Eğer mümkünse yeni alan arkadaşlar fiyatları bildirebilirler mi? Geçen hafta Ankara Cepa Nokia Shop stoklarında son kalan e90 ı yakaladım, peşin 2.400 YTL fiyat çektiler. Uzun zamandır beklememe rağmen göz göre göre o kadar fark vermek istemedim. Bütün şartlar insanı kızdırıp başka birşeyler almaya yöneltiyor ancak biraz daha sabretmeye kararlıyım.
Ayrıca tuşların ekranda iz bırakmasıyla ilgili yeni bir revizyon yapıldığı söyleniyor. Revizyon yapılmış modellerin eskileri ile aralarındaki farklar nelerdir? Nasıl anlaşılabilir?
Ben de yurtdışından getirttiğim kayıtlı, türkçe ve son yazılım yüklenmiş E 90 ımı satmayı düşünüyorum ,ilgilenen olursa e-posta gönderebilir, Ankara ya da İstanbul benim için uygun. Telefonun hiçbir problemi yok... (aldığımda alt menteşedeki dış metal kaplama oynadığı için nokia servisine götürdüm , herhangi bir sorun yok böyle kalsın dediler...)1.300 ytl fiyat düşünüyorum... ilgilenen arkadaşlar bana e-posta atabilir.
ben de istanbul carrefour bayrampaşa nokia shoptan aldım . 1950 ytl worlde 9 taksit . aslında bana 12 taksit yaparız demişlerdi ancak sonradan sözlerinden döndüler bu da oranın ne kadar kalitesiz bir yer olduğunu göstersede ben alcağıma dair söz verdiğim için sözümden dönmedim . aynı tel cevahir kvk da 1970 ytl worlde 12 taksit ( umarım onlar dönmüyorlardır ) aldığım nokia shop bana eğer advantage kartınız olsaydı 12 taksit olurdu dedi . tabi bu da kartların değişik avantajları olduğunu gösteriyor . tabi bazı yerler işi abartıyor . mesela osmanbeydeki avea bayi bana 2300 ytl peşin fiyat karta 2400 ytl olur dedi . buradanda ne anlıyoruz bizde kim kimi tutarsa mantığı hala hakim .
7 Aralık 2007 / 18:00 civarı Cevahir KVK 1740 tek çekim fiyatı verdi, aynı yerde Nokishop'da yoktu ama 1950 ytl dedi ve KVk'nın sattığı mala Gray market dedi ve kötüledi. Başka yer 2000/2100 dedi. Bu nasıl bir saçmalık anlamıyorum bir cihazın fiyatı 200/400 ytl olarak nasıl değişken olabilir.
bugün istinye-park'a gittim. hemen klavye sorunu hem de fiyat için.
klavye değişimi için şu numarayı verdiler: 0216-458-9797. nokia'nın servisiymiş. 50ytl falan tutar dedi herhalde yardım eden arkadaş.
bu arada avea bayisi satmıyor yeni seri bekliyormuş. piyasadakiler kötü dedi. 2200 civarında fiyat dedi nokia'da vardı. onlarda 1900 tek çekim dedi. genpaya sormayı unuttum. darty'e henüz gelmemiş.
esasinda 7.5 aydir e61i kullanıyorum ve e90 alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Çok büyük farklar yok benim kullandığım özellikler için ama yine de alma dürtüsü var içimde. Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?
Bir mp3 programı ararken eski sayfalarda bu msg ı gördüm. Arkadaşım bu arkadaşlardan N800 aldı.Cihaz kullanılmış geldi. Eski bir olay ama olsun bildireyim istedim.