Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
surrealll

1 Aralık 2007; 21:31:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: rboygur

Selamlar,

Eğer mümkünse yeni alan arkadaşlar fiyatları bildirebilirler mi? Geçen hafta Ankara Cepa Nokia Shop stoklarında son kalan e90 ı yakaladım, peşin 2.400 YTL fiyat çektiler. Uzun zamandır beklememe rağmen göz göre göre o kadar fark vermek istemedim. Bütün şartlar insanı kızdırıp başka birşeyler almaya yöneltiyor ancak biraz daha sabretmeye kararlıyım.

Ayrıca tuşların ekranda iz bırakmasıyla ilgili yeni bir revizyon yapıldığı söyleniyor. Revizyon yapılmış modellerin eskileri ile aralarındaki farklar nelerdir? Nasıl anlaşılabilir?

Cevap yazacak arkaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2400 çok büyük bir fiyaat

guvengoktas

4 Aralık 2007; 15:46:30 

Ben de yurtdışından getirttiğim kayıtlı, türkçe ve son yazılım yüklenmiş E 90 ımı satmayı düşünüyorum ,ilgilenen olursa e-posta gönderebilir, Ankara ya da İstanbul benim için uygun. Telefonun hiçbir problemi yok... (aldığımda alt menteşedeki dış metal kaplama oynadığı için nokia servisine götürdüm , herhangi bir sorun yok böyle kalsın dediler...)1.300 ytl fiyat düşünüyorum...
ilgilenen arkadaşlar bana e-posta atabilir.

guven_goktas@yahoo.com

byatunga

4 Aralık 2007; 21:49:14 

ben de istanbul carrefour bayrampaşa nokia shoptan aldım . 1950 ytl worlde 9 taksit . aslında bana 12 taksit yaparız demişlerdi ancak sonradan sözlerinden döndüler bu da oranın ne kadar kalitesiz bir yer olduğunu göstersede ben alcağıma dair söz verdiğim için sözümden dönmedim . aynı tel cevahir kvk da 1970 ytl worlde 12 taksit ( umarım onlar dönmüyorlardır ) aldığım nokia shop bana eğer advantage kartınız olsaydı 12 taksit olurdu dedi . tabi bu da kartların değişik avantajları olduğunu gösteriyor . tabi bazı yerler işi abartıyor . mesela osmanbeydeki avea bayi bana 2300 ytl peşin fiyat karta 2400 ytl olur dedi . buradanda ne anlıyoruz bizde kim kimi tutarsa mantığı hala hakim .

alpatalik

8 Aralık 2007; 1:11:52 

walla 1950ytl çok yüksek fiyat. amerika'dan amerikadaniste.com aracılıyla aldım. toplamda 1040$'a geliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpatalik -- 8 Aralık 2007; 1:27:20 >

lloyd

8 Aralık 2007; 12:37:27 

7 Aralık 2007 / 18:00 civarı Cevahir KVK 1740 tek çekim fiyatı verdi, aynı yerde Nokishop'da yoktu ama 1950 ytl dedi ve KVk'nın sattığı mala Gray market dedi ve kötüledi. Başka yer 2000/2100 dedi. Bu nasıl bir saçmalık anlamıyorum bir cihazın fiyatı 200/400 ytl olarak nasıl değişken olabilir.

alpatalik

8 Aralık 2007; 23:56:51 

bugün istinye-park'a gittim. hemen klavye sorunu hem de fiyat için.

klavye değişimi için şu numarayı verdiler: 0216-458-9797. nokia'nın servisiymiş. 50ytl falan tutar dedi herhalde yardım eden arkadaş.

bu arada avea bayisi satmıyor yeni seri bekliyormuş. piyasadakiler kötü dedi. 2200 civarında fiyat dedi
nokia'da vardı. onlarda 1900 tek çekim dedi.
genpaya sormayı unuttum.
darty'e henüz gelmemiş.

lloyd

9 Aralık 2007; 11:28:31 

esasinda 7.5 aydir e61i kullanıyorum ve e90 alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Çok büyük farklar yok benim kullandığım özellikler için ama yine de alma dürtüsü var içimde. Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?

xafer
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Aralık 2007; 12:27:28 

arkadaşlar acil kredi kartı ödemem geldi.

1 aylık kayıtlı E90'ı = 1100 ytl'ye satıyorum. ilgilenenler varsa pm atsınlar..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

13 Aralık 2007; 1:05:57 

DH Nokia Faturalı ve Faturasız Cihaz Anketi:

http://forum.donanimhaber.com/m_19628638/tm.htm

Lütfen 2dk oylayalım.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
hacko007

Sisteme Gözat

16 Aralık 2007; 13:34:13 

öldüm bittim yaa keske benimde bir tane olsa incelemeyi yapan arkadaşa haırlı olsun

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Aralık 2007; 14:16:01 

Allah sana da güselini nasip etsin

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
oguzhant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Aralık 2007; 14:54:37 

Bir mp3 programı ararken eski sayfalarda bu msg ı gördüm.
Arkadaşım bu arkadaşlardan N800 aldı.Cihaz kullanılmış geldi.
Eski bir olay ama olsun bildireyim istedim.

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Oguzhant,

N800 için telefon numaralarını vereyim

0312 231 88 65
0533 286 22 86
0537 413 13 33

ilgililer Cem ya da Okan

Sonucu bildirirsin artık.

6ra7

23 Aralık 2007; 18:55:33 

herkese ıyı bayramlar nokıa e90 tus takımının ekranda ız yaptıgı zarar verdıgı soylenıyor acaba tel yenı cıkan serıden olup olmadıgını nasıl anlarız

alper_9

23 Aralık 2007; 23:53:58