Şimdi Ara

Altec Lansing Mx5021 Resimli İnceleme\\\Sorunlar ve Çözümleri\\\Altec'çiler buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba her ne kadar sistemi yeni almış olsamda beğendiğim ve beğenmediğim yönleri sizlerle paylaşmaya çalışıcam.Yanlışlık yaparsam düzeltin...

İlk olarak Kutunun içeriğinden bahsedeyim.

kutunun içerisinden

1 adet kızıl ötesi kumanda
    1 adet kumanda için pil
    2 adet sağ ve sol uydu hoparlörler için 3 metre uzunluğunda kablo
    2 adet uyduları duvara montajlamak için tutac
    1 adet ses sistemini stereo ara bağlantı kablosu
    1 adet ses sisteminin oyun konsolu gibi cihazlara takılabilmesi için dönüştürücü
    2 adet her biri 20Watt çıkış gücünde sağ ve sol uydu haporlör
    1 adet uzaktan kumanda alıcısı, ses, tiz ve bas kontrol istasyonu
    1 adet 50 Watt gücünde Subwoofer
    1 adet kullanma kılavuzu
    1 adet temizleme bezi çıkıyor gerçekten iyi bir kutu içeriği her ayrıntı düşünülmüş.

İkinci olarak bizzat kendim çektiğim fotoğraflarını buraya koyuyorum...

1.Subwooferin bir kaç değişik açıdan fotoğrafları

Subwooferın kaliteli olduğu her yerinden belli zaten eliniz aldığınız anlıyorsunuz.Ve basları tok ve anlaşılır.

Altec Lansing Mx5021 Resimli İnceleme\\\Sorunlar ve Çözümleri\\\Altec'çiler buraya!!!

Sağ ve sol kolonlar için kablo girişleri var soketli olmaması büyük avantaj ve kontrol ünitesi ile line in girişleri arkada mevcut.

2.Kolonların birkaç değişik açıdan fotoğrafları

Kolonlar gerçekten tasarım olarak çok iyi ve verdiği ses kaliteli,her kolon 20 watt olmasına rağmen çok kaliteli ve yeterli ses veriyor.

3.Kontrol ve uzaktan kumanda

Kontrol ünitesi büyük kolaylık kumanda çok kullanışlı değil çünkü sesi açıp kapatmak bu kumandayla işkence ancak kontrol ünitesini yüksek bir yere koyarsanız kumanda ile kontrol kolaylaşabilir kızılötesi alıcı en altına yapıldığı için kumanda ile iletişimi masa seviyesinde zor.Fakat kontrol ünitesinin tasarımı gerçekten insanı cezbediyor.

kumandanın küçük olması avantaj ama kullanması gerçten zor düğmelere sert basılması gerekiyor.

4.Subwoofer ve Kolonlar

üçü birlikte gerçekten çok hoş duruyor tasarım zaten yukarıda bahsettiğim gibi çok iyi ses çok kaliteli bugüne kadar çok sistem denemedim ama gerçekten aldığım ses beni son derece tatmin etti.Benim için en önemli olan ses kalitesidir o kalite bu sistemde zaten var(çok övdü diyebilirsiniz ama bu sistem övgüyü hak ediyor.)

Testlerim çok detaylı değil fakat elimden geldiğince bir şeyler denemeye çalıştım.Üç filmde ve ona yakın mp3 çalarak sistemi test ettim genellikle rock ve akustik müzikler kullandım ve müzikler 192 ve 320 kpbs ydi.Audio cde deneyemedim çünkü hiç orjinal cd almadım bu güne kadar

Müzik:Test etmek için itunes programını kullandım.Zaten ben bu sistemi müzik dinlemek için almıştım midler ve baslar hiç bir zaman birbirine karışmadı 128 kpbs mp3 ler dışında onlardada sadece ses en sonlardayken oldu.Gerçekten tatmin edici bir ses kalitesi var.

-Şebnem ferah-Mayın Tarlası
    -Pentegram-Sonsuzluk
    -Yalın-Alışmak Zorundayım(Sondaki klarnet için)
    -Evanescence-Bring me to life akustik
    -Çamur-Yalan
    -Yalın-İstanbul Benden Büyük(Baştaki bateri performansı için)
    -Mor ve Ötesi-benim küçük sevgilim(düet şebnem ferah)
    -Manga-Dursun Zaman
    -Hayko Cepkinin Nerdeyse bateri ve elektro gitar ağırlıklı şarkılarının nerdeyse hepsinde

Film:Filmlerde zaten genellikle zaten çoğu sistem iyidir fakat bu sistem de denediğim filmler leon karayip korsanları gibi filmlerde yüreğim bazı sahnelerde ağızıma kadar geldi çok tok ve gerçekçi 14 m2 odayı sinemaya çevirdi birde monitörüm güzel olsa süper olcaktı.

-Leon
    -Karayip Korsanları
    -Shrek
    -Görevimiz Tehlike 3

Oyun:denemedim çünkü genellikler oyun oynamam ama call of the duty2 yi denedikten sonra buraya eklerim

Beğendiğim Yönleri:ses kalitesi,tasarım,özel temzileme bezi,kulaklık ve aux girişinin kontrol ünitesinin hemen yanında olması,uzaktan kumanda ünitesi ve kolonların girişleri için özel jak kullanılmaması

Beğenmediğim Yönler:Kumandanın kullanımının zor olması

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 16 Ağustos 2007; 14:30:30 >

• hocam inceleme için tşk ler.ama neden bu aletin siyahı ile beyazı arasında fiyat farkı var anlamadım.acaba biraz daha paraya kıyıp bunu mu alsam?
  • çünkü beyaz kimsenin hoşuna gitmiyor ve hemen kirleniyor o yüzden ama fiyat farkını bende anlamadım açıkcası fiyat farkına değermi dersen sana kalmış içine beyaz sinerse beyazından al benimkine sinmediği için siyah aldım fiyat farkı çok koymadı çünkü bu aleti izmirde satan 2 yer var o yüzden bende elden almak istediğim için paraya kıydım
  • inceleme için eline sağlık gerçekten her yönüylen 1.sınıf ürün
  • çok güzel aynı ses organizasyonalrıdnaki büyük hopörlörler gibi..

AMA BU EV kullanıcısı için..
  • hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan..ne kadar fiat farkı var siyah ve beyaz arasında?çok güzel bir inceleme olmuş
  • saolasın ben 400 e aldım kazık yedim ama o kadar şikayetçi değilim çünkü en azından elden aldım kargo firmalarının nasıl taşıdıklarını bildiğim için cesaret edemedim internetten siparişi.Beyaz la siyah arasında fiyat farkı çok,sebebi belirsiz ama siyah gerçekten çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu cihaz kapalıyken bi inleme sesi geliomuş alteclerde sende bu problemle karşılaştın mı hocam
  • İnceleme için teşekkürler çok güzel set güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

İnceleme için teşekkürler çok güzel set güle güle kullan.

saolasın tepeb

@armagedon@ inleme sesi falan almadım 4 gündür falan kullanıyorum sorun yok
  • valla kardeş şu seni oda varya öğretim görevliliği yaparken otel odamdaki düzeni hatırlattı bana monitör aynı masa aynı vayyy bee benim sistem sadece biraz daha minikti 180w bas 120w lık 2 uyducuk vardı sesi açtığımda üst kattaki vatandaşın masasındaki su bardağı yer değiştiriyomuş elamanın demesi....neyse konuya dönelim benim görüşüm megawork d200 den sonra alınacak en iyi 2.1 hayırlı olsun zaten sesini bilirim iyi yapmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

valla kardeş şu seni oda varya öğretim görevliliği yaparken otel odamdaki düzeni hatırlattı bana monitör aynı masa aynı vayyy bee benim sistem sadece biraz daha minikti 180w bas 120w lık 2 uyducuk vardı sesi açtığımda üst kattaki vatandaşın masasındaki su bardağı yer değiştiriyomuş elamanın demesi....neyse konuya dönelim benim görüşüm megawork d200 den sonra alınacak en iyi 2.1 hayırlı olsun zaten sesini bilirim iyi yapmışın

megaworks 2.1 on numara ztnde tr de bulmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 16 Ağustos 2007; 0:03:15 >

• megaworks 2.1 i yeni duydum valla sizden ama merak ettim baktım buda dehşet bişey ama tasarım gene kötü buda thx destekliymiş gücü başını alıp gitmiş ama sağlam alete benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 16 Ağustos 2007; 0:32:29 >
  • valla hayırlı olsun abi sesini dinlemk isterdim o aletin....
  • bu seti bi giyim mağazasında görmüstüm hoş bi sesi vardı ama sub ı ufak gibi geldi...
  • Arkadaşlar bundan sonra altec lansing sistemlerin sorunlarını ve çözümlerini burada söleyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 16 Ağustos 2007; 14:34:36 >
  • güle güle kullan güzel hoşuma gitti. ayrıyeten incelemede iyi olmuş eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

bu seti bi giyim mağazasında görmüstüm hoş bi sesi vardı ama sub ı ufak gibi geldi...

bası ufak olması düşük tonlamalarda en doğru sesi sunmasını sağlıyor tabi ben çaptan bahsediyorum güç olarak bir ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşıılar benim kullandığım sistemin z5500 den aşağı kalır yanı yoktu ama ses kalitesi her şeyin önünde benim için herkes içinde öyle olmalı
  • valla bası hiç deküçük değil logitech e göre küçük ama bugün ful seste bir şarkı dinledim yan apartmandan kapat sesini polisi arıyom şimdi dediler biton laf yedim ama palakash senin dediğin gibide kalite çok iyi bass konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 19 Ağustos 2007; 17:20:22 >
  • Arkadaşım bass emin ol ki çok iyi değil, bende ilk başlarda öyle diyordum fakat bazı şarkılarda ses çok kafa şişirici oluyor, yani çıkması gerektiği gibi çıkmıyor... Woofer'ı biraz daha başarılı olsa MX5021 tadından yenmezdi..
    quote:

Orjinalden alıntı: u511

valla bası hiç deküçük değil logitech e göre küçük ama bugün ful seste bir şarkı dinledim yan apartmandan kapat sesini polisi arıyom bion laf yedim ama palakash senin dediğin gibide kalite çok iyi bass konusunda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.