Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<|||

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Motosiklet Dünyası >> Cevap: |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M@rvellous

17 Şubat 2008; 19:57:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sana da tip tip bakanlar oldu mu? uzaylı muamelesi görüyoruz
O spreyin adı nedir?Her bisikletçide bulunur mu?

Düşünme zor iştir. Muhtemelen bu nedenle çok az kişi düşünür.
sahinoz31

17 Şubat 2008; 20:00:54 

Batuhan ilginçtir ki karda 2 saat sürdüm en ufak bir fren sesi çıkmadı, sanırım ballıyım

Bu arada siyahlık aynen öyle, 180 yapmadım onu zaten normalde kaygan yerlerde yapıyodum, drift kastım biraz, baya da güzel yaptım özellikle rüzgar bi sağdan vurdu, ben sola kırdım ve iki teker drift yaparak dümdüz gittim çok garip oldu ama güzel oldu.

Ya vapur seferleri iptal olmasa ben de geleyim diyicem tek başına güzel oldu ama yine de tek başına çok zevkl olmuyor. Zaten benim yarın okul var gibi gözüküyor hala duyurulara atmamışlar tatille ilgili bişey..

Bu arada kadroyu değişip Hussar aldım evet bende Diamond vardı, şu anda evde yatıyor Diamond'ın kadrosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 17 Şubat 2008; 20:03:09 >

08' Honda CRF250R
Asus A8R32MVP-Deluxe, AMD X2 3800+,
Sparkle 8800GTS 320MB, 2*1GB Kingston DDR400,
200GB Seagate SATA2, Thermaltake Toughpower 750W,
TT Matrix VX 3000BWA , Razer Copperhead
batuhany

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 20:56:33 

O spreyin adını bilmiyorum ama Google'da "Türkçe sayfalarda ara" seçeneğini işaretliyip Disk temizleme spreyi yazarsan bulabilirsin.

Tek başına güzel olmuyo fazla. 2 veya daha fazla kişi oldumu çok daha eğlenceli. :)

4ewer

28 Şubat 2008; 23:14:18 

arkadaşlar bu olay devam ediosa benide yazın ist avcılarda oturuorum bn:D

burak.34

3 Mart 2008; 19:32:40 

arkadaslar selam başlığı yeni gordum bnde bisiklet almak istiyorum daha once çift amortisörlü bisikletim vardı amortisörlü istemiyorum o yuzden, birde bütçe meselesi war tabı butce max 150- 200 arası nasıl bişi önerirsinz dediğm gibi amortisörün önemi yok düz istiyorum ama hafif olmalı marka olarakta beldeyama hoşuma gidio ama nette pek bişi bulamadım ist. anadolu yakasında oturuyorum önereceğiniz bisikletleri nerden alabılecegımı yazarsanız sevinirim herkese iyi forumlar. şimdiden teşekkurler.

DeLL İnspiron 6400 CS11
SERCAN_MTB

3 Mart 2008; 20:51:31 

Bu bütçeyle iyi bir bisiklet alamazsınız. 300-350 YTL civarına çıkma imkanınız varsa, size oldukça keyif verecek, aluminyum kadrolu, güzel bir bisiklet önerebilirim. Ayrıca markalara takılmayın, ''Beldeyama hoşuma gidiyor.'' çok yanlış bir ibare olmuş çünkü.

Sizi tatmin edebileceğini düşündüğüm bir bisikletin özellikleri şu şekilde olmalı:

- Hardtail aluminyum kadro
- Vasatın üzerinde bir ön amortisör
- Çift katlı aluminyum jant çemberleriyle örülmüş jantlar
- Shimano Altus-Acera vites-fren donanımı
- Aluminyum komponentler (gidon, sele borusu, gidon boğazı vs.)

Yukarıdaki özellikleri barındıran modelleri araştırmanızı öneririm.

burak.34

4 Mart 2008; 18:42:40 

quote:

Orjinalden alıntı: SERCAN_MTB

Bu bütçeyle iyi bir bisiklet alamazsınız. 300-350 YTL civarına çıkma imkanınız varsa, size oldukça keyif verecek, aluminyum kadrolu, güzel bir bisiklet önerebilirim. Ayrıca markalara takılmayın, ''Beldeyama hoşuma gidiyor.'' çok yanlış bir ibare olmuş çünkü.

Sizi tatmin edebileceğini düşündüğüm bir bisikletin özellikleri şu şekilde olmalı:

arkadasım saol ilgilendiğin için ama işte dediğin fiyatlara çıkamıyorum max 200 ytl beldeyama hoşuma gidiyor derken güzel bisiklet yapıyo anlamında demiştim ama senn dedıgın gıbı soradan okudugumda anlam bozuklugu oldugunu farkettım nese bu fiyata alamazmıyım yanı sole sürülücek bişi millet gidio alıyo 100 ytl ye kalas gibi şeyler 200 e onların üstünde bişiler bulunur herhal

DeLL İnspiron 6400 CS11
burak.34

4 Mart 2008; 20:37:43 

quote:

Orjinalden alıntı: burak.34

quote:

Orjinalden alıntı: SERCAN_MTB

arkadasım saol ilgilendiğin için ama işte dediğin fiyatlara çıkamıyorum max 200 ytl beldeyama hoşuma gidiyor derken güzel bisiklet yapıyo anlamında demiştim ama senn dedıgın gıbı soradan okudugumda anlam bozuklugu oldugunu farkettım nese bu fiyata alamazmıyım yanı sole sürülücek bişi millet gidio alıyo 100 ytl ye kalas gibi şeyler 200 e onların üstünde bişiler bulunur herhal

birde arkadasımda bisiklet warmıs fazladan biri peugeot explorer hiç kullnılmamıs shimano kadro birde bianchi leopard onuda iki ay kullanmıs oda shimano sizce bunların fıyatları nedır en fazla ne kadar wermelıyım şimdiden saolunn

Edit : ikinci el bisikletlerı sonradan ekledım.

DeLL İnspiron 6400 CS11
By_UsTuRa

4 Mart 2008; 20:39:54 

arkadaşlar bisikletim çift amortisörlü ve ön,arka göbekde oynuo nasl düzeltiriz bunu hız yaparken şangır şungur ses çıkıo göbeği çok fazla oynuo çaresi nedir sizce bu arada ekleyiniz

Cs 1,6 Nick:Ac Schnitzer

//AUG Power...
batuhany

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Mart 2008; 20:47:36 

Ön-Arka göbek dediğin jant göbeğimi yoksa viteslerdenmi bahsediyorsun ? Jant göbeğiyse iyi bir bisikletçiye git, sor bakım yapılırsa düzelcek bir şeymi eğer değilse göbekleri değiştir, yolda giderken kitleme falan yaparsa...

Roytoy

5 Mart 2008; 22:44:56 

Bende iki Univega bisiklet var,biri mountain bike birde race bisikleti...
Bir tanede KTM Mountainbikim var,1700 falan ödedim...

Bu yaz ama CBR yüzünden fazla bisiklet sürmiycegim.

burak.34

19 Mart 2008; 16:12:32 

arkadasımda bisiklet warmıs fazladan biri peugeot explorer hiç kullnılmamıs shimano kadro birde bianchi leopard onuda iki ay kullanmıs oda shimano sizce bunların fıyatları nedır en fazla ne kadar wermelıyım şimdiden saolunn ???

yokmu hiçbi fikri olan bu bisikletler hakkında

DeLL İnspiron 6400 CS11
batuhany

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 17:40:59 

Shimano varda hangi modeli var, XTR var en pahalısı, Acera,v.s. var ucuzları.. Ama bence öyle peugeout,bianchi (hepsi değil tabiki) tarzı bisikletlere verilecek en fazla miktar 250-300 ytl dir. Ondan fazla verceğinize iyi bir markanın ikinci elini alırsınız.

tunama

2 Nisan 2008; 12:24:54 

arkadaşlar yeni bir bisiklet alacağım ama iki marka bisiklet arasında kaldım sedona borla mı kron xc500 mü yanlız eskişehirde kron marka bisikleti nerden bulabilirim bide o da var

67memetrix

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 21:57:43 

ben yarın 2 senedir binmediğim taş gibi olan bisan eldorado bisiklerimi çıkarıp çarşıya gideyim sonra kankamın dükkanının önünde akrobasi yapmaya çalışayım bakalım biraz enerji atayım vücuttan,:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67memetrix -- 3 Nisan 2008; 21:58:03 >

AMD 5600+ DUAL CORE 2.80 GHZ CPU - GİGABYTE GA-M68SM-S2 ANAKART - 2 (1+1)GB DDRII 800 MHZ KİNGSTON RAM - 512 MB ATI EKRANKARTI(GECUBE x1650) - 160 GB SAMSUNG HARDDİSK - LG DVD COMBO (DVD-ROM CD-RW) - BİEN LCD EKRANLI LED IŞIKLI KASA

1992 TOFAŞ ŞAHİN
Engincell

4 Nisan 2008; 22:46:18