Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <<< LENOVO (IBM) KULÜBÜ >>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: <<< LENOVO (IBM) KULÜBÜ >>> Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erol_

14 Şubat 2008; 18:04:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Paiko şuna bi bakarmısın sence güzel mi ekran kartı pek bilinmedik ama masa üstümü aratırmı sence yoksa başka bir markamı tercih edeyim http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=92058

erol_

14 Şubat 2008; 18:06:29 

Kamerası yok ama bu biraz can sıkıcı

IBMUser

15 Şubat 2008; 13:59:30 

slm .. satılık Lenovo 3000 n200 TY2BATK var ilgilenenlere .. 7/02/2008 de TY2BATK aldım 2 gün sonra bi tane daha TY2BETK aldım ... TYBATK 'e XP yükledim tüm driverleri sorunsuz yükledim .. isteyene satabilirim.

PAIKO

16 Şubat 2008; 0:28:58 

bence guzel bı laptop gercekten ama ekran kartı bıraz dusuk tabıkıı...oyunlarda takılabılırsın ama cokta onemlı degıl dıyorsan fıyatta gayet cok guzell..bence laptop IBM..

IBM THINKPAD T61P T7300 100GB 7200 RPM 2 GB RAM 1GB TURBO MEMORY NVIDIA QUADRO 512 MB FX 570M 1680*1050 FINGERPRINT XP PRO
falakacı

20 Şubat 2008; 13:18:17 

Benim laptop Z60m modeli alalı 2 seneye yaklaşıyor ben bu laptop aldığımda Lotus SmartSuite Lisansı var deniyordu daha sonraki araştırmalarımda bi siteden doğru laptop seri no ve modelini belirterek cd siparişi veriliyor diye öğrendim. Aranızada Lotus SmartSuite Cd siparişi veren oldumu veya IBM servisinden isteme şansımız varmı.

IBM ThinkPad z60m
erol_

21 Şubat 2008; 20:35:24 

Paiko senin notbuktan nerede bulacagız sen yurt dışındanmı getirttin biraz bilgi verirmisin t61p çok daha güzel nasıl bulabiliriz sence?

PAIKO

22 Şubat 2008; 22:34:52 

quote:

Orjinalden alıntı: erol_

Paiko senin notbuktan nerede bulacagız sen yurt dışındanmı getirttin biraz bilgi verirmisin t61p çok daha güzel nasıl bulabiliriz sence?

ewt ben yurtdısından getırttım.turkıyede henuz yok.ıbm den getırtırız dedıler ama benım aldıgım fiyatın tam 2 katını ıstedıler.. :) bence yurtdısından alabılıyorsanız alınn..

IBM THINKPAD T61P T7300 100GB 7200 RPM 2 GB RAM 1GB TURBO MEMORY NVIDIA QUADRO 512 MB FX 570M 1680*1050 FINGERPRINT XP PRO
erol_

23 Şubat 2008; 8:27:55 

Paiko tşkr sagolasın kardeş...

erol_

28 Şubat 2008; 11:08:33 

Arkadaşlar size bişi soracagım ThinkPad T61 lerinde kendi kendine formatlama yöntemi varmı bilen varsa yazarsa çok seviniriz tşk..

freecan82

28 Şubat 2008; 18:21:33 

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce migrostan lenovo 3000 N200 aldım çok memnunu yanlız kamerada bulanıklık var cozemedım neden oldugunu ayaralrından dolayımı yoksa kameramı problemlı sızce ne yapmalıyım veya nerden ayarlanabılıyotr kamera

qu@tro

1 Mart 2008; 17:59:28 

arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi amerikadan lenovo 3000 y 410 modelini aldım gerçekten çok iyi bir model fakat türkiyede yok adamlar parmak izi olayını da aşmışlar bilgisayar yüz ve göz taramasıyla açılıyor gerçekten çok iyi fakat benim bir sorunum var bilgisayarda programdan programa geçerken bazen bi siyah ekran görünüyor sonra normal haline dönüyor bunun sebebi sizce ne olabilir.

erol_

2 Mart 2008; 16:00:56 

Arkadaşlar sonunda Lenovo Thinkpad T61 NH38NTK modelini aldım 3 gündür kulanıyorum gayet memnunum şimdilik sorun yok yola devam..

merhaba_2233

16 Mart 2008; 18:45:40 

quote:

Orjinalden alıntı: qu@tro

arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi amerikadan lenovo 3000 y 410 modelini aldım gerçekten çok iyi bir model fakat türkiyede yok adamlar parmak izi olayını da aşmışlar bilgisayar yüz ve göz taramasıyla açılıyor gerçekten çok iyi fakat benim bir sorunum var bilgisayarda programdan programa geçerken bazen bi siyah ekran görünüyor sonra normal haline dönüyor bunun sebebi sizce ne olabilir.

merhaba ben n100 kullanıyorum senin dedigin sorun bende de oluyordu fakat masaüstündeki lenovo care de bulunan 'update my sistem' le güncelledikten sonra böyle bir sorun kalmadı bende. o programla bilgisayarının bütün driver larını ve windowsu güncelleyibiliyorsun çok güzel bir program başka bilgisayarlarda görmedim.

aRDaa

16 Mart 2008; 21:25:26 

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıcam inş en yakın zamanda thinkpad T61 ile yalnız benm adaptör almam lazım T61 için tavsiyesi olanlar varmı nerden alabilirm birde uyumluluk muhabbetti var sanırm voltaj değeri falan kafam acaip karıştı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hayırlı akşamlar..

Thinkpad T61P core2duo7700-Nvidia Quadro 570M-160gb 7200rpm-2gb-WUXGA 1920*1200-fingerprint reader
arsima

16 Mart 2008; 22:01:56 

slm arkadaşlar bana lenovo 3000 N200 0769 bng modelinin sata driveri lazım lenovonun kendi sitesinden indirdim ama bilgisayarıma girip aygıt yöneticisinden bir türlü yapamadım yardım ederseniz sevinirimm

herkesin bir kusuru vardır.........
Just be*

16 Mart 2008; 22:37:05