Zyxel P-660RU-T1 V2 model modemlerin türkçe firmware güncellemesi.
ilk önce internet tarayıcımızın adres barına 192.168.1.1 yazıp modem arayüzüne giriyoruz. modem şifremizi giriyoruz.standart şifre:1234
modem arayüzünden system statuse giriyoruz.
firmware versiyonumuzu kontrol ediyoruz. Not:340APU3D0 firmware'ini modeminize WEB arayüzünden yükleyebilmeniz modeminizin P660RU-T1 v2 (versiyon 2) olması VE mevcut firmware versiyonunun 340ALT0C0 veya 340ALT1C0 olması gerekmektedir. Modeminiz P660RU-T1 v2, fakat firmware versiyonunuz 340APU0D0 veya 340APU1D0 ise yakında buraya konacak upgrade tool ile modeminizi 340APU3D0 versiyonuna yükseltebilirsiniz.
arkadaş bu modemi bende kullanıyorum fakat bir problem var
modemin arkasında iki çıkış var biri usb için biride lan için ben iki çıkışıda kullanmak istiyorum usb yi kendi bilgisayarıma lanıda başka bilgisayara bu mümkünmü mümkünse nasıl ?
mümkündür bi usb modem kablosu bulup baglayabilirsin.usbden bagladıktan sonra cdsindeki usb için olan driver var kurdugun zaman baglanırsın.
bu arada link yenilenmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: radical
arkadaş bu modemi bende kullanıyorum fakat bir problem var
modemin arkasında iki çıkış var biri usb için biride lan için ben iki çıkışıda kullanmak istiyorum usb yi kendi bilgisayarıma lanıda başka bilgisayara bu mümkünmü mümkünse nasıl ?
zyxel in tr sitesinde 660ru t1 için ( 340APU1D0 ) firmwaresi var ama güncelleyemiyorum uygun değil hatası veriyor uygun olmayan firmwarenin 660 ru t1 linkinde işi ne ki ,modemi türkçeleştirmek istiyorum . fikri olan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum ftp://ftp.exper.net.tr/SURUCULER/ZyXEL/Prestige/P660RU_T1/ 340APU1D0
zyxel in tr sitesinde 660ru t1 için ( 340APU1D0 ) firmwaresi var ama güncelleyemiyorum uygun değil hatası veriyor uygun olmayan firmwarenin 660 ru t1 linkinde işi ne ki ,modemi türkçeleştirmek istiyorum . fikri olan bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum ftp://ftp.exper.net.tr/SURUCULER/ZyXEL/Prestige/P660RU_T1/ 340APU1D0
zyxel p 660 ru t1 modemi resetledim gene firmwareyi kabul etmedi ( ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... The uploaded file was not accepted by the router ) router firmwareyi kabul etmedi gibi bir uyarı verdi