliyor ama biz update edemiyoruz bu mantığı anlayamadım....
hiç bişey yüklenmiyo fln diyorlar :(((((((
yokmu yardım edebilecek biri
Ya normal programları java programları yani sözlük gibi mesela yüklersin oyunları filan yükleyemeyeceğin şeyler ise phone xs ve far manager gibi programlardan telefona yapılan firmware değiştirme işlemleri yada çeşitli flash temalar...olur...
ya bnm tek derdim akustik akustik olmadan hoparlör ses çıkışı çok düşük :(
Arkadaşlar ben de w810i alcam bu hafta içerisinde.Herhalde benimki de cid50 olarak gelecek.Ben de acoustic filan yüklemeyi düşünüyodum.Bu programları yüklemenin bir yolu yok mudur? Birisi ayrıntılı bi açıklama yapabilir mi ?
İşte acustic de yükleyemeyeceklerine dahil...daha henüz bununla ilgili bir çözüm çıkmamış ama se-orochi arkadaşımız bu konuyada bir çözüm bulacaktır...bence biraz kullanın...sonuçta her işlemde olduğu gibi riskli bir işlem...ama yapanlarda var....bozanlarda...
CID50 ile XS, far manager, setool gibi programları kullanamıyorsun. Telefonu geri verip başka bir yerden tekrar alıp şansını deneyebilirsin. Eğer tek derdin akustik ise wotan üzerinden R4DB005 sürümüne dönebilirsin. Seste kalite ve yükseklik olarak epey bir iyileşme oluyor.
Edit: Şimdi baktımda R4DB005 sürümü için CID50 çıkmamış henüz. Ama eli kulağındadır.
far manager gerçekten tehlikeli bir işlem. telefonu yeni almışsın birde bence yazık etme hiç..
CİD50 nedemek arkadaşlar. sadece W810i demi var bu olay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme