Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell >> Cevap: Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
enigmax

10 Kasım 2007; 14:22:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: olc

Arkadaşlar xp için ses olayını çözüp anlatabilecek kimse yokmu ??

sunu denedinizmi? http://r apid share.com/files/68724402/sp34386.exe.html linkteki http:// ile .com arasidaki ismi bitişik yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 10 Kasım 2007; 14:32:34 >

Packard Bell MB85
Kullanıcısı

ekenoglu

11 Kasım 2007; 23:04:11 

Vİstanın Ruhuna Fatiha

1) http://www.des-tech.com/showdriver.aspx?prdId=NBPBEAMB85P006
adresinden Xp Sürücülerini İndirin
2) Bilgisayarınızı açın bu sırada F2 tuşuna basarak Bayos a girin .
3) Advanata kısmına geçip( ikinci Bölüm ) AHCI kodunu artı veya eksi tuşunu kullanarakDisable yapın .
4) Xp Cd ni takın F10 komutuyla bayostan çıkın.
4) Bilgisayar yeniden başlayınca XP kurulumu için standart uygulamaları gerçekleştirin.
5) Eyer sürcü konusunda sorun yaşarsanız aşağıdaki adresten daha güncellerini indirip deneyin.Aşağaıdaki adreste bulunan sürücüler pek çok sorunumu çözdü.Örneğin bilimyen aygıtı - JMicron eSATA Controller Driver- Yükleyerek çözdüm.Şu makineyi XP de ful donanım olarak kullanıyorum. Birtane bilinmeyen aygıt kaldı onunda TV kartıyla ilgili olduğına eminim
6) http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=platform_ares_gp&t=2007

Şunu çok net olarak söyleyebilirim makine Xp de çoook daha hızlı ve donanımdan tam verim alıyorsunuz.

İyi günler iyi çalışmalar.

jedi klan

12 Kasım 2007; 0:37:29 

audio driver çalıştı mı?
vista dandik, oyun vs çalışmıyo diyen insanlar vardı ama kullandıkça xp ne kadar dandikse vista da o kadar dandik, yani dandik ama xp den aşağı kalır yanı yok bi kere direk compatibilty var xp den al vistadan çalıştır, o açıdan xp ye pek gerek yok

ekenoglu

12 Kasım 2007; 15:45:15 

Benim makinede ses çalıştı, sorun yok.
Sistemlerin geçerliliği birazda alışmakla ilgili, yıllardır kullandığımız Xp bana daha rahat geliyor. Ama ilerde sorunları giderilmiş bir Vista olursa neden kullanılmasın. Hatta ben bu hafta sonu Pardus kurmayı deneyeceğim bakalım o nemene bir şeymiş.

olc

14 Kasım 2007; 2:30:09 

Ses olayını hala çözemeyenler için;
Aygıt yöneticisi - sistem aygıtları içinde PCI veriyolu sürücüsü yüklü değilse XP de ses kartı hiçbir şekilde görünmüyor.Eğer PCI veriyolu sürücüyü güncelle yapar ve tanıtırsanız,anında yeni donanım bulundu iletisi çıkıyor ses kartıyla ilgili.Daha sonra Conexsant Audio driver'ı setup yaptıktan sonra(Ben bunu çok önce yapmıştım XP yi kurduktan sonra) yeni donanım bulundu iletisini C nin içindeki C:pnp/audio klasörüne yönlendirerek yükleyebilirsiniz.

Çözemeyenler(benim gibi) muhtemelen bu sebepten yükleyemiyorlar

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 15 Kasım 2007; 0:34:13 >

jedi klan

15 Kasım 2007; 0:20:26 

sağol olc

olc

15 Kasım 2007; 1:13:54 

Bişey değil dostum...Umarım faydam dokunmuştur.Xp ile vista arasında dağlar kadar fark var.Bi Dünya para verip performans beklentimi karşılamayan bir işletim sistemini kullanmak zorunda kalmak,verdiğin paranın hakkını almamaktır bence.2 gb ramin 1 gbtı ancak masaüstünü görebilmeme yetiyordu şükürler olsun ki güzelim xpmi kurdum sonunda.Açılması bile insanı kanser eder vistanın.Şimdi 30 saniyede masaüstündeyim.Bence herkes bu bilgisayarın hakkını alabilmek için xp ye geçmeli,kişisel fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 16 Kasım 2007; 16:59:02 >

DH|UnderTaker

15 Kasım 2007; 16:03:27 

benim demek istediğim ben birinize göndereyim oda bi yolla bi yere upload etsin burada paylaşsın.amacım buydu.
DENGESİZCE DAVRANIŞIMDAN DOLAYI HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM...
Saygılar...

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
jedi klan

15 Kasım 2007; 23:46:51 

ben de özür dilerim her neyse
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532
ben şuna bi saatimi falan ayırdım şimdi güzel vista
pardus yükleyenler varsa onda da ses sorunu oluyo, eğer olursa haber verin

ekenoglu

16 Kasım 2007; 12:44:01 

Bu makineye Pardus yökleyen arkadaşlar tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim

jedi klan

16 Kasım 2007; 17:22:34 

güzel bir deneyimdi

ReNkly__

18 Kasım 2007; 10:49:33 

iyi günler arkadaşlar
dün bizim bi arkadaş golddan almış bu pbellin bu modelinden geldi bana 4gb ram 512 gt ekran karti var diyo?? sizce doğrumu