Şimdi Ara

NEXT YE-5500A 5+1 önerirmisiniz?????? yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157382&productid=evnextye5500a

nasıl bilirsiniz kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim.

aslında x23 microlab almayı düşünüyodum lakin next in bacakları var.

• up

?
  • Bütçen nedir belirtirsen ona göre bir yorumda bulunalım zaten ürünün HB fiyatı yazmıyor stokta olmadıgından
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Bütçen nedir belirtirsen ona göre bir yorumda bulunalım zaten ürünün HB fiyatı yazmıyor stokta olmadıgından

bütçe 200 ytl
  • Off çok az bir bütçeymiş, ben o rakama önerek bir sistem bile bilemiyorum
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Off çok az bir bütçeymiş, ben o rakama önerek bir sistem bile bilemiyorum

napalım bu kadar paramız var
  • Hocam 200 liraya o sistemi (Next) alamazsın.
    Microlab'a bakabilirsin, zira ben Microlab'ı kötüleyen kimseye rastlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 14 Ağustos 2007; 14:37:38 >
    Daha Fazla Göster
  • hocam ; o en başta dediğin üyenü tavsiye edebilirim ..

Ben 135 ytl ye orjinal ürünü buldum.. Çok iyi fiyat hemde iyi kalite.. tavsiye ederim..
  • haklısın bende creative 4.1 var zaten.değiştireyim dedim
  • Arkadaşım baya olmuş mesj yazalı ama fikrimi sunuyım dedim NEXT YE-5500A 5+1 kullanıcısı olarak kesinlikle çok memnunum diyebilriim.1 yıldır kullanıyorum ve hiç bi sorunuyla karşılaşmadım,ayrıca bu ses sistemini LG-SONY ve SAMSUNG ses sistemlerinin içinden çekip aldım onlarda duyduğum ses kuru gürültüden başka bişiy değildi.ses inanılmaz net ve sesi açtıkça netlik bozulmadan mükemmel bi efek ortaya çıkıyo,bu sistemde ufacık bi yaprak düşse net bi şekilde duyabiliyosunuz.artı sterio çıkışıda mevcut.mesela 5+1 çıkışını dvd ye bağla sterio çıkışını uyduya tüm kolonlardan mükemmel bi şekide ses alabiliyosunuz,ayrıca leptopta da denedim sonuç harikaydı,sistemde 2 adet kumanda mevcut,arka kolonlar,ön kolonlar,merkez ve woofer ses ayarlarını ayrı ayrı mükemmel bi şekilde yapabiliyosunuz.120 wolt oluşuna bakmayın bende anlamış değilim ama inanılmaz güçlü sese sahip woofer salonumda mükemmel bi deprem yaratıyo.bi keresinde ürküp koltuktan düşürmüştür beni :D kısacası ben çok memnunum ve herkezede tavsiye ediyorum.ben bi mağzadan almıştım peşin paraya 290 ytl ye fakat doların çıkmasından mıdır bilmem çoğu yerde 450 den aşağı bulamıyosunuz.ama demin bi yerde buldum nekadar sağlamdır bilemem baya uygun geldi fiyatı,site bu arkadaşlar bakabilrisiniz http://www.muratuydu.com/product/next-ye-5500a-2 neyse benden tavsiye herangi bilgi isterseniz ben yine burdayım,hayırlı günler dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

Arkadaşım baya olmuş mesj yazalı ama fikrimi sunuyım dedim NEXT YE-5500A 5+1 kullanıcısı olarak kesinlikle çok memnunum diyebilriim.1 yıldır kullanıyorum ve hiç bi sorunuyla karşılaşmadım,ayrıca bu ses sistemini LG-SONY ve SAMSUNG ses sistemlerinin içinden çekip aldım onlarda duyduğum ses kuru gürültüden başka bişiy değildi.ses inanılmaz net ve sesi açtıkça netlik bozulmadan mükemmel bi efek ortaya çıkıyo,bu sistemde ufacık bi yaprak düşse net bi şekilde duyabiliyosunuz.artı sterio çıkışıda mevcut.mesela 5+1 çıkışını dvd ye bağla sterio çıkışını uyduya tüm kolonlardan mükemmel bi şekide ses alabiliyosunuz,ayrıca leptopta da denedim sonuç harikaydı,sistemde 2 adet kumanda mevcut,arka kolonlar,ön kolonlar,merkez ve woofer ses ayarlarını ayrı ayrı mükemmel bi şekilde yapabiliyosunuz.120 wolt oluşuna bakmayın bende anlamış değilim ama inanılmaz güçlü sese sahip woofer salonumda mükemmel bi deprem yaratıyo.bi keresinde ürküp koltuktan düşürmüştür beni :D kısacası ben çok memnunum ve herkezede tavsiye ediyorum.ben bi mağzadan almıştım peşin paraya 290 ytl ye fakat doların çıkmasından mıdır bilmem çoğu yerde 450 den aşağı bulamıyosunuz.ama demin bi yerde buldum nekadar sağlamdır bilemem baya uygun geldi fiyatı,site bu arkadaşlar bakabilrisiniz http://www.muratuydu.com/product/next-ye-5500a-2 neyse benden tavsiye herangi bilgi isterseniz ben yine burdayım,hayırlı günler dilerim.

Arkadaşım herşeye eyvallah sonuçta seti kullanan sensin ve sesini duyan sensin. Ama lg, sony nin yanından aldım onların sesi kuru gürültüden başka birşey değildi deme. Çünkü burdaki herkes o sistemlerin ne olduğunu, ne kadar kaliteli ses verdiğini zaten biliyor. Ayrıca 120wolt değil 120watt dır. Bence 200 ytl bütcen var ise logitech x540 al. Ben nedense o sete hiç ısınamıyorum ama kullananlar oldukça memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 27 Aralık 2008; 1:00:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

Arkadaşım baya olmuş mesj yazalı ama fikrimi sunuyım dedim NEXT YE-5500A 5+1 kullanıcısı olarak kesinlikle çok memnunum diyebilriim.1 yıldır kullanıyorum ve hiç bi sorunuyla karşılaşmadım,ayrıca bu ses sistemini LG-SONY ve SAMSUNG ses sistemlerinin içinden çekip aldım onlarda duyduğum ses kuru gürültüden başka bişiy değildi.ses inanılmaz net ve sesi açtıkça netlik bozulmadan mükemmel bi efek ortaya çıkıyo,bu sistemde ufacık bi yaprak düşse net bi şekilde duyabiliyosunuz.artı sterio çıkışıda mevcut.mesela 5+1 çıkışını dvd ye bağla sterio çıkışını uyduya tüm kolonlardan mükemmel bi şekide ses alabiliyosunuz,ayrıca leptopta da denedim sonuç harikaydı,sistemde 2 adet kumanda mevcut,arka kolonlar,ön kolonlar,merkez ve woofer ses ayarlarını ayrı ayrı mükemmel bi şekilde yapabiliyosunuz.120 wolt oluşuna bakmayın bende anlamış değilim ama inanılmaz güçlü sese sahip woofer salonumda mükemmel bi deprem yaratıyo.bi keresinde ürküp koltuktan düşürmüştür beni :D kısacası ben çok memnunum ve herkezede tavsiye ediyorum.ben bi mağzadan almıştım peşin paraya 290 ytl ye fakat doların çıkmasından mıdır bilmem çoğu yerde 450 den aşağı bulamıyosunuz.ama demin bi yerde buldum nekadar sağlamdır bilemem baya uygun geldi fiyatı,site bu arkadaşlar bakabilrisiniz http://www.muratuydu.com/product/next-ye-5500a-2 neyse benden tavsiye herangi bilgi isterseniz ben yine burdayım,hayırlı günler dilerim.

Arkadaşım herşeye eyvallah sonuçta seti kullanan sensin ve sesini duyan sensin. Ama lg, sony nin yanından aldım onların sesi kuru gürültüden başka birşey değildi deme. Çünkü burdaki herkes o sistemlerin ne olduğunu, ne kadar kaliteli ses verdiğini zaten biliyor. Ayrıca 120wolt değil 120watt dır. Bence 200 ytl bütcen var ise logitech x540 al. Ben nedense o sete hiç ısınamıyorum ama kullananlar oldukça memnun.

Ya neden hep aynı şeyleri söylüyosunuz dinleyen memnun alan memnun kaliteli marka demek kaliteli ses demek mi oluyo.next te bi marka ozaman.wolt muş watt mış ben burda zeki insanlarla tartışıyorum ne anlama geldiğni anlarlar dostum ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum ezbere yorum yapmıyorum.fiyatına göre oldukça tatmin edici bi sistemdir.hem o markalarda ayrıca bi sterio çıkış yok bazılarında proloic II var onlarda oldukça cep yakıyolar.kesinlikle dinleyip aldım.ozaman ayarlarını yapamamışlar bilemiyorum artık e yapsaydılar naapıyım yani.sıkıntımı edicem şimdi.ben tavsiye ederim kararı vermek arkadaşlara kalmış,burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz fikirlerimizi sunuyoruz bende burdan biçok şey öğrendim çünkü biçok arkadaştan saolsunlar.iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.