Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayhan_guler

26 Eylül 2007; 20:10:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam Vipracing,

1200 fiyat süper olur. o zaman bu meretin alanı çoğalır yorum getireni de. İnşallah dediğin gibi olur.

bynedim

Sisteme Gözat

27 Eylül 2007; 1:28:51 

1200 olsun alalım da şu kafamızdaki IPhone fikrinden uzun bir süre sıyrılalım..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
kanzer

27 Eylül 2007; 11:20:58 

arkadaşlar hatasız 2.el ereyondan aldığım cihazımı 1400 ytlye satıyorum isteyen özelden ulaşsın

brovito

29 Eylül 2007; 9:08:33 

herkese hayırlı günler. bu başlığa biraz uzak kalmıştım. ama sonunda ben de e90 ile aranızdayım. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.ve vipracingin incelemesi mükemmel oldu yani telefon tam beklediğim gibi çıktı hatta daha iyi hızı, wifi'si,klavyesi vs hepsi süper. farkettiğim tek eksiklik ise önceki sayfalarda da yazılan klavyenin ışığının yetersiz olması.karanlık bir ortamda 180 derece açıkken telefon klavyedeki tuşlar gözükmüyor bile ama 90 derece konumuna getirince ekranın ışığıyla halledebiliyorsunuz onun dışında msni yükledim ama karşı taraf mesaj atınca ancak mesaj atabiliyorum.yani girip direk mesaj atınca iletilmiyor. bu da herhalde daha windows live'ın e90'ı desteklememesinden kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 5 Ekim 2007; 10:23:39 >

ironman

29 Eylül 2007; 10:24:08 

Hayırlı olsun

Deneyimlerini paylaşırsın artık

Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM 17" PHİLİPS LCD 170X6FB 8 MS

HIS 2600XT IceQ Turbo (HD 1080p) Crossfire 256MB (128bit) GDDR3
. LOGITECH X230 64W RMS 2.1 HOPARLÖR- PHiLips 1.3 mp 90 FPs SPC900NC
Vipracing

Sisteme Gözat

1 Ekim 2007; 1:46:09 

Hayırlı olsun
Bu arada iphone ile yanyana biraz video çekeyim aynı medya dosyasını oynatırlarken görsel olarak daha iyi fikir verebilir.

Yurt dışı notlarım :

- 24 saat açık cihaz ve çok yoğun kullanımım altında yine ortalama 2,2.5 gün gitti pili tam şarjlı iken pil bitecek korkusunu yaşamadan cihaz kullanabilmek gerçekten çok güzel. (Günde ortlama 4 saatin üzerinde kullandım) (Notlar,mailler,yapılacaklar 1 saat civarı wifi ve sürekli 3G açık) iyiki yanıma laptop almamışım ekstra ağırlık olarak :) Tüm : Web,mail,telefon görüşmelerimi,Skype ihtiyaçlarımı,belgelerimi,beklerken can sıkıntısını gidermek için filim,müzik klip gibi ihtiyaçlarımı eksiksiz ve kusursuz olarak karşıladı.
- Uçakta gps denemesi yaptım bir türlü çalışmadı (Lock olmadı uydulara cam kenarında oturdum)
- Hostesler ile biraz sohbet ettim (Anonslar tersini söylesede uçaktalaptop kullanımına bir şey denilmiyor) pilota gidip sordular uçuş modunda cihazı kullanıp kullanamıyacağımı : Giderken hayır dediler gelirken evet / THY)
- 3G (aslında 3.5G de diyebiliriz) performansı harika.Gerçekten çok hızlı.Ödünç almış olduğum kart ile denedim (Gerçi 1001 tane ayar sorunu ile uğraştım o ayrı ama sonunda oldu )
- Yurt dışı fiyatı (Avrupa) genelde 900-950 Eurolar civarındaydı gördüğüm yerlerde (Ama detax yapılabilir.)
- Nokia maps : Bizim Türkiye haritaları ile karşılaştırılamayacak kadar detaylı ve çok daha kullanışlı & oldukça fazla bigi içeriyor yinede bir TomTom veyahut iGo ile rakip olabilecek düzeyde değil.

Web sitem
Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
ayhan_guler

1 Ekim 2007; 8:26:17 

Selam Vipracing,

Ben aynı işi (uçakta GPS kullanmayı) benim P535 ile yapmıştım. Pencere kenarında değilsen hiç şansın yok. Ama pencere kenarında iken bende çalıştı. istatistikleri soracak olursan havada tam 900.1 km hızla uçuyorduk. Piste tekerlek değdiğindeki hızı ise 230 km idi :).

Birde benim dikkat ettiğim bir konu ilk kilitlenme sırasında eğer sabit duruyorsan çabuk buluyor. Hareket halinde isen çok ama çok uzun sürüyor. sırası ile 1 dakika ile 10 dakika. Ben GPS'i uçak yerde ike açtım o yüzden kilitlenme mümkün oldu. Uçarken yapsaydım olurmuydu bilemem.

1200'lük fiyat ne oldu. Bir gelişme var mı?

Kolay gelsin.

Vipracing

Sisteme Gözat

1 Ekim 2007; 17:31:38 

Selam;
P535 de Sirf Star III var normalde 1 dk ve altında buluyor uyduları (Bildiğiniz gibi daha iyi bir chipset)+WM daha ileride bu işte.Gerçi N95 deki gibi A-GPS desteği gelince E90 da sabit yerlerde 1 dk nın altında bulur ama havada A-GPS işe yaramayacağı için yine yerde bulup havalanınca bağlantıyı kopartmamaya çalışmak lazım
Bende eksternal bir BT GPS var (S.Star III chipsetli) Nokia LD-3W.Eski HP 6815 ve E61 ile çok iyi çalışıyordu giderken ve dururken genelde 20-30 sn de klitleyiniyor (En geç) yinede eksternal cihaz taşımak çok konforlu olmadığından şimdilik arabada duruyor.
200 km ni altında stal olma tehlikesi var uçakların ama o büyük gövdede 200km arabdaki 30-40 km gibi algılanıyor bazen piste inerlerken izliyorum duruyor gibi geliyor
1200 lük fiyatta henüz bir gelişme yok olumlu bir şey olunca hemen update yapıcağım.(iphone stoklamak ile meşgul arkadaş)
quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Vipracing,

Ben aynı işi (uçakta GPS kullanmayı) benim P535 ile yapmıştım. Pencere kenarında değilsen hiç şansın yok. Ama pencere kenarında iken bende çalıştı. istatistikleri soracak olursan havada tam 900.1 km hızla uçuyorduk. Piste tekerlek değdiğindeki hızı ise 230 km idi :).

Birde benim dikkat ettiğim bir konu ilk kilitlenme sırasında eğer sabit duruyorsan çabuk buluyor. Hareket halinde isen çok ama çok uzun sürüyor. sırası ile 1 dakika ile 10 dakika. Ben GPS'i uçak yerde ike açtım o yüzden kilitlenme mümkün oldu. Uçarken yapsaydım olurmuydu bilemem.

1200'lük fiyat ne oldu. Bir gelişme var mı?

Kolay gelsin.

Web sitem
Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
guvengoktas

4 Ekim 2007; 23:36:06 

ben de yeni bir E90 sahibiyim, telefonun alt menteşesi sizde de hafif hareketli mi, üst menteşede hiç kıpırdama yok, ama alttaki ,telefonu salladığım zaman ses çıkaracak kadar oynak , bu normal mi...
İkinci sorum, ben telefonu tayland dan getirdim, üzerinde tai dili ve ingilizce var, türkçe karakter sorununu aşmak ve mesajları t 90 la yazmak için bir çözüm bilen var mı ? Türkçe yazılım yüklenebiliyor mu örneğin

Ayaz77

5 Ekim 2007; 9:41:15 

arkadaşlar e 90 ile msn proramlarını(turbo msn veya live msn agile paralı oldu sanırım) kullanırken iç ekranda Q klavyeyi kullanarak chat yapılıyor mu?
brovito

5 Ekim 2007; 10:23:14