Kulübün imzasını kim hazırladıysa sanırım Türkçe bilgisi yetersiz. "KÜLÜP" diye bir kelime, bir tanımlama yok dilimizde; doğrusu "KULÜP"tür. Lütfen imzadaki bu ibareyi değiştirin zira hem komik hem de çirkin duruyor.
Arkadaşlar bende biliyorum külüp yanliş oldugunu ama intenette Türkçe harfler gecmedigi için alişkanlik yaratmiş bu bizde (bende) imzalari upload ederken farkettim yanliş yazdigimi ve değiştirme zamanim olmadi lütfen Türkçe yanlişin war hemen düzeltilsin cirkinmiş gibi sözler söylemeyelim biliyoruz dimi yanliş oldugunu burda binlerce gibi var sadece siz dilimizi biliyor degilsiniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
neyse arada gözden kaçabilcek ayrıntılar bunlar johonwayni arkadaşımız vakit bulunca düzeltecektir eminim
Böyle şeyler olur ve düzelltim hicbir kimse imzasini degiştirmesine gerek yoktur. Hepsi otomatik değiştirildi imzaniz bile :)
---
tşkler gateway_15
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 16 Eylül 2007; 18:29:25 >
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
merhaba. lenovo 3000 n200 üm var bir aydan beri. bildiğim kadarıyla pil geri yükleme diye birşey var lenovo da. hatta yarım yamalak ingilizcemle resmi sitesinde de okudum. bu olay nasıl gerçekleşir? bunun dışında kafama takılan iki şey daha var. dosyaları nasıl parmak iziyle koruyabiliriz? son olarak da parmak izi okuycuya 10 parmağımı da tanıtmama rağmen sadece işaret parmağımı tanıyor. açılışta olur da işaret parmağımı kesersem ya da yakarsam diye diğer parmaklarımı her deneyişimde, bilgisayarımı şifremle açmak zorunda kalıyorum. sorularımdan da anlaşılacağı üzere yabancı dil derdimden kaynaklanan sorunlar hakkında yardım istiyorum sizden... Şimdiden teşekkürler ilginize.
Söyleyin bana bu modelin neresi kötü bi tasarimi war
bi gün 1 ay filan oldu gece dişari cıktık saat 02:00 filan o zaman ADSL baglantisi yok idi bozuk idi bizde dişari cıktık laptoplarida aldik sonra parktan oturduk ve kablosuz adls wardi ve YEMİN EDİYORUM sadece benim bilgisayar 7 tane kablosuz net gördü arkadaş toshiba sadece 2 tane diger casper ise hic yok :)
aradaki fark :) söz sizin
senin bilgisayarın modeli ne mümkünse özellikleriyle.. ben de bu hafta alacağım bi notebook karar vermiştim ama şimdi tereddütlerim var şimdiden sağol
google r51 diye aramaniz halinde detayli bi şekilde özellikleri cıkmakta
Herşey tasarim digil bunu bilmek gerek siz tasarima para veriyorsunuz ama en önemlisi içindeki sistemdir.