Giriş | |
|
|
|
2 Mart 2008; 17:19:05
|
|
|
quote: Orjinalden alıntı: emyazici Arkadaşlar bu ilk mesajım. Hayırlı olur inşallah. yaklaşık 1 haftalık Raks 667 kullanıcısıyım. Eski telefonum 6670'i kenara attım hemen. Bir paylaşımda bulunmak istiyorum. Raks 667 modelinin inceliklerini öğrendim ve paylaşmak istiyorum. Fabrika ayarlarına dönmek için gerekli kod: 1122 Fabrika modu özelliklerini görmek için gerekli kod: *#66*# Mühendis Modunda (Engineer mode) için gerekli kod: *#3646633# ilgilenenlere. fazla kurcalamayın özellikle Java ayarlarını sorun yaşayabilirsiniz. FABRİKA MODUNA GEREKLİ KODU NEREYE GİRCEZ
|
|
2 Mart 2008; 17:25:39
|
|
|
EMYAZİCİ HOCAM FABRİKA MODUNA NASIL GİRCEZ MİCROFON KULAKLIK AYARLARINI ARTIRABİLECEZ
|
|
2 Mart 2008; 20:04:01
|
|
|
BENİM GİBİ BAŞKA ARKADAŞLARINDA SORUNU SES AYARI ÖZELLİKLE KULAKLIKTAKİ HÖPARLÖR... EGER BİR ARKADAŞ BİZE Fabrika modu özelliklerini görmek için gerekli kod: *#66*# NEREYE VE NASIL GİRECEĞİMİZİ YAZARSA ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ...
|
|
3 Mart 2008; 18:15:57
|
|
|
Fiyat güncelleme euro kuru 1,82 Kredi kartı peşin istegelsin.com: 303 YTL ekonomikticaret.com 330 YTL Hemalhemsat.com 285 YTL estore.com.tr: 312 YTL Kredikartı taksit istegelsin.com: 309 YTL 6-8-9 ay peşin fiyatına taksitlerle ekonomikticaret.com 316 YTL kardfinansa 6 ay taksite %4 indirim estore.com.tr: 347 YTL peşin fiyatına 15 aya kadar taksitler hemalhemsat.com:285 YTL Havale ile istegelsin.com: 297 YTL ekonomikticaret.com 320 YTL estore.com.tr: 330 YTL hemalhemsat.com: 285 YTL ticaretbudur.com: 265 YTL(FORUMDAŞ İNDİRİMİ İLE BERABER)
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
|
|
|
|
|
4 Mart 2008; 2:07:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mymobile Fiyat güncelleme euro kuru 1,82 Kredi kartı peşin istegelsin.com: 303 YTL ekonomikticaret.com 330 YTL Hemalhemsat.com 285 YTL estore.com.tr: 312 YTL Kredikartı taksit istegelsin.com: 309 YTL 6-8-9 ay peşin fiyatına taksitlerle ekonomikticaret.com 316 YTL kardfinansa 6 ay taksite %4 indirim estore.com.tr: 347 YTL peşin fiyatına 15 aya kadar taksitler hemalhemsat.com:285 YTL Havale ile istegelsin.com: 297 YTL ekonomikticaret.com 320 YTL estore.com.tr: 330 YTL hemalhemsat.com: 285 YTL ticaretbudur.com: 265 YTL(FORUMDAŞ İNDİRİMİ İLE BERABER) BEN İNTERNETTEN ALMAYA PEK GÜVENMİORUM BİRAZ PAHALI OLDU AMA TÜKAN DAHA SAĞLIKLI BENCE DÜKKAN FİYATLARI NASIL BU ARADA BEN ALALI 1.5 AY OLDU
|
|
|
4 Mart 2008; 10:11:27
|
|
|
arkadaşlar bir sorum olcak benim notebook ta bt yok o yüzden bt dongle alacağım r667 ile bt dongle aracılığı ile bağlantı kuran arkadaşlar hangi marka bt dongle kullandıklarını söyleyebilirler mi?(arkadaşın asus bt dongle vardı denedim bağlantı kurmadı) cevaplar için şimdiden teşekkürler
|
|
6 Mart 2008; 1:10:26
|
|
|
mustafa bende billintion 100m marka bt var işe yaramıyor. haberin olsun...
|
|
|
6 Mart 2008; 15:58:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: unutulmayanbiri mustafa bende billintion 100m marka bt var işe yaramıyor. haberin olsun... Bir adet bende alayım deneyeyim bari
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
|
|
|
|
|
6 Mart 2008; 17:54:44
|
|
|
arkadaşlar ben 4-5 gün önce aldım bu teli ankara da 330 ytl 12 taksit telefon gayet hoş özellikleri fiyatına göre bence mükemmel kamera ilk geldiği zaman biraz kötü çekiyo ama ayarlarını yaptıktan sonra hiç bi sorun yok gayet güzel resimleride aşşagıya ekliyorum kutu içerigi ve garanti olayı mükemmel sizin sorularınız varsa sorun yanıtlayayım aklıma daha bişey gelmiyo ama şu anda bana göre bu özellikte bi telefona bu para bedava raks diyip geçmeyin ztn raks yapmıyo intermobile yapıyo ztn burda da defalarca söylendi bide ben söyleyim kolay gelsin herkeze bu arada güneşi özellikle çektim çogu telefon güneşe karşı kararır simsiyah çeker
|
|
6 Mart 2008; 21:52:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mymobile quote:
Orjinalden alıntı: unutulmayanbiri mustafa bende billintion 100m marka bt var işe yaramıyor. haberin olsun... Bir adet bende alayım deneyeyim bari hocam aldığında yorumunu bekliyorum buraya ....BT almak istememdeki en büyük neden mesaj yazma olayı.herşeyi güzel ama bir türkçe t9 yok çok mesaj yazan biri olarak benim için tam bir eziyet.
|
|
6 Mart 2008; 23:41:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: loopus_0618 arkadaşlar ben 4-5 gün önce aldım bu teli ankara da 330 ytl 12 taksit telefon gayet hoş özellikleri fiyatına göre bence mükemmel kamera ilk geldiği zaman biraz kötü çekiyo ama ayarlarını yaptıktan sonra hiç bi sorun yok gayet güzel resimleride aşşagıya ekliyorum kutu içerigi ve garanti olayı mükemmel sizin sorularınız varsa sorun yanıtlayayım aklıma daha bişey gelmiyo ama şu anda bana göre bu özellikte bi telefona bu para bedava raks diyip geçmeyin ztn raks yapmıyo intermobile yapıyo ztn burda da defalarca söylendi bide ben söyleyim kolay gelsin herkeze bu arada güneşi özellikle çektim çogu telefon güneşe karşı kararır simsiyah çeker HAYIRLI OLSUN DOGRU Bİ TERCİH YAPMISIN ANKARANIN NERESİNDESİN RESİMLER YABANCI GELMEDİ :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckartallevent -- 6 Mart 2008; 23:41:24 >
|
|
|
6 Mart 2008; 23:41:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mustafagyte1 quote:
Orjinalden alıntı: mymobile quote:
Orjinalden alıntı: unutulmayanbiri mustafa bende billintion 100m marka bt var işe yaramıyor. haberin olsun... Bir adet bende alayım deneyeyim bari hocam aldığında yorumunu bekliyorum buraya ....BT almak istememdeki en büyük neden mesaj yazma olayı.herşeyi güzel ama bir türkçe t9 yok çok mesaj yazan biri olarak benim için tam bir eziyet. Arkadaşlar telefonun bluetooth ile bilgisatara bağlanması için http://www.intermobile.com.tr/download.html adresindeki RAKS R667 & R668 PhoneSuite programcığını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Kurulumu çok basit ve çok kısa. Zaten indireceğiniz zipli klaörde kurulum açıklamasıda var.
|
|
|
6 Mart 2008; 23:46:56
|
|
|
hepsiburada'dan 1 ay önce almış olduğum r667'yi satıyorum,telefon çiziksiz ve alındığı gibi kutusunda orjinaldir.neox cep televizyonlu tel aldığımdan fazlalıktır. kahraman34@superposta.com
|
|
|
7 Mart 2008; 0:02:38
|
|
|
aRKADAŞLAR YUKARIDA YAZAN KODLARI KURCALAMAYIN SAKIN. eMİN OLUN PEK İYİ OLMUYOR.
|
|
|
7 Mart 2008; 13:17:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: emin80 BENİM GİBİ BAŞKA ARKADAŞLARINDA SORUNU SES AYARI ÖZELLİKLE KULAKLIKTAKİ HÖPARLÖR... EGER BİR ARKADAŞ BİZE Fabrika modu özelliklerini görmek için gerekli kod: *#66*# NEREYE VE NASIL GİRECEĞİMİZİ YAZARSA ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ... Bu kodları Telefon numarası çevirir gibi yazıyorsun ok lemene gerek kalmadan otomatik olarak obölüme geçiyor.
|
|
7 Mart 2008; 20:32:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: genckartallevent quote:
Orjinalden alıntı: loopus_0618 arkadaşlar ben 4-5 gün önce aldım bu teli ankara da 330 ytl 12 taksit telefon gayet hoş özellikleri fiyatına göre bence mükemmel kamera ilk geldiği zaman biraz kötü çekiyo ama ayarlarını yaptıktan sonra hiç bi sorun yok gayet güzel resimleride aşşagıya ekliyorum kutu içerigi ve garanti olayı mükemmel sizin sorularınız varsa sorun yanıtlayayım aklım | | | |