Arkadaşlar,rapidden premium hesap alacaktım kredi kartıyla.Sitesine girdim.1 aylık ödeme yapacaktım.Gerekli bilgileri doldurdum.Ok dedim.Daha hala mailime bilgi gelmedi.Bir de doldururken paypal accountu yarattım.Ama paypal'a da log in oldum.Birşey anlamadım.
Ödemeyi yaptığından emin misin? Çünkü Paypal'la yapıyorsun ödemeyi ve sen Paypal olayını anlamadım demişsin. Zaten ödeme tamamlandığında kullanıcı kodunu ve şifreni gösteren bir pencereye yönlendirilirsin. Bu olmadıysa, kredi kartını kontrol et para çekilmiş mi diye, çekilmişse mail yoluyla şirkete başvur. Çekilmemişse zaten işlemi tamamlamadın demektir.
Ödemeyi yaptığından emin misin? Çünkü Paypal'la yapıyorsun ödemeyi ve sen Paypal olayını anlamadım demişsin. Zaten ödeme tamamlandığında kullanıcı kodunu ve şifreni gösteren bir pencereye yönlendirilirsin. Bu olmadıysa, kredi kartını kontrol et para çekilmiş mi diye, çekilmişse mail yoluyla şirkete başvur. Çekilmemişse zaten işlemi tamamlamadın demektir.
Yok dostum.Ödemeyi yapmadım heralde.Paypal'a zorla giriyorum nedense.Mail adresimi ve şifremi girdiğimde sayfa açılmıyor.Tekrar tekrar deneyerek girdim bi ara.Orada hesabımla ilgili birşey yapmam gerekiyormuş.3-4 iş günü falan diyor bir de.Ben rapid hesabımı bugün açtırmak istiyorum.Mümkün değil mi?
paypal accountun verified oldu mu ona bak. sadece paypal hesabı oluşturman yetmiyordu eskiden kk dan sembolik bir çekim yapıyorlardı ve çekimin açıklamasına bir kod koyuyorlardı o kodu paypale giriş yapıyordun ki account verified olsun.
paypal accountun verified oldu mu ona bak. sadece paypal hesabı oluşturman yetmiyordu eskiden kk dan sembolik bir çekim yapıyorlardı ve çekimin açıklamasına bir kod koyuyorlardı o kodu paypale giriş yapıyordun ki account verified olsun.
Evet aga verified oldu hesabım.Dediğin gibi 1.95 dolar mı ne çekeceklermiş öyle bişeyler dediler.Ama kod mod uzun iş yaa.Knight Online daki gibi hemen kullanmak istiyorum hesabı ben.
daha kolay yolu şu,tıkla herhangi bir rapid linkine ordan bas premium a,ordan almak istediğin seçeneği seç,paypale yönlendirileceksin,orda mailini ve şifreni gir,pay now gibi bir seçenek olacak,ona basarsan ve kredi kartında problem yoksa (limit,askı gibi) tamamlanması lazım.
arkadaslar,, buna benzer havale ile****.de den premium hesap alabiledegim bi adres varmı çünkü benim indirecegim seyler .de de ya da ne biliyim hesabını verebilecek olan var mı ? şu bekleme işi çok kötü oluyor evden hadi modemi açıp kapatıyoruz ama iş yerinde olmuyo :) valla biri yardımcı olabilirse çok sevinirim