Şimdi Ara

## HP Compaq Presario B1200 Hazır ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## HP Compaq Presario B1200 Hazır ##


    Önde gelen dizüstü bilgisayar üreticilerinden biri olan HP'nin özellikle öğrenciler ve sürekli hareket halindeki profesyonelleri göz önüne alarak tasarladığı yeni düzüstü bilgisayarı Compaq Presario B1200 gün yüzüne çıktı. Taşınabilirlik konusunda son derece iddialı olan dizüstü bilgisayarın teknik özelliklerine gelin birlikte bakalım.

    HP Compaq Presario B1200 üzerinde Intel'in Centrino Duo platformu kapsamında 1.8GHz'lik Core 2 Duo T5450 modeli kullanılmakta. 2GB'a kadar arttırılabilir DDR-2 bellek desteği ile gelen dizüstü bilgisayar ayrıca 384MB'a kadar arttırlabilir belleğe sahip GMA X3100 entegre grafik işlemcisini kullanıyor. 160GB hard disk ve çift katman desteği olan DVD yazıcı ile birlikte gelen HP Compaq Presario B1200 ayrıca a/b/g standartlarına destek veren kablosuz ağ teknolojisi ve Bluetooth desteğine de sahip.

    Herhangi bir sıvı dökülmesine dayanıklı tuş takımına sahip olan dizüstü bilgisayar 12.1 inç boyutunda 1280x800 çözünürlüğünü destekleyen ekrana sahip. İşletim sistemi olarak Windows Vista ile gelen dizüstü bilgisayarın ayrıca 7 saatin üzerinde batarya performansı sunduğu da ifade ediliyor. Fiyat konusunda ise HP Compaq Presario B1200'ün etiket fiyatının spekülasyona göre değişmek ile birlikte 1,852$'dan başladığını da ifade edelim.







  • özellikler iyi ama fiyat gerçekten abartı
    bi de 1852den başlaması da ne demek oluyo anlamadım
    yani bir kaç çeşidi daha mı var

    bir iki ayda düşer fiyatı
    gerçi 1.8 için fena değil ama yine de piyasada 12inç için rakipleri araştırmak lazım
    örneğin msi
  • batarya gercekten iyi gidiyormus
  • Türkiyede satmaz o fiyatın çok altında 12 inçlik daha iyi ürünler var.Milletde paramı varda 1850 dolar para versiin zengin ülkelerde iyi satar
  • resimdeki kızda laptpou emanet tutuyo birazdan elinden kayacak
  • özelliklere şöyle bir bakarken fiyata baktım çok aşırı pahalı dedim sonra içlere girip de ekranına bakınca anladım.... 12 inçlik monitörü olan küçük hafif bir laptop için normal sayılabilecek bir şey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.