Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

WooDy_WooDPeCKeR -> Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:13:13)

Arkadaşlar,rapidden premium hesap alacaktım kredi kartıyla.Sitesine girdim.1 aylık ödeme yapacaktım.Gerekli bilgileri doldurdum.Ok dedim.Daha hala mailime bilgi gelmedi.Bir de doldururken paypal accountu yarattım.Ama paypal'a da log in oldum.Birşey anlamadım.

Ne yapmam lazım?Nasıl alıcam ?

salvo -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:19:44)

Ödemeyi yaptığından emin misin? Çünkü Paypal'la yapıyorsun ödemeyi ve sen Paypal olayını anlamadım demişsin. Zaten ödeme tamamlandığında kullanıcı kodunu ve şifreni gösteren bir pencereye yönlendirilirsin. Bu olmadıysa, kredi kartını kontrol et para çekilmiş mi diye, çekilmişse mail yoluyla şirkete başvur. Çekilmemişse zaten işlemi tamamlamadın demektir.

esenlik -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:20:44)

Anlattıklarına göre doğru yapmışsın herşeyi mailin hesabının junkmail kutusuna bak derim belki oradadır onay mesajı

C@r@nthir -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:20:56)

istersen ben 11 ytl ye satıyorum.

WooDy_WooDPeCKeR -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:22:16)

quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Ödemeyi yaptığından emin misin? Çünkü Paypal'la yapıyorsun ödemeyi ve sen Paypal olayını anlamadım demişsin. Zaten ödeme tamamlandığında kullanıcı kodunu ve şifreni gösteren bir pencereye yönlendirilirsin. Bu olmadıysa, kredi kartını kontrol et para çekilmiş mi diye, çekilmişse mail yoluyla şirkete başvur. Çekilmemişse zaten işlemi tamamlamadın demektir.

Yok dostum.Ödemeyi yapmadım heralde.Paypal'a zorla giriyorum nedense.Mail adresimi ve şifremi girdiğimde sayfa açılmıyor.Tekrar tekrar deneyerek girdim bi ara.Orada hesabımla ilgili birşey yapmam gerekiyormuş.3-4 iş günü falan diyor bir de.Ben rapid hesabımı bugün açtırmak istiyorum.Mümkün değil mi?

WooDy_WooDPeCKeR -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 14:37:24)

Yok mu beyler şunun cevabını bilen Allah aşkına?

Hirbag -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:02:03)

paypal accountun verified oldu mu ona bak.
sadece paypal hesabı oluşturman yetmiyordu eskiden kk dan sembolik bir çekim yapıyorlardı ve çekimin açıklamasına bir kod koyuyorlardı o kodu paypale giriş yapıyordun ki account verified olsun.

ogameci -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:05:45)

her seferinde derim direkt olarak gittigidiyor dan alın rapid accountunu diye [:'(]

WooDy_WooDPeCKeR -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:08:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

paypal accountun verified oldu mu ona bak.
sadece paypal hesabı oluşturman yetmiyordu eskiden kk dan sembolik bir çekim yapıyorlardı ve çekimin açıklamasına bir kod koyuyorlardı o kodu paypale giriş yapıyordun ki account verified olsun.

Evet aga verified oldu hesabım.Dediğin gibi 1.95 dolar mı ne çekeceklermiş öyle bişeyler dediler.Ama kod mod uzun iş yaa.Knight Online daki gibi hemen kullanmak istiyorum hesabı ben.

Hirbag -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:09:56)

ama işte o kodu girmezsen birşey satın alamazsın paypalla :)

thausael -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:11:18)

daha kolay yolu şu,tıkla herhangi bir rapid linkine ordan bas premium a,ordan almak istediğin seçeneği seç,paypale yönlendirileceksin,orda mailini ve şifreni gir,pay now gibi bir seçenek olacak,ona basarsan ve kredi kartında problem yoksa (limit,askı gibi) tamamlanması lazım.

Hirbag -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:12:48)

ya başkaları da kullanıyorsa o accountu nasıl emin olabilirsin?
en iyisi sıfır olduğunu bildiğini almak.

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

her seferinde derim direkt olarak gittigidiyor dan alın rapid accountunu diye [:'(]

WooDy_WooDPeCKeR -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:18:21)

Evet doğru diyor arkadaşlar.En güzeli sıfır hesap almak.Bi de alabilsem.D

Glyph -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:22:39)

http://forum.donanimhaber.com/m_13450750/mpage_1/key_paypal%252Crapid//tm.htm#13472253

Buna bir bak istersen .

WooDy_WooDPeCKeR -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 15:28:49)

quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

http://forum.donanimhaber.com/m_13450750/mpage_1/key_paypal%252Crapid//tm.htm#13472253

Buna bir bak istersen .

Teşekkürler dostum.Sanırım bu işimi görecek.

ka1984 -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (12 Ağustos 2007; 16:09:16)

havale ile resmi siteden alabilirsin ben burdan aldım [:'(]

http://www.rapidpremiumtr.com/

_krdln_ -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 14:02:16)

quote:

Orjinalden alıntı: ka1984

havale ile resmi siteden alabilirsin ben burdan aldım [:'(]

http://www.rapidpremiumtr.com/

arkadaslar,, buna benzer havale ile****.de den premium hesap alabiledegim bi adres varmı
çünkü benim indirecegim seyler .de de ya da ne biliyim hesabını verebilecek olan var mı ? şu bekleme işi çok kötü oluyor evden hadi modemi açıp kapatıyoruz ama iş yerinde olmuyo :)
valla biri yardımcı olabilirse çok sevinirim

ByAdmin -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 14:36:11)

Eğer paypal da kullandığınız Kredi kartı bilgilerine web olarak (internet bankacılığı) girip bakma imkanınız varsa paypala girmeniz gereken kodu orada görebilirsiniz ve beklemeniz gerekmez.

_krdln_ -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 15:43:19)

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Eğer paypal da kullandığınız Kredi kartı bilgilerine web olarak (internet bankacılığı) girip bakma imkanınız varsa paypala girmeniz gereken kodu orada görebilirsiniz ve beklemeniz gerekmez.

aslında ben kredi kartı kullanarak almak istemiyorum hani bir arkadas rapid.com için vermiş ya havale yapılarak hesap alınabilecek bir adres onun gibi rapid.de nin de havale ile alınabilecegi bi adres varmı diye sormak istedim, bahsettigim bekleme süresi free indirmelerde olan 1 saatlik süre yani paypalı kullanmadım

acaba bana satabilecek yada kullanmama izin verebilecek elinde fazla hesap olan bir arkadas varmıdır??

Ten_Don -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 16:14:35)

Forumdan 1 aylık premium alabilecegim bi arkadas tavsiye edebilirmisiniz...!!

_krdln_ -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 16:16:33)

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Forumdan 1 aylık premium alabilecegim bi arkadas tavsiye edebilirmisiniz...!!

+1
bana da mümkünse :)

C@r@nthir -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Aralık 2007; 16:32:28)

benden 1 aylık hesabı 10 ytl ye havaleyle alabilirsiniz. pm den ulaşın ayrıntılar için

enginsaat -> Cevap: Rapishare'den Premium Hesap Nasıl Alınır? (6 Temmuz 2008; 1:43:16)

Rapid Premium Hesabı Kapatılınca Download Edilen Tüm Dosyalar Siliyor mu??

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.328125