Giriş | |
|
|
|
13 Şubat 2008; 17:27:06
|
|
|
ekranda açılan pencereler çok yavaş ilerliyor sürüklediğimde bunun nedeni nedir?
|
|
|
14 Şubat 2008; 22:38:47
|
|
|
bende asus f3sv model laptop var xp cd sine sata driver antegre ettim ama yine xp kurmaya çalıştığım da mavi ekran çıkıyor . lütfen yardım
|
|
16 Şubat 2008; 2:47:40
|
|
|
Arkadaşlar ekran kartının driverini indirmek istediğimde asagıdaki gibi bir msj geliyor ne flashget ile ne de sağ tık kopyala ile indiremiyorum, farklı bi link var mı acaba? yoksa link calısıyorda bende mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim... ------------------ Forbidden You don't have permission to access /nvidia/160series/16218.exe (15822.exe de dahil) on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.39 Server at download2.laptopvideo2go.com Port 80
|
|
|
16 Şubat 2008; 16:34:22
|
|
|
Arkadaşlar bende asus ailesine katıldım ;) ASUS F3WE166DV serisinden aldim core 2duo 1.66 ve 2gb ram ile birlikte. Fakat ben Vista'yi hiç sevmedim XP kurmak istiyorum , XP kursam laptop garanti dışı kalıyormu acaba öyle bir söylenti war ? Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar.
|
|
|
16 Şubat 2008; 20:58:52
|
|
|
bende temel aygıtlarda hata veriyor. acaba nedendir acil cevaplarsanız sevinirim.
|
|
|
17 Şubat 2008; 23:38:38
|
|
|
çok teşekkür ederim. anlatım harika. şuan herşey sorunsuz çalışıyor. çok teşekkürler.
|
|
|
24 Şubat 2008; 11:26:49
|
|
|
a
|
|
6 Mart 2008; 12:59:02
|
|
|
slm iyi günler benim pc asus f3e vista idi sizin gösterdiğiniz şekilde format attım yanlız bilgisayarı kapatırken "windows kapatılıyor" ekranı gelince donuyor ne yapabilirim not: iki defa da formatladım yine aynı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden kolay gelsin
|
|
6 Mart 2008; 21:57:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: madgkhn Arkadaşlar bende asus ailesine katıldım ;) ASUS F3WE166DV serisinden aldim core 2duo 1.66 ve 2gb ram ile birlikte. Fakat ben Vista'yi hiç sevmedim XP kurmak istiyorum , XP kursam laptop garanti dışı kalıyormu acaba öyle bir söylenti war ? Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar. kesinlikle garantiyi etkilemez.
|
|
|
23 Mart 2008; 23:28:36
|
|
|
Arkadaşlar bende F3SC makina var ve bunu xp ye çevirdim tum driverlar sorunsuz çalışabiliyor ama tek sorun laptopla gelen mouse da.çünkü sistem xp olduğunda mouse tanınmıyor ve driver bulamıyor.Bu sorunu nasıl giderebiliriz ???
|
|
24 Mart 2008; 9:08:10
|
|
|
Mouse derken bildiğimiz fareyimi kastediyorsunuz yoksa touchpadi mi? Fare ise usblerinizde sorun var demektir. Anakart sürücüsünü tekrar kurun
|
|
|
24 Mart 2008; 17:41:33
|
|
|
slm iyi günler benim pc asus f3e vista idi sizin gösterdiğiniz şekilde format attım yanlız bilgisayarı kapatırken "windows kapatılıyor" ekranı gelince donuyor ne yapabilirim not: iki defa da formatladım yine aynı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden kolay gelsin arkadaşlar bizi adamdan sayıpta cvp veren yok mu yaww 6 marttan beri ben sizden bir cvp bekliyorum yinede yardım etmediğiniz için tşk ederim kendim çözdüm hemde harika oldu şimdi istediğim zaman vista kullanıyorum istediğim zaman xp herkese saygılar..........
|
|
25 Mart 2008; 17:11:58
|
|
|
dostum uzun sureden beri f3e seriisine xp kurmaya calısıyoz fakat bi turlu sonuca ulasamaık ethertnet drıverını yuklemeye kalmadan bir daha acılmıyor sistemden kaynaklanana bi sorun deil denetım masasında acılıyo normal acılısta akıl almaz bi kasıntı sorunu var ve ekran şerit dönerken kalıyo
|
|
9 Nisan 2008; 20:50:45
|
|
|
|
öncelikle çok teşekkür ederim güzel paylaşım olmuş.bi sorum olcakktı bende asus F3Sseries war ona xp kurmak istiyorum.burdaki sürücüler onda çalışırmı? birde bendeki ekran kartı nvidia ge force 8600M GS burdakinde 8400M bu sorun çıkartırmı? teşekkürler
|
|
|
|
|
9 Nisan 2008; 21:00:26
|
|
|
|
bi sorum daha war bendeki pc vista gelmişti pc açlılırken vista ekranı geldiğinde 3-4 defa dolup donup kalıyo bunun nedeni ne olabilir? eğer şarj tan çekip yeniden başlatırsam pc yi açılıyo normal olarak neden böledir sizce ? sürekli sarjta olmasından olabilirmi ?
|
|
|
|
|
10 Nisan 2008; 13:28:12
|
|
|
benim sorulara birisi cvp verebilirmi ? acil
|
|