Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <<< LENOVO (IBM) KÜLÜBÜ >>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: <<< LENOVO (IBM) KÜLÜBÜ >>> Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
siyau

15 Eylül 2007; 15:53:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,

Kulübün imzasını kim hazırladıysa sanırım Türkçe bilgisi yetersiz. "KÜLÜP" diye bir kelime, bir tanımlama yok dilimizde; doğrusu "KULÜP"tür. Lütfen imzadaki bu ibareyi değiştirin zira hem komik hem de çirkin duruyor.

Saygılar
Arda

15 Eylül 2007; 17:14:52 

KULÜBÜ Doğru bir ifadedir :)
Dil Kurumunun sitesindende bakabilirsiniz.

To grow impatient A.k - 3485
strykr

15 Eylül 2007; 19:16:12 

KULÜP doğru KÜLÜP yanlış siyau nun da dediği gibi değişmesi lazım

johonwayni

Sisteme Gözat

15 Eylül 2007; 20:58:39 

Arkadaşlar bende biliyorum külüp yanliş oldugunu ama intenette Türkçe harfler gecmedigi için alişkanlik yaratmiş bu bizde (bende) imzalari upload ederken farkettim yanliş yazdigimi ve değiştirme zamanim olmadi lütfen Türkçe yanlişin war hemen düzeltilsin cirkinmiş gibi sözler söylemeyelim biliyoruz dimi yanliş oldugunu burda binlerce gibi var sadece siz dilimizi biliyor degilsiniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Arda

15 Eylül 2007; 23:23:38 

Cidden Külübü ifadesi kullanıyor Gözümden kaçmış

To grow impatient A.k - 3485
gateway_15

15 Eylül 2007; 23:25:17 

neyse arada gözden kaçabilcek ayrıntılar bunlar johonwayni arkadaşımız vakit bulunca düzeltecektir eminim

gateway_15

15 Eylül 2007; 23:29:21 

buyrun şimdilik bunu kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gateway_15 -- 15 Eylül 2007; 23:29:52 >

johonwayni

Sisteme Gözat

16 Eylül 2007; 18:22:42 

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

neyse arada gözden kaçabilcek ayrıntılar bunlar johonwayni arkadaşımız vakit bulunca düzeltecektir eminim

Böyle şeyler olur ve düzelltim hicbir kimse imzasini degiştirmesine gerek yoktur. Hepsi otomatik değiştirildi imzaniz bile :)

---

tşkler gateway_15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 16 Eylül 2007; 18:29:25 >

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

vtecpower

16 Eylül 2007; 21:17:10 

külübümüzü beğendim hayırlı olsun

Lenovo 3000 N100 core2 duo 1.83ghz 800mhz 1gb ram 100gb hdd nvidia geforce go7300 512 mb diğer özellikler lenovocular bilir :)

hp ipaq 6515 , ipod 30 gb 5g

Honda Civic 2002 Vtec otm vites
emrerah2@yahoo.com

17 Eylül 2007; 1:04:03 

merhaba. lenovo 3000 n200 üm var bir aydan beri. bildiğim kadarıyla pil geri yükleme diye birşey var lenovo da. hatta yarım yamalak ingilizcemle resmi sitesinde de okudum. bu olay nasıl gerçekleşir? bunun dışında kafama takılan iki şey daha var. dosyaları nasıl parmak iziyle koruyabiliriz? son olarak da parmak izi okuycuya 10 parmağımı da tanıtmama rağmen sadece işaret parmağımı tanıyor. açılışta olur da işaret parmağımı kesersem ya da yakarsam diye diğer parmaklarımı her deneyişimde, bilgisayarımı şifremle açmak zorunda kalıyorum. sorularımdan da anlaşılacağı üzere yabancı dil derdimden kaynaklanan sorunlar hakkında yardım istiyorum sizden... Şimdiden teşekkürler ilginize.

emre
kemalims

10 Ekim 2007; 10:19:14 

ARKADAŞLAR BEN TİNKPAD DEN LENOVOYA TERFİ ETTİM ANCAK TİNKPAD'İMİ ÖZLÜYORUM

the_last_drop

12 Ekim 2007; 20:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

[image]http://mcs.mcgill.ca/images/specials/R51.JPG[/image]

Söyleyin bana bu modelin neresi kötü bi tasarimi war

bi gün 1 ay filan oldu gece dişari cıktık saat 02:00 filan o zaman ADSL baglantisi yok idi bozuk idi bizde dişari cıktık laptoplarida aldik sonra parktan oturduk ve kablosuz adls wardi ve YEMİN EDİYORUM sadece benim bilgisayar 7 tane kablosuz net gördü arkadaş toshiba sadece 2 tane diger casper ise hic yok :)

aradaki fark :) söz sizin

senin bilgisayarın modeli ne mümkünse özellikleriyle..
ben de bu hafta alacağım bi notebook karar vermiştim ama şimdi tereddütlerim var
şimdiden sağol

johonwayni

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 13:34:26 

Benim makinam R51 modeli

google r51 diye aramaniz halinde detayli bi şekilde özellikleri cıkmakta

Herşey tasarim digil bunu bilmek gerek siz tasarima para veriyorsunuz ama en önemlisi içindeki sistemdir.

the_last_drop

13 Ekim 2007; 15:16:30 

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

Benim makinam R51 modeli

google r51 diye aramaniz halinde detayli bi şekilde özellikleri cıkmakta

Herşey tasarim digil bunu bilmek gerek siz tasarima para veriyorsunuz ama en önemlisi içindeki sistemdir.

haklısın yalnız ibm den tavsiye edebileceğin bi model var mı seninki dışında tavsiyelere göre araştırma yapsam daha iyi olacak sanırım
maydos

14 Ekim 2007; 11:59:10 
</