Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 8 [9]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bynedim

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 14:32:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sağol, umarım daha uygun rakamlardan bulabilirim..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 23:08:19 

Nokia E90 incelemesi (Mobileburn): http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=4256&source=HOMETOP

Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe

Pentax K100D D-SLR / 18-55 mm f3.5-5.6 kit / 52 mm Hama UV filtre / Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
ozanbilen

23 Mart 2008; 7:09:37 

Imei numarasi xxxxxxx15xxxxxx seklinde olan Nokia e90 larda klavyenin ekrana dokunma sorunu cozuldu. Yeni alacak olanlarin dikkatine...
Edit: Klavyenin yuksekligi yaklasik 0.6 mm azaltilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbilen -- 23 Mart 2008; 7:14:50 >

archaeopteryx

23 Mart 2008; 7:24:37 

quote:

Orjinalden alıntı: ozanbilen

Imei numarasi xxxxxxx15xxxxxx seklinde olan Nokia e90 larda klavyenin ekrana dokunma sorunu cozuldu. Yeni alacak olanlarin dikkatine...
Edit: Klavyenin yuksekligi yaklasik 0.6 mm azaltilmis.

Bynedim,

Ozanbilen'in dediği şeye muhakkak dikkat et. Benim gibi klavye ekrana dokunsa da olur E90 ım olsun da deme bence... Yeni seriden almaya çalış, klavyenin ekrana dokunması gerçekten çok sinir bozucu ve ekrana / kasaya zarar veriyor

bynedim

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 14:43:48 

Eğer uygun bir rakamdan bulup ta alırsam e90 alıcam fakat ben ikinci el temiz veya spot almayı planlıyorum dolayısı ile eski kasa bir model ile karşılaşabilirim.. Bunun sonradan nokia tarafından garanti kapsamında değişimi veya onarımı yapılabiliyormu acaba?..

Ve de bu olay bahsettiğiniz gibi telefonun seri numarasına bakmadan kapağı kapatıp açarken farkedilebilir mi?..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..

ozanbilen

23 Mart 2008; 19:10:23 

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Eğer uygun bir rakamdan bulup ta alırsam e90 alıcam fakat ben ikinci el temiz veya spot almayı planlıyorum dolayısı ile eski kasa bir model ile karşılaşabilirim.. Bunun sonradan nokia tarafından garanti kapsamında değişimi veya onarımı yapılabiliyormu acaba?..

Ve de bu olay bahsettiğiniz gibi telefonun seri numarasına bakmadan kapağı kapatıp açarken farkedilebilir mi?..

Imei numarasi pilinin altinda yazar. En azindan, pil boslugun kosesinde anakartin uzerinde R14 yazmasina dikkat edin. R12 de mikrofon problemi var, sert ekran ise yoktur.

campari_75

23 Mart 2008; 19:41:32 

R14'te de R12'de de aynı problem var. Karşılaştırmak gerekirse R12'de daha çok ya da daha belirgin bu klavyenin ekranda iz çıkarma sorunu. R14'te ön hoparlör sorunu yaşadım.

E90 version2 diye de bir durum var. Linkte qwerty tuşlarının seviyesinin alçaltıldığını görebilirsiniz.

http://celladdictblog.blogspot.com/2008/01/new-nokia-e90-version-2-fixes-internal.html

KLeKS

24 Mart 2008; 20:56:45 

Arkadaslar suan e90 telefonumla msj yazıyorum ve tuslarn ekrnaa dokunma olayı sorun olmuyor sanki benm cok dokunmuyor gibi geliyor r12 olmasina ragmen fzla iz de yok ama batarya kapagi gercekten sorun benm tel nokia kom aş garantili ordan hallederlermi ücretsiz bir bilgisi olan varmı?

campari_75

25 Mart 2008; 8:55:05 

quote:

Orjinalden alıntı: KLeKS

Arkadaslar suan e90 telefonumla msj yazıyorum ve tuslarn ekrnaa dokunma olayı sorun olmuyor sanki benm cok dokunmuyor gibi geliyor r12 olmasina ragmen fzla iz de yok ama batarya kapagi gercekten sorun benm tel nokia kom aş garantili ordan hallederlermi ücretsiz bir bilgisi olan varmı?

Telefonunda tuşlar ekranda ve çerçevesinde mutlaka iz çıkarıyordur. Bu durum seni rahatsız etmiyorsa sorun yok. Çok çok ciddi, kullanıma yönelik sorun yoksa böyle bir telefonu servise verip, el değdirtmenizi tavsiye etmem. Çünkü yetersiz teknisyenler sayesinde çok daha rezil bir halde size tamir! edip verirler.

ozanbilen

26 Nisan 2008; 21:03:19 

Sonunda eski e90 dan kurtuldum. yuksek tuslu telefonlarin hepsi zaman zarfinda ekrani ciziyor. Yeni dusuk profilli e90 aldim. Bu arada imei numarasi xxxxx1588xxxx ve ustu olanlar yeni model duz klavyeye sahipler.
xxxxx1583xxxxx aldim, yeni model olmadigi icin geri verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbilen -- 26 Nisan 2008; 21:04:14 >

archaeopteryx

26 Nisan 2008; 22:33:03 

servislerde parayla klavye değişimi yapılıyor sanırım.. Kaça mal olduunu bilen varmı acaba.. Ben araya birşeyler koyup idare ediyorum ama orjinal gibi olmuyor tabiki...

bu arada yeni firmware 200.vs. vs. ye geçen var mı? farkları gözlemleyebilen? You tube artık web browserde açılıyor diyorlar ama??

Reis-i Eagles
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

22 Mayıs 2008; 1:04:42 

Son sürüm: v.210.34.75

http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/logs/e90_firmware_201.htm
sariertan

22 Mayıs 2008; 8:29:25 

imea nosu ******1249**** RA-6 olanj bir cihaz eski versiyon Kasayamı sahip oluyor ??

e90 mı, g900mü, iphone mu ???
tekno2007

22 Mayıs 2008; 11:43:24 

bende n93i var ama bu aralr n90 hayranlığı sardı özellikle iç ekranı beni mest etti film izlmek clıp izlmek bu telfonal izlmek başak telfon lar kadar sevkli olmaz e90 la video clıp izlmek yolda film vss yolda giderken süper sarar

gecen gün arkdaşa aldın testlerimde video su gayet iyi fotosuda güzel ses çıkışıda tok ve sesi dolgun ses verdi

msn girmek internette dolaşmak süpersarar bir w lan olan her yerde aç gir klavyenin verdiği avntajla yzı yazmak msn yapmak bu kadar kolay olurr

hemde w lan alıcının diğer w lan alıcısı olan telefonalrdan çok çok 2 katı iyi olduğunuda belirteyeyim

bakalım ilerde alcam ama n93i satmayı düşünmüyorum

@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 12:09:56 

ben bu cihazı almak istiyorum ama bir sorum var;

şu iç ekrandaki mouse yerine geçen çok yönlü tuş sörf yaparken yeterli geliyor mu dokunmatik ekran olmadıının eksikliği çok hisediliyor mu?

ZUNE/SAMSUNG/IPOD/SONY MÜZİK ÇALARLARI İNCELEMELERİM VE KARŞILAŞTIRMALARIM İÇİN TIKLA
SONY SR290 KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA
PSP FAT(3.90 M33)+2 ADET ORJİNAL SONY MEMORY STİCK PRO DUO 8GB
İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 BLACK
ASUS M51SN (PENRYN T9300-NVİDİA 9500GS-2048 MB RAM-250 GB 5400 RPM HDD)
lvnt937

5 Haziran 2008; 22:21:41 

iç ekran dokunmatik olsa süper olurdu.

intel Pentium D 2.80@3.12GHz----Kingston 2*512 MB 533 Mhz----Foxconn 945GZ7MC-KS2H----Gigabyte 7300GS 512 MB----Asus Quie Track DVD-Rom----160 GB HDD----Quake ATX kasa 350Watt PSU----Nec 22" 5ms LCD----Logitech 2.1 17 Watt rms----A4 tech slim klavye----Hightech optik mouse---- ----Toshiba Portégé G500, Nokia 6233, Samsung D60, Minton MMP3079
Kirli

25 Haziran 2008; 16:28:08 

Arkadaslar merhaba,

Turkiye Dogubank'ta E90'in fiyati su siralar ne civarlarda seyrediyor? Suan Almanya'dayim ve 600 Euro civarina alabiliyorum E90'i, sizce ne yapmaliyim?

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 8 [9]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: