Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell >> Cevap: Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jedi klan

13 Ekim 2007; 17:33:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya nasıl şarj oluyo çözemedim, takıyorum ışık yanmıyo
---
sizde laptop kapalıyken adaptörü takınca ne oluyo?
---
taktım adaptörü, ışık yanmadı, çalıştırdım adaptörle bazı ışıklar yanıp sönmeye başladı
sonra çıkardım, windows güncelleniyor da baya bekledi kapandı

kapandığında +/- ışığı yanıp sönüyodu
taktım adaptörü şimdi sürekli yanıyo

biraz garip, sizde nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 13 Ekim 2007; 18:03:00 >

jedi klan

13 Ekim 2007; 18:27:07 

bir de xp kurmak adına tam olarak ne yaptınız tam olarak anlatırsanız iyi olur
ben de ona göre bi yol izlerim

bilgisayarcı_st

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Ekim 2007; 19:45:37 

http://forum.donanimhaber.com/m_15561480/mpage_46/key_/tm.htm

bu adresi kontrol et

sertacarslan arkadaşımız anlatıyor burda resimli olarak

Packard Bell MB85 Kullanıcısı
MB85 Formuna Bakmak için TIKLA
jedi klan

13 Ekim 2007; 20:02:25 

keşke bi sorularıma cevap versen

şarja taktım demiştim, ışık yanıyodu, 2 saatten fazla geçti şimdi yanmıyo

neden acaba, sizde de öyle mi?

strafor

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 20:19:42 

dolmuştur işte şarjı..

AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.2 GHz MSI K9A2 Platinum AMD 790FX, 2 X PCIExp HIS HD4850 IceQ 4 Turbo, 512 MB DDR3, 256 bit, 650/2000 PHILIPS 220XW8FB/00 22" 2ms DVI/HDMI/Multimedia Wide LCD KINGSTON 2048 MB (1024X2) DDR2 1066 Mhz HYPERX SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB TUNÇMATİK LITE 600VA UPS ASUS DVDRW 2014S1TAVERMEDIA DVB-S Pro DIGITAL TV RAIDMAX SAGITTA 2 430W Asus G1S Notebook
*Akasa External 3.5" eSATA Box + SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB 7200rpm
*Logitech Chillstream Gamepad
*Logitech MX 518 Gaming Mouse
*Samsung L77 (7.2 MP - 7X Optical Zoom)
*Philips 7@7k Xenium Champion (2 ay bekleme süresi)
jedi klan

13 Ekim 2007; 20:38:47 

başta bi 12 saat şarj etmek iyi oluyor deniyo ama imkansız heralde, öyle mi?

enigmax

13 Ekim 2007; 21:10:17 

Ben aldigimda 12 saat şarj etmedim doldugunu görünce Adaptörü cikardim ayda bir defa Pilini tam boşaltma ve şarj yapilmasi ürünün kullanim ömrünü uzatigini yaziyor kullanim kilavuzunda
bu arada hayırlı olsun Laptopun
Vatan Computer' in sitesinde donanım hakkinda tam bilgi vermiyor Turbo ram ve ekran karti dahili ram bilgisi
ne kadar görünüyor pc de merak ettim. Kolay gelsin

Packard Bell MB85
Kullanıcısı

jedi klan

13 Ekim 2007; 21:48:08 

sağol
turbo ram yok galiba, ekran kartı da 256 sabit 511 paylaşımla

enigmax

13 Ekim 2007; 23:24:33 

jedi klan sende sağol bir çok sitede her marka laptoplarda model ayni olmasina ragmen farkli farkli bilgiler veriliyor mesela bizim kullandigimiz laptoplarda line in girişi olduğu yazilmis satıcı firmalarin sitelerinde yerinde görüp almak en doğrusu gibi görünüyo hatta ben güvenemeyip kutunun bandajlarina bile yakından baktım beraber açtik ordaki yetkiliyle
işletim sistemi konusuna gelince XP ye dönmek istemiyorum lakin ben home premiumdan Ultimateye yukseltim sorunda yaşamiyorum bir tek kameranin driveri yoktu cd de yada ben göremedim. pil tam dolu iken güc tuketimi dengeli konumda oldugunda 2:46 dk gibi bir süre gidiyo devamli kullanimda.
vistanin XP den bence daha hızlı hatta istemediginiz özellikleri kapattiginizda pc nin dahada hizlandıgını görebiliyorsunuz. İşletim sistemi olarak Vistayı daha sitabil görüyorum.genel olarak cikacak bütün program ve driverilerin bir cogu zate vista ile uyumlu ,olmayanlarda yeni versiyonlarını vistaya uyumlu olarak cikaracagi yüksek bir ihtimal.

edit sebebi harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 13 Ekim 2007; 23:29:18 >

Packard Bell MB85
Kullanıcısı

yukcell-MB85

14 Ekim 2007; 3:48:39 

SLM arakdaslar aranısda yeniyim.Bende bayadır notebook arayısındaydım.Ve asus f3sc yada LG e500 almayı düsünüyordum.e500 ün stokta olmayısı yüzünden onu eledim geriye asus kaldı ve en yüksek limitim 1750 falandı.Fakat asusu almaya gittiğimde packard bell MB85 i gördüm falan
biraz inceledim.Ve kampanya fiyatı ile 1700 ytl (sadece 6 taksit) olması ekran kartının asustaki gibi 8400m G (128mb) yerine 8600 GS(256) kullanılması eSATA girisinin olması vede hdmı portunun yer alması ve elbette son olarakta müthiş diamond view ekrana sahip olmasından dolayı MB85'i tercih ettim.Eve gelir gelmezde oyun kurulumlarına basladım:D. önce Quake 4 ü kurdum vede ultra high ta 1024x768 te bazı yogun sahneler haricinde takılma olmuyo.sonra rainbowsix las vegas ı denedim vede high qualityde sadece gölge ayarları low da 1024x768 de oynatıo srounda yok gibi.sonrasında ise battlefield 2142 iyi 1024 768 4x aa ile full+fullde süper akıcı bir sekilde oynadım.Makinenin oyun değerleri üzerinden aldığı puan 4.9 zaten. 8400m G modeli 1100 puan alırken 8600 gs 2300 küsürlarda alıyo (3d mark 06) . 1700 ytl bütçe ile bu makine harika açıkcası her yönden memnunum fakat Webcamdebi sorun var gibi çünkü normalde webcam yazılımı ile çalısıo fakat bi kaç çalıstırmadan sonra ''the camera is busy'' diyo fakat pc yeniden açılınca yada aradan belli bir süre geçince gene tıklıorum açılıo fakat sonra gene aynı hatayı veriyo :S bu gün vatana giderek sordum bana cam driverlarını tekrar kurmamı sölediler.ama daha denemedim .

packard bell-MB85 t7300 2.0 santa rosa / 2gb 667 Mhz DDR Ram / Nvidia G8600gs 256mb ( supported 1024mb) /160Gb HDD + SONY BRAVİA HD 32'' TV/MONİTÖR
tarikaltuncu

14 Ekim 2007; 13:13:16 

@bilgisayarcı_st arkadaş bi anda birsürü mb85 sahibi olan arkadaş katıldı...hayırlı olsun..

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
enigmax

14 Ekim 2007; 15:16:45 

yukcell-MB85
Kamerandaki sorun sanirim driverden kaynaklaniyor ben driverini global sitesinden yükledim ''the camera is busy'' kamranin mesgul oldugu anlaminda bir uyarı windows görev yöneticisini acip işlemler seceneginden calisan uygulamanın uzantısı varmı yokmu diye kontrol etmelisin eger varsa işlemi sonlandirip tekrar açtıgında aynı sorunu vermeyecektir sanırım

Packard Bell MB85
Kullanıcısı

bilgisayarcı_st

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ekim 2007; 15:29:29 

evet görünce seviniyorum tabiki....

quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

@bilgisayarcı_st arkadaş bi anda birsürü mb85 sahibi olan arkadaş katıldı...hayırlı olsun..

Packard Bell MB85 Kullanıcısı
MB85 Formuna Bakmak için TIKLA
bilgisayarcı_st

14 Ekim 2007; 15:33:26