Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3MP KAMERALI 4YIL GARANTİLİ RADYOLU BT'Lİ RAKS R667

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Raks >> Cevap: 3MP KAMERALI 4YIL GARANTİLİ RADYOLU BT'Lİ RAKS R667 Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kingcobra33

22 Ağustos 2007; 20:39:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

667 ve 668 de özellikler kısmında 2 tane kulaklık var yazıyor.Doğru mu?

http://www.intermobile.com.tr/668.2.html

http://www.intermobile.com.tr/667.2.html

Evet doğru.Birisi Mavidiş (Bluetooth) kulaklık, diğeri ise normal kulaklık.Üstelik bu telefon aklıma da yattı.Özelliklerine göre fiyatı çok iyi.
(Tam özelliklerini bilmiyoruz gerçi) LG yada SE almayı düşünüyordum ama herhangi bir marka takındım olmadığı için RAKS alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 22 Ağustos 2007; 20:44:04 >

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 21:22:02 

kendime -maalesef- SE alacağım ama, yakınlarımdan birine hediye almak icap ettiğinde ilk tercihim RAKS olacaktır artık...

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
bozkurtum

22 Ağustos 2007; 22:17:59 

http://www.intermobile.com.tr/download.html
burdan anladığımıa göre webcam için driver gerekiyormuş

ergenekon yurdun adı
börteçine kurdun adı
serkan0640

22 Ağustos 2007; 22:34:45 

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

hehe. en soldaki se, ortadaki nokia, sağdaki de samsung. her markadan bi model üretmişler

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

serdal yenin

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2007; 11:53:36 

evet 2 tane kulaklık var teki bluetouth'lu teki normal kablolu

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

derkin

23 Ağustos 2007; 14:34:22 

beyler bu makinayı elden alabileceğim bir yer yok mu?Sadece hepsiburadada bulabildim.

mymobile

23 Ağustos 2007; 17:51:55 

Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz
Hangi firmalara dağıtıldıgını sorabilirim
Msn'm de 2-3 raks çı var.

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
mymobile

23 Ağustos 2007; 18:20:39 

Evet artık Raks'ın kendi servisleri var.
Tmarket gibi sallama sanmıştım ama gerçek çıktı
inetmobile.com.tr de de yayınlanan işte yeni servisler

İntermobil San. Aş.
Üç pınar cad.Üçer sok.no: 8/12 Küçükçamlıca / İstanbul
Tel: 0216 545 69 69
Fax: 0216 545 67 50

Apr Tanıtım Hizmetleri Aş.
Fetih Mah.Atatürk Bulvarı no:57 Üsküdar İstanbul
Tel: 0216 470 64 30
Fax: 0216 470 64 34

ÜNAL ŞENSÖYLER- ÜNAL ELEKTRONİK
MUAMMER AKSOY BULVARI DEĞİRMİÇEM MAH. 8. SOK. NO: 17/A GAZİANTEP
342-215 15 78-79
342-215 12 22-23

RİZE ELEKTRONİK İSMAİL ZAİMOĞLU
ATATÜRK CAD. RİZE İŞ MERKEZİ KAT 1, NO: 317 RİZE
464-213 12 53

GÜVEN ELEKTRONİK-OSMAN GÜVEN
M.KEMAL PAŞA BULVARI KOCASİNAN ÇARŞISI NO:3/C KAYSERİ
222 80 81
222 33 55

MELODİ ÖZEL EĞT. ELKN. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
İNÖNÜ CADDESİ NO: 204/B ÜÇYOL İZMİR
232-256 77 50
232-256 77 51

HALİM PARÇİKANLI-HALİM ELEKTRONİK
SARAY MAH.DEVECEL SOK. NO: 3 MALATYA
422-321 86 08
422-323 51 41

BULUT ELEKTRONİK-CAHİT BULUT
TOROS MAH. 105 SOK. ÖZTOROS APT. 15/E SEYHAN ADANA
0322 234 33 79
0322 234 33 79

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

derkin

24 Ağustos 2007; 0:21:05 

dostum istanbul şirinevlerdeyim.
quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz
Hangi firmalara dağıtıldıgını sorabilirim
Msn'm de 2-3 raks çı var.

kurtar72

24 Ağustos 2007; 2:02:29 

Ben Raksı pek bilmem marka takıntımda yoktur. Özellikler ve kutu içeriği üstün fiyatı 350 ytl'ye düştüğünde alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 24 Ağustos 2007; 2:56:42 >

Bilmediğini bilen; bilgedir.
kurtar72

24 Ağustos 2007; 2:53:47 

Kardeşim haklısın ben de yıllar önce bor ile ilgili Çanakkalede teknolojik bir fabrika kurulum aşamasında İsveçli ajanlarca baltalanmış. Eğer bu fabrika açılabilip üretime geçilebilseydi. Dünya standartlarında ürünleri örneğin geleceğin pil teknolojisi olan borlu pilleri yapacaktı. Çanakkale ve yöre halkı en önemlisi Türkiye kalkınacaktı. Aynen dediğin gibi yılanın başını küçükken ezeceksin. Ne me gerek sonra Çin olur Hindistan olur. Aman Haaaaa
Ne yazık ki bizim halkta da bilinç sıfırın altında geziniyor.

Bilmediğini bilen; bilgedir.
mymobile

24 Ağustos 2007; 11:33:06 

evkur
evve
harmoni
apr
evshoplara dağıtılmış

mymobile

25 Ağustos 2007; 8:11:25 

hepsiburada yorumları
1 tanesi kullanmış sanırım. diğerleri kağıt üstünde yorum yapar gibi

Bu ürün için toplam 6 yorum yapılmıştır.
Ortalama Değerlendirme :
22.08.2007 KALİTEYİ UCUZA ALMAK!BU MUDUR ? BUDUR
Fazla söze gerek yok telefonun özelliklerini nokia n73 ile kıyaslayın fazlası var eksiği yok,üstelik kendi malımız fiat dersen diğer markaların yarısı, bu mudur?bence kesinlikle budur
metin can - Yaş: 40 , MERKEZ/Nevşehir/Türkiye
Oy Verenlerin Kayıtlı Üye Olma Oranı
Evet : 13 %38 Üye

%62 Üye Değil

Hayır: 2 %50 Üye

%50 Üye Değil

--------------------------------------------------------------------------------

21.08.2007 Yeni Kan Hem de Cidden Kaliteli Bir Kan!!
Telefon bir de telefonda olması gereken ne özellikler varsa hepsini barındırıyor (Wlan dışında)
Beni en çok cezbeden yanı kutudan çıkan lazım olabilecek ne varsa bütün aksesuarları vermesinden ziyade ekranın 100hz/256K renk oluşu
Ayrıca 4Senelik Garanti olunca içim rahat bir şekilde kullanabilirim demek Alışagelmiş markalardan sıkılıp ama yine de bütün özellikleri barındıran bir telefon almak isteyenler için hem özellik hem de maddiyat bakımından son derece cazip bir telefon..
Evet : 14 %36 Üye

%64 Üye Değil

Hayır: 1 %0 Üye

%100 Üye Değil

--------------------------------------------------------------------------------

20.08.2007 ÖZEL
TLF 3,15 MP OLMASI COOK GÜZEL FİYATSA SÜPER ALMAYA DEĞER
Evet : 22 %36 Üye

%64 Üye Değil

Hayır: 3 %33 Üye

%67 Üye Değil

19.08.2007 Ne Olursa Olsun Türk !!
Arkadaşlar telefonu kullanmadım ilk defa burda gördüm ama eğer telefon almak istiyorsanız bunu alın derim çünkü Türkiye nin parası Türkiye de kalmalı.Ayrıca özellik bakımından da gayet tatmin edici görünüyor.Ben de bir nokia kullanıcısıyım ama en kısa zamanda nokiadan kurtulup bu telefonu veya başka bir raks marka telefon alacağım. Benim görüşüm bu telefondan alan her arkadaş Türkiyenin teknoloji konusunda daha fazla söz sahibi olmasında katkıda bulunacaktır. İyi alışverişler
şükrü şeyranlıoğlu - Yaş: 24 , GÜNGÖREN/İstanbul/Türkiye
Evet : 29 %31 Üye

%69 Üye Değil

Hayır: 1 %0 Üye

%100 Üye Değil

19.08.2007 Paranızın Tam Karşılığı!
Arkadaşlar Raks çok geride kalmış yerli bir firmamız. Geçen aylarda 100 liraya bir modelini eşime aldım o kadar memnun ki başka tel beğenmez oldu. MP3 Çalar dahi var:)
Bu ürüne gelince özellik olarak vereceğiniz paranın piyasa standartlarına göre x2 karşılığı diyebiliriz. İlk izlenimim; tasarım harika olmuş, gayet te hafif. RAKS cihazlarının menüleri çok rahat anlaşılır ve de hızlıdır bilginiz olsun. Radyo var MP3 var, 3 MP Kamera Var, BT Var.. Var da var.. Yok yok :) Artık marka saçmalığını bir kenara bırakıp, parasının karşılığını arayanlar için ideal üründür bence. Sık tel değiştirenlere önermiyorum.
MÜCAHİT YILMAZ BUDUR - Yaş: 29 , Ankara/Ankara/Türkiye

19.08.2007 Diğer Firmalara çok para vermeyin
Evet arkadaşlar telefonu inceme vaktim oldum gerçekten hoş bir telefon sony ericson k610 i modeline benzettim gercekten farklı bir telefon bu fiyata kaçmaz.

<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>
1. 512 mini SD kartı ve adaptörü kutudan hediye çıkıyor
2. Bluetooht kulaklık kutudan hediye çıkıyor
3. 1 adet hediye batarya 1 de kendi bataryası toplam 2
4. Masa üstü şarj cihazı
5. Standart şarj aleti
6. Data kablosu (Dosya aktarımı ve pc den şarj imkanı)
7. Mp4 oynatıcı
8. Türkiyede ilk defa 4 senelik garanti

<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

3 mega pixel bir malinayı kimse bu fiyata alamaz ve artısı var ürünü aldıgınızda hediye olarak bluetooht kulaklık çıkıyor oto focus zoom ve flaş var bilgisayarda camera olarak kullanabilirsiniz (web cam)
birden fazla kişiye aynı anda mesaj atabilirsiniz mesela kandiller bayramlarda tek tek numara yazmaya gerek yok mesajı yazıp gönderilcek noları gruplayın mesela iş arkadaşlarım aile okul vb.. sadece tamam diyin ve bekleyin sırayla herkeze sms gönderiyor çok kolay ve rahat :)
mp3 dinleyin gercekten sesi güzel çıkıyor Bu arada sim kartı takmadançalışıyor bazı özellikleri ve gps aygıtı gözüküyor ama bunun için bir programı yok yada ben yanlış bakıyorum :)Benden bukadar firma ismine bakıp korkmayın güzel telefon arkadaşlar
cihan acar - Yaş: 23 , EYÜP/İstanbul/Türkiye
Evet : 36 %25 Üye

%75 Üye Değil

Hayır: 1 %100 Üye

%0 Üye Değil

serdal yenin

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2007; 13:36:59 

süper tel param olsa koşa koşa gidip alıcam. Ama 668 daha gü2zel gibi gözüküyor ama bana uymaz.Ben telefonuma kılıf takarım korumak için sürgülü kapaklılara kılıf takılabiliyorsa tam bana göre olur 550'ye gözüm gibi bakıyom bi kılıf aldım fermuarlı telefonun arkasına yedek bataryayıda koyuyom fıstık gibi kullanıyom.

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

mymobile