Merhaba arkadaşlar ben forumunuza bugün kaydoldum.Hepinizin engin görüşlerine ihtiyacım var. Ben bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ama bu dünyaya çok yabancıyım.Tamamen tavsiyelerden yola çıkarak "PACKARD BELL MB86-P-009" almaya karar verdim.Sizce doğru mu yapıyorum.çok övdüler bu makinayı.Hakediyor mu sizce? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
packard bell her özelliğe sahip olduğu için güzel, P-009 ayrı bir model galba www.des-tech.com da göremedim yalnız şunu da bil ki çoğumuz 2gb ram, robsonsuz modelini 1700 ytl ye aldık
g1s daha iyidir nesnel olmak gerekirse ama pb performans/fiyat olarak daha üstün 8600gs ile max 2400 3dmark06 aldım, 8600gt 3200+ olsa gerek, biz low da oynarken onlar medium da oynayhabilir
ram takma konusunda kesinlikle yetkili servise veya aldığınız yere gidin açarsanız garantisi kaybolabilir
autocad vs gibi yazılımları rahat çalıştırır, ben biraz kastırış oyun oynadım tatmin ediciydi performansı
ölü piksel konusunda kendilerinde baya eminlerdi ben alırken, hiç çıkmadı çıkmaz dediler, kontrol sırasında baktım, çıkarsa geri vercektim, çıkmadı
yalnız pil konusunda garanti veremem, benimki fazla gitmiyo gibi, sizlerde nasıl?
hayır olmuyor hiçte olmadı benim başıma gelen tek kötü şey ses patlak çıkıyor alttakinden oda yüksek ses vede yüksek bas olunca belli oluyor başka bir sorunum allaha şükür....
quote:
Orjinalden alıntı: jedi klan
tolga164 konuyu oku
vistada, vista normal çalışırken kapağı kapatıp açınca sizde de kilitleniyo mu tamamen, benimki kilitleniyo pili çıkarmadan da düzelmiyo
arkadaşlar birde ben imzaya resim eklemeye çalışıyorum ama ekliyemiyorum hata verip duruyor bilgisayarın resmini eklemek istedim ama olmadı neden dir bilen varmı yada ekleyebilecek olan varsa eklesin imzayı değiştirelim teşekkürler....
Arkadaşlar yarın için vatan bilgisayarda ürün 1.119 dolara satılıyor.Sizce almalımıyım.Fandan çok ses geliyor demişsiniz.Çok mu geliyor rahatsız edici bir ses mi.Oyun perfonmansı nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
bugun dell 1720 almaya gittim kalmamış bostancıda. aradık ordan elmadağdan ayırttım gittim karttaki problem yüzünden alamadım bu akşamda bi baktım pb indirime girmiş dell 1720yle arasında 500ytl fark oluyo biri 17" 8600gt öteki 15" 8600gs işlemcisi daha iyi ve robson memory var sanırım pb alcam kararsızım hala siz nedersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyranT -- 24 Ekim 2007; 0:26:00 >
1119 falan yazıp insanın tepesini attırıyorsunuz, hepsini satamadıkları için yine 1199 yapmışlar
oyun performansı vs baya iyi, sürekli bir tıkır tıkır küçük bir ses geliyo işlem varken ama hoparlörleri baya baya iyi 2 normal bi tane de subwoofer tarzı var oyunlarda sorun olmuyo, oyun oynamak gerçekten güzel ses baya içinize işliyo
dediğim gibi bioshock oynadım son ayarlarda, mükemmeldi, 8600gt bundan daha iyi, bu 2400 ken o 3200 bu 2 iken o 3 gibi düşünün ama fiyat farkı falan var, ilerde onlar medium da oynarken biz lowda oynarız
1720 nin işlemcisi 1.8 hdmi e-sata falan yok e-sata yı geç ama hdmi önemli, bunda hdmi ve dvi var onda sadece vga var galiba hadi dvi olsa neyse, buna da vga adaptörü lazım ...
bunun teknolojisi daha iyi bahsettiğiniz modelde robson yok ... dell baya ağır bu ona göre hafif, dell in plastik kalitesi bi seviye yukarıda gibi, ama belli olmaz, hp ve del in üst kapağı biraz daha güzel performans/fiyat olarak ben bunu aldım, 8600gs de iyi zaten kendinizi kandırmayın 500 ytl vermeye değmez ileride harici kart takma olayları çıkıcak 0 500 ytl ye desktop toplarsınız oyun için
bilgisayarın driverlarını önce bul google da veya packardbell global da orada vardır sata hdd ye kurmak içinde sata sürücülerini n-lite ile entegre et ben öyle yaptım kurdum
KARDEŞ KURDUN DA FAKAT HERTÜRLÜ DİRİVERLERİ YÜKLEYEBİLDİNMİ BENDE YÜKLEYEMEDİM SES OLMADI VE USB BAGLANTI NOKTALARI FALAN OLMADI USB BİLE ÇALIŞMADI BEN ŞU ANDA DİRİVLERİ BULMADAN KULLANMAIYORUM XP BENDEKİ P0-17 OLAN MODELİ BANA BU XPYİ TAM ANLAMIYLA KURAN VARSA BİR YAZARSA SEVİNİRİM BEN KURMAYI BAŞARAMADIM DA HERŞEYİN DİRİVERİNİ BULAMADIM YARDIM VEDE DESTEK BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER........
ben baya kasıp sonra vista ile tatmin olunca bıraktım, daha az uğraşla vista iş görüyo bir tek ses driverları sorun xp de onun için de uğraşmanız lazım uaa diye bir driver yükledikten sonra ses driverları kurulcak hp nin sitesinde vs var unofficial ve zor bir iş