Oyunda anti-kahraman Alex Mercer ı kontrol edeceğiz. Alex hafızasını kaybetmiş bir şekilde denek olarak bulunduğu bir laboratuvarda uyanır. Prototype in geçtiği dünyada mutantlar, askeriye ve Mercer arasında gizli bir savaş sürmektedir. Alex Mercer temasa geçtiği birinin şeklini alabilir, onun yeteneklerini ve hafızasını çalabilir. Mesela oyunda bir helikopter pilotunun yeteneğini çalarsak oyun boyunca helikopter uçurabileceğiz. Tam kesin olmasada oyun New York ta geçiyor. Şehirde özgür bir biçimde dolaşabileceğimiz gibi şehir yaşayan sizden bağımsız davranan insanlar ve mutantlarla dolu olacak. (Çeviri: A g A)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ps3 e ciksin alicam 3. resimdeki gibi asagida bi kalabalik beklese onlarin ustune atlayip kessek vs deli olur :)
We gotta make a change... It's time for us as a people to start makin' some changes. Let's change the way we eat, let's change the way we live and let's change the way we treat each other. You see the old way wasn't working so it's on us to do what we gotta do, to survive.
Allah tam benlik bi oyun.Yaşasın Faşizim (böyleydi deme )ya bide bişey dicem ya bu ben 2008 çeyreği 2008 2 çeyreği nasıl bir tarih oluyo anlamadım yani ben bilmiom bu çeyrekleri
Pinky yaptın yapğcağını yine. Büyük ihtimal TPS olur.modellemeler dehşet.sistem ihtiyaçlarını ve trailerı bekliyoruz. Bu arada 3.ss de görüldüğü üzere istediğimiz zaman insan istediğimiz zaman Prototype olabiliyoruz dimi ? yoksa ben mi yanlış anladım.
Bu tür oyunlar artık nextgen mantığının hakkını kesinlikle verecek neden?
günümüz fpslerinde karşınıza en fazla 3-5 tane düşman çıkıyor ama artık gelecek oyunlar görüldüğü gibi 100lerce hatta binlerce insan olacak bu da daha gerçekçi kılacak oyunları.
RE:5 fragmanında gördüğüm kadarıyla epey kalabalık. PS3'e çıkacak olan Heavenly Sword oyununda ise Nariko bir savaş alanında yaklaşık 1000 kişiye karşı savaşıcak Bahsi bile kulağa çok hoş geliyor hayırlısı artık
Çok pis bir durum. Oyun üreticileri bunu hep yapıyor, yeni oyun, yeni upgrade. Güzel görüntüler ama ben bıktım artık donanıma para yatırmaktan. En iyisi bu tip oyunları konsolda oynamak. PC'de de strateji, RPG-FRP.
Oyun çok güzele benziyor, tam aksiyon... Oynamak lazım velhasıl