Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVILION DV2580ET KULLANICILARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILION DV2580ET KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KYKERS

5 Şubat 2008; 0:59:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cryptooth

Üzerindeki vista haricinde başka bir kaynaktan vista kurmanın ne gibi bir artısı olacak?

Ayrıca sistemin orjinal kayıt anahtarını nasıl girip aktive edeceğiz?

teşekkürler,

quote:

Orjinalden alıntı: hankarun

Webkamerası sorunu için acer crystal eye webcam sürücüsünü yükleyin. Sorun kalmıyor. Google da aratırsanız acer in sürücüsünü bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem aletle gelen vistayı silip yerine temiz bir vista kurmanız.

Üzerindeki vista haricinde vista kurarsan sadece kendi istediğin programları yüklersin, birçok gereksiz programı örneğin full sürüm olmayan programları yüklemezsin. Böylece daha hızlı ve istediğin gibi bir vistan olmuş olur. Diğer sorun için ise arkadaşa istekte bulunduk o program için ama hala cevap yazmadı.

cryptooth

7 Şubat 2008; 16:33:21 

Sanırım sorunun cevabını buldum ve kısaca şurdaki kılavuzu hazırladım. umarım faydalı olur...

http://forum.donanimhaber.com/m_20978463/tm.htm

Kolay gelsin.

(Palm V) (Palm Vx) (Palm m505) (Clié NR70) (Tungsten T) (Tungsten T3) (SE P900) (Treo 600) (Motorola MPx 200) (Nokia 6630) ((Treo 680 + Tungsten T|X)+(Treo 750)) (HTC Touch, TYTN II, Cruise, Diamond, Touch Pro) (iPhone 3G)
E.İskenderli

16 Mart 2008; 23:14:22 

Selamlar.
HP Pavilion dv2580et Laptop'um var.

iAtkos'u İndirdim r2'ye patchledim
kurulumuda yaptım.
ilk kurduğum zamanlarda.
sistem açıldı bi güzelde kullandım ancak. donanım uyuşmazlığı yüzünden kaldırığ yeniden kurmak zorunda kaldım :(
3-4 defa kaldırdıktan sonra.
son kez kurmaya karar verdim(donanım problemlerinin çözümünü bulmuştum)
kurdum sistemi.
boot ekranında
HFS+ Partition Error Hatası aldım bunun üzerine biraz kafa yorduktan sonra halletim.
sonra Operation Sistem Error hatası aldım onuda halletim.
fakat bu seferde kafayı yemek üzereyim.
2 sorunu halletikden sonra. gene kurulum yaptım sorun çıkarmadı
ancak boot ekranındaki imleç yanıp sönüyor yanıp sönüyor ama tık yok. apple logo'su gelmiyor :(
dvd'yi taktım boot ekranında F8'e basktım rd=disk0s1 yazdım logo geldi ancak. gri bir perde indi.
You Need to restart your computer. hatası aldım :S:S çıldıracağım.

lütfen yardım edin. forum forum gezdim kimse yardım etmedi cevap bile yazmadı :( :(

AMD 5000+ 2,6 Ghz/Thermaltake BigTyp 120VX - - - GIGABYTE GA-MA-770-DS3 - - - 1x4 GH DDR2 667 Mhz Kingston - - - 320 + 80 GB 7200 Rmp Western Dijital - - - MSI NX8600GT O.C Edition - - - Cooler Master 400Watt Power Supply - - - Cooler Master ELite

Sony Ericsson K790i
mordax

2 Nisan 2008; 15:30:10 

arkadaşlar merhaba cihaza xp yükledim gayet iyi çalışıyor fakat wireless ı çalıştıramadım. cihazın önündeki düğme çalışmıyor. birde touch pad üzerindeki düğmede çalışmıyor. kullanan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.

mk1972mk

7 Nisan 2008; 17:28:01 

ARKADAŞLAR BİR TANIDIĞIMDA DV2580ET VAR VE ETHERNET KARTI ANLAŞILMAYAN BİR NEDENLE ARIZAYA GEÇTİĞİ İÇİN İNTERNETE BAĞLANAMIYOR... BU DURUMDA İNTERNETE PCMCI KARTI KULLANARAK VEYA BAŞKA NASIL VE NE KULLANARAK BAĞLANABİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

lewoo8989

8 Nisan 2008; 21:40:11 

Arkadaşlar hepinize selamlar..

4.5 aydır dv2580 lapptop kullanıcısıyım.. Buradaki arkadaşların yazılarını okumadan önce bu modeli almaya karar vermiştim .. okuduktan sonra da fikrimi deiştirmedim . Aşılmıcak bir problem deil dedim.. Kullandığım günden beri bazı tecrübelerim var bunları sizlerle paylaşmak istedim..

mükemmel bi model öncelikle. çok zarif . taşınması gayet rahat, görünümü piyasadakilerin en iyisi tabiki Sony Vaio lardan sonra :)

ancak tek fanlı bir model olduğu için fazla ısınıyor.. tabi grafik kartına ihtiyaç duyan programları ,oyunları ve filmleri kullanmazsanız böyle bir problem yaşamazsınız .

LAPtop u aldığımda vista puanı 3.5 olarak gelmişti .. tabi pek hoşuma gitmedi . Bu değerlendirmeyi düşüren tek özellik tabiki GPU.
Vista home premium da optimizasyonlardan sonra vista puanını 4.7 ye çıkarmayı başardım. tabi en düşük puan olan 4.7 de Gpu ya ait:)

Kesinlikle vista Ultimate yi tavsiye etmiorm .. yükleyen arkadaşlar UsB , TouchPad,ethernet gidi bir çok problemle karşılaşabilirler. Ben Tecrübeliyim .
Aldığım ilk aylarda ben de Bir Xp kullanıcısı olarak Xp yüklemek istedim ve başardım.. AMA en uygunu BEnce şirketin tavsiye ettiğidir. Şuan çok rahatım .
Bu Model için en uygunu Vista Home Premium .Hp tarafından Tavsiye edildiği gibi .

Isınma konusunda normal bir laptop degerlerinin ortalama 50-60 c oldugunu öğrendim. Bu modelin açılış sıcaklıgı 60 Cpu. 65 ise Gpu oluyor.
2005 sonrası oyunları oynamaya çalıtıgınızda ise 30-60dk(oyuna göre değişebilir) Cpu 85 , Gpu 110 a kadar çıktıgına şahit oldum .. tabi Gpu 120 dereceyi gördüğünde siz buna şahit olamadan bilgisayar kitleniyor. Böle zamanlarda herhangi bir donamımın yanmasından korkmuyor değilim .

Sonuç olarak Almanızı tavsiye edermiyim ? Eger 3D oyun ve autocad 3D MArK Photoshop vs gibi programları profosyonel olarak kullanıcaksınz Hayır.!
Grafikle işiniz yoksa sadece zerafet, rahat taşınabilirlik istiyorsanız ideal bir Pc. EVET. !

Sevgilerle .. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim bu forumdaki . model hakkında beni bilgilendirdikleri için . Çok yardımcı oldular içinden çıkamadığım durumlarda .

LEvent Gültekin . COmP EnG. 1

LEWOO
ommegas

22 Haziran 2008; 23:48:38 

Arkadaşlar Merhabalar...
2580et Kullanıcısıyım. yukarda bir arkadaşın bahsettiği problemi yaşıyorm. cevap veren olmamış.
sorun şu ki; Xp kurulumundan sonra wireless ve Bluetooth'un çalışmaması. Xp aygıt yöneticisinde İntel Pro Wireless Problemsiz olarak görünüyor. ama cihazın ön kısmındaki wireless anahtarında tık yok. ışık bi türlü mavi olmuyor. lütfen yardımcı olurmusunz.
Teşekkürler...

Hp Pavillion dv2580et
HTC TyTN II (Turkcell PDA)
Nokia 6300
Sony PSP Slim & Lite
Dreambox 600PVR
hates35

25 Haziran 2008; 0:00:45 

Merhabalar,

Bu notebook geçen sene Kasım ayında aldım. Ama piman oldum. Özelliklerine göre çok yavaş çalışıyor. Vista'dan kaynaklanıyor idye düşündüm ve XP Pro yükledim. Ancak hız pek değişmedi. Bir sürü şey denedim olmadı. Geçen HP 530 bir notebook aldım. Özellik olarak daha düşük bir model olmasına rağmen perfomans olarak çok daha iyi idi. Daha sonradan SiSoft'un bir yazılımı ile bilgisayarları karşılaştırdığımda garip bir olay ile karşılaştım. Diskin Yazma arabelleği kullanılamıyordu. Açmak istediğimde izin vermiyordu. Disklerini değiştirdim. HP 530 da yaza önbelleği etkinleştirilebiliyor, ancak HP 2580et olan notebookta etkinleştirilemiyor. Hepinizin bildiği gibi yazma arabelleği kullanılamıyan bir bilgisayar ne kadar hızlı olabilir ki?

Şimdi bu sorunu aşan bir arkadaşımız var ise bize de yardımcı olsun. Şayet bu sorunu bir tek yaşıyor isem bu konuda da bilgi verirseniz cihazı servise götüreyim.

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVILION DV2580ET KULLANICILARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Smart recovery Pro video
Smart Recovery ile dakikalar içinde çöken bilgisayarınızı kurtarın, silinen dosyaları geri getirin
DFI LANParty UT ICFX3200-T2R/G
DFI in uzun suredir beklenen crossfire destekli ve hiz asirtma uzmani anakarti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at