Şimdi Ara

WARHAMMER ONLİNE (Savaş başloyroorr) PvP kalbi burada atıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resmi sitesi:www.warhammeronline.com
    SCREENSHOT:http://www.warhammeronline.com/english/media/screenshots/
    IRKLAVE SAVAŞ:http://www.warhammeronline.com/english/gameInfo/armiesofWAR/
    VİDEO:http://www.warhammeronline.com/english/media/video/

Oyunu diğer mmorpgler'den ayıran en büyük özelllik REALM.vs.REALM savaşalrı yani kısacası ülke savaşları.Oyunun çıkış tarihi şu anda 2008 tarihine ertelenmiş durumda

bu oyunu burada tartışacağız yorumlarınızı bekliyorum

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

wow u sattıktan sonra merakla beklediğim bi oyun betasına girmek için uğraşıorum ama hala bi ses yok nese umarım beklediğim gibi olur

bunu için bende uğraş veriyorum ama sanki dövüş sistemi nebiim animasyonlar iyi değil gibi sizce de öyle değil mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

youtube daki vıdeoLarı bıras kotuydu ama dzLmısLerdır beLkı
    betasına gırebıLen varmı

betasını bekliyoruz inşallah bizi de alırlar alanlar lütfen yorumlarını yazsınlar dövüş animasyonları kötü bnce onun dışında herşey mükemmel gibi gözüküyor..

Orjinalden alıntı: SİNEQ

quote:

betasına gırebıLen varmı

betasını bekliyoruz inşallah bizi de alırlar alanlar lütfen yorumlarını yazsınlar dövüş animasyonları kötü bnce onun dışında herşey mükemmel gibi gözüküyor..

beta nasıl kaydoLdun acaba regıstere tıkLıom ılk boLumu gecıom sonra hep password kısmında hata verıo

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

quote:

betasına gırebıLen varmı

beta nasıl kaydoLdun acaba regıstere tıkLıom ılk boLumu gecıom sonra hep password kısmında hata verıo

bi belge var onu gsteriyorsun o belge duyduğuma göre snn pc nin sitemini kontrol eido ve sistemin ii ise girebilme şansn artıyor bnde tam olarak bilmiyorum biz arkadaşla warhammer hastasıyızda beraber beta ya başvurduk arkadaşım yaptı ona sorar öğrenirsem yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ancak beta kaydolurken bazı buglar mevcut ondan da olabilir biras da şans işi
  • Yaw boyle baslikmi olur warhammer online hakkinda en ufacik bir bilgisi olmayan kisiler pvp nin kalbi burada atiyor diye baslik atmis ya off lan ultima online pvp serverina girismi yapiyorsun boyle baslikmi olur ben ilerleyen aylarda cok genis kapsamli bir post acicam ve oyun icindeki herseydan haberdar olucaksiniz

birde betaya giris yapamayan arkadaslar sifre bolumunde 2 buyuk harf 4 kucuk harf 2 de numara yazsinlar ornegin ASdfgh12 gibi
  • hocam suan sadece united kingdom ve us beta kullanicisi aliyorlar cunki en basta girebilmen icin en az 5 veya 6 mbit internet baglantisina sahip olman lazim ilerki aylarda galiba asya ve avrupanin ulkelerinden beta kullanici alicaklar valla ben oynamis kadar oluyorum yaptigim arastirmalar sonucu zati oyun hici herbilgiyi sahibim konusu veya mantigi neyse ben ilerki donemlerde acicam guzel bi topic

Orjinalden alıntı: zodd

Yaw boyle baslikmi olur warhammer online hakkinda en ufacik bir bilgisi olmayan kisiler pvp nin kalbi burada atiyor diye baslik atmis ya off lan ultima online pvp serverina girismi yapiyorsun boyle baslikmi olur ben ilerleyen aylarda cok genis kapsamli bir post acicam ve oyun icindeki herseydan haberdar olucaksiniz

birde betaya giris yapamayan arkadaslar sifre bolumunde 2 buyuk harf 4 kucuk harf 2 de numara yazsinlar ornegin ASdfgh12 gibi

arkadaşım önce biraz saygı madem o kadar bilgin var ac sende başlık nerdeydin şimdiye kadar adam acmış saygıduy teşekkür edeceğine bu ne diosun istemiosan yazmazsın yada gider daha iisini acırsın...

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

quote:

Orjinalden alıntı: zodd

Yaw boyle baslikmi olur warhammer online hakkinda en ufacik bir bilgisi olmayan kisiler pvp nin kalbi burada atiyor diye baslik atmis ya off lan ultima online pvp serverina girismi yapiyorsun boyle baslikmi olur ben ilerleyen aylarda cok genis kapsamli bir post acicam ve oyun icindeki herseydan haberdar olucaksiniz

arkadaşım önce biraz saygı madem o kadar bilgin var ac sende başlık nerdeydin şimdiye kadar adam acmış saygıduy teşekkür edeceğine bu ne diosun istemiosan yazmazsın yada gider daha iisini acırsın...

emeğe saygı göstersen diyorum hem warhammer online hakkında bilgim olmadığını nereden biliyorsun

• nr zaman açılıo bu oyun ve bedavamı free mi olacak yoksa paralımı

Nasıl Geldiysek Bir Gün Öyle Gidecegiz

Galatasaraylı Dogduk Galatasaraylı Ölecegiz!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Deli_AslaN

nr zaman açılıo bu oyun ve bedavamı free mi olacak yoksa paralımı

yok arkadaşım bedava olmuyacak wow tarzında bi oyun olacak aylık bi üçretmi bilmiorum ama başlarken CD-KEY almak macbur olacak oda parayla tabikide.. oyun hakkında tek bildiğim şu anda pvp üzerine bir online olacağı ağırlık pvp de yani.. gelişmeleri takip ediorum.
    http://forums.freddyshouse.com/warhammer-308/ sitesinde adminler falan ordalar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.