Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Antazone AS-D1000 pasif sabit disk soğutucu video incelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Antazone AS-D1000 pasif sabit disk soğutucu video incelemesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2007; 0:13:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kasa sessizleştirme ile uğraşanların en çok zorlandıkları konulardan bir tanesi sabit diskleri sessizleştirmektir. Zira piyasadan kaliteli sabit disk sessizleştirme ürünleri temin etmek zordur, ek olarak sabit disklerin ısınmaya karşı diğer donanımlara göre daha hassas olmaları da konu üzerinde daha hassas bir şekilde durulmasını gerektiriyor.

Bu videomuzda bu sene içerisinde çeşitli soğutma çözümleriyle ülkemiz pazarına giriş yapan Antazone'un, pasif soğutma sistemine sahip 5.25" lik sürücü yuvasına takılan AS-D1000 sabit disk soğutucusu ve sessizleştiricisini inceliyoruz.

AS-D1000, kurulumunun kolay olması ve vaad ettiği gibi sessiz bir şekilde soğutma görevini iyi bir şekilde yerine getirebiliyor olmasıyla beğenimizi kazandı. Ürün her ne kadar 1 adet 5.25" lik sürücü slotu kadar alan kaplıyor olsa da performaslı çalışabilmek için altında veya üzerinde herhangi bir optik sürücü yer almaması gerekiyor. Bu da kasasında yeteri kadar boş 5.25" sürücü slotu olmayan kullanıcılar için sıkıntı yaratacaktır.

Teknik Özellikleri

• 4 Adet Bakır Isı Borusu ile Tamamı Pasif Soğutma
  • Özel patentli dairesel soğutma merkezi tabanı sayesinde çok daha gelişmiş ısı aktarımı dolayısı ile çok daha iyi bir soğutma
  • Tamamı anti-şok tasarımı sayesinde titreşimden oluşan gürültüleri önler
  • Fansız tasarım sayesinde "0 db ses"
  • Kolay Montaj
  • Boyutu: 145.6 x 148 x 43.75 MM
  • Materyal: Saf Bakır dairesel yüzey, saf bakır ısı boruları ve Alüminyum heatsink ve darbe emiciler
  • Ağırlık: 631 gr
  • Uyumluluk: Tüm 3.5 Sabit Disklerle Uyumludur

Fiyat Bilgisi

Sayfanın Linki : http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SIBA-025

istanbul2007

12 Ağustos 2007; 1:28:29 

Sessiz Bir Fanla Desteklenseydi Daha İyi Olmazmıydı ?

Türkiye Cumhuriyeti Dinsiz,Kişiliksiz ve Neye Hizmet Ettiğini Bilmeyenlerden Zamanla Arındırılacaktır..!!
CoxeD
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 15 günü kaldı.

12 Ağustos 2007; 3:14:45 

herhangi bir karmaşık parça bulunmuyor.

Şu video incelemeleri yaparken ya özenli konuşun yada kağıda falan yazıp okuyun...

Zaten artık sokaklarda bile düzgün bir Türkçe ile konuşan kalmamışken bari bu şekilde medeni diyebileceğimiz yayınlarda bunu duyalım.

Ayrıca nasıl bir zihniyettir bu "kurulumu öyle kolay ki amatör kullanıcı bile kitapçığı okumadan kurabilir..."

Düşünsenize bu ifade cNet te falan kullanılıyor...

Kurulumun kolay olmasını böyle ifade etmek bence çok çirkin...

Yazık bir iş yapıyorsunuz bari düzgün yapın...

Eleştirim ağır geldiyse ve kırıcı bir yanı varsa silinebilir... Kusura bakmayın daha fazla tutamadım.
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2007; 10:13:38 

@İstanbul2007

Dediğiniz gibi ürün üzerinde revoltec'in graphic freezer Pro'sunda olduğu gibi düşük devirli büyük yapraklı bir fan kullanılsaydı performansı çok etkileyici olabilirdi.

@Coxed

Hatalar nedeniyle bahaneler uyduracak değilim. Elbet olacaktır bu gün ana haber bültenlerinde dahi hatalar oluyor ki onlar her söyledikleri cümleyi okuyorlar. Fakat seninki eleştiriden çok sinir patlaması olmuş. Bence videoları izledikten sonra bu hale geliyorsan bir süre izlememende fayda var.

Herkes eleştiri yapabilir. Tabi bunu medeni insanlar gibi karşı tarafı da düşünerek yaptıktan sonra bir sakınca yok ama bu yapılan eleştiriden çok ekşi sözlük benzeri kırıcı cümleler topluluğu olmuş.

sρєєď-ѕτэр
tedmiller

12 Ağustos 2007; 10:57:34 

Mesut Çevik'in üslubunun, ürüne ve anlattığı konuya hakimiyetinin, özeninin izlediğimiz her yeni videoda daha da geliştiğini görmek zor değil. Cnet deki incelemeleri dinliyormuşcasına tad alıyorum dh videolarından. Mesut Çeviği ve diğer arkadaşları kutluyorum. İşleri hiç ama hiç kolay değil bunu belirtmek isterim hele ki dışardan göründüğü gibi...

Bu ürüne gelince bence çok vasat. Pasif soğutmanın yetersizliğinin kurbanı olmuş. Kanımca yavaş devirde sessiz bir fan taksalarmış iyi bir performans elde edilebilirmiş.

StrangerXT

12 Ağustos 2007; 13:34:59 

Tebrikler , diğerlerine nazaran daha güzel bir video olmuş
Coxed, eleştiriden çıkıp kırıcı olan bir post, bence sen uslubuna biraz dikkat etmelisin ha tabii ki kitapçık konusuna katılıyorum, aslında türkler olarak bizde fazlasıyla var şu kitapçığı okumadan ürün kullanma durumu anca bozulunca okuruz

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
gazilim

12 Ağustos 2007; 14:34:34 

Soğutma donanım dünyasındaki gelişmelere bakıldığında artık esaslıca yatırım yapılması gereken bir alan oldu.

İNTEL E8400 3.0@4.05 ZALMAN 9700NT- GIGABYTE Ex38 DS4- KINGSTON HYPERX 2*1GB 1066MHZ- PALIT 7600GT SONIC- SEAGATE 3250410AS, SAMSUNG 750GB HDD,SSAMSUNG 19 961BF LCD- Sound Blaster X-Fi platinum fatal1ty champion ses kartı - LOGITECH Z 5500 SPEAKER- ss2 tv kartı- GP 550W PSU-
CoxeD
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 15 günü kaldı.

12 Ağustos 2007; 15:35:34 

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@İstanbul2007

Dediğiniz gibi ürün üzerinde revoltec'in graphic freezer Pro'sunda olduğu gibi düşük devirli büyük yapraklı bir fan kullanılsaydı performansı çok etkileyici olabilirdi.

@Coxed

Hatalar nedeniyle bahaneler uyduracak değilim. Elbet olacaktır bu gün ana haber bültenlerinde dahi hatalar oluyor ki onlar her söyledikleri cümleyi okuyorlar. Fakat seninki eleştiriden çok sinir patlaması olmuş. Bence videoları izledikten sonra bu hale geliyorsan bir süre izlememende fayda var.

Herkes eleştiri yapabilir. Tabi bunu medeni insanlar gibi karşı tarafı da düşünerek yaptıktan sonra bir sakınca yok ama bu yapılan eleştiriden çok ekşi sözlük benzeri kırıcı cümleler topluluğu olmuş.

Evet söylediklerinde haklısın gerçekten biraz kırıcı veya sert olabilir ama zaten bundanda yazıda bahsettim, kaldiki kullanıcıya yani bana sunulan bu videoda kullanılan dil ve yapılan kelime seçimleri de beni kırıyor çünkü önemsenmeden yapıldığını hissini veriyor. Yapı olarak susarım susarım ama konuşursamda biraz sert olur.

Neyse önemli olan bence sert olmuş olmamış değil vermek istediğim mesaj, umarım bunu dikkate alırsınız. Ve şunuda unutmamak gerek buda çok yanlış bir anlatım "bu gün(!) ana haber bültenlerinde dahi hatalar oluyor" ana haber bülteninde hata yapmaları burda sizin de yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Onlar yapabilir ama siz yapmamalısınız... Bu zihniyette olursak eğer daha çok kitapçık okumadan montaj yaparız... Zaten sokakta düzgün konuşan insan yokken bari medya diyebileceğimiz şeylerin(!) yayınlarında duyalım...

Düzgün konuşan insanlara olan açlığımdan dolayı beni mazur görün...
Speed-Step

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2007; 16:27:09 

@coxed

Bu üslupla yazılmış hiç bir yazıyı dikkate almam. Eğer konuştuğunda kırıcı oluyorsan, hiç konuşmaman ve sürekli susmaya devam etmen en faydalısı olacaktır. Eğer seni videolarımla kırıyorsam izlememeni tavsiye ederim. Hatasız, mükemmel videolar için cnet'in hiç bir test içermeyen sadece ürün tanıtımı olan videolarını izleyebilirsin

sρєєď-ѕτэр
enis1024

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2007; 16:41:00 

helal valla . çok hoşuma gidiyo şu video incelemeleri. izlerken bol bol gülüyorum.