Bu arada fotoraf çekimlerine bakmak için vipranın çekimlerini dikkate almamanızdan yanayım. Çünkü asla onun gibi çekemeyebilirsiniz. O bir profesionel :) (ışık ayarları çekim açısı vb herşeyi bizden daha teknik daha güzel gözükecek şekilde ayarlayacaktır)
tamam bizdde profesyonel deiliz yani olmayanlar gibi çekices onlara bakalım
Bahsettiğiniz kulaklık bumu ? http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5858030 kafadan dolaşmalı sokakta kullanmam ama buysa ev için alayım.Ama fiyat acayip ucuz geldi başka sitede 98 ytl bir fikriniz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_guler
Arkadaşlar,
Eğer biraz bass müzik seviyorsanız muhakkak sennheiser px100 alın o fiyata daha iyi bass çalabilen bir kulaklık bulamazsınız. E90 basslarda zayıf diyorsanız arayı bu kulaklık kapatacaktır. Benim evde 18 inç subwoofer var filmleri bu kulakluk ile seyrettiğimde çok daha yüksek bass veriyor.
niye güldün baba biz öle adlandırıyoruz onnarı :) takmam öle ben rajona ters mahallede bi itibarımız var :) hehe peki sorumu değiştiriyorum alttakilerden hangisini almalı?
farklı marka kulak deliğine giren denemiştim (18+ oldu biraz ) iğrençti bu nasıl olur acaba ? kulak deliğine girince bence iyi boşluk yaratıp kulakla kabin görevi görmüyor dıştan bu cx300 ü deneyeyım bakayım e90da
beyler mp3 çaların kötü olduğu konusunda hemfikirsizin ama bu yazılımsal bir sorun da olabilir o yüzden sizlere deneminiz için lcg jukebox adlı programın linkini atıyorum bir de onu deneyein ekolayzırdan ayarları değiştirin bakalım basları nasıl? programı kısıtlama olmadan kullanmak istiyorsanız serial olarak istediğniz kodu girin.
Dediğim kulaklık bu ama fiyatı dediğin gibi çok ucuz ben de 100 gibi bir rakama almıştım. Bass performansı olarak bu kulaklığı diğer senheisser modelleri ile de karşılaştırdım kendisinden öok daha pahalı modellerden bile daha yğksek bass performansı var. bass gücü görünüşünden çok ama çok daha yüksek. AKG nin biraz daha iyi bass çalan bir modeli vardı ama hem büyük olduğu için yanında taşıman zor hem de bulması. bu modeli bir yerde dinle derim. benim pek çok model ile haptığım karşılaştırmalarda bu alet açık ara daha iyi bass verdi. ses kalitesi de yapana atılır türden değil.
Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
Bahsettiğiniz kulaklık bumu ? http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5858030 kafadan dolaşmalı sokakta kullanmam ama buysa ev için alayım.Ama fiyat acayip ucuz geldi başka sitede 98 ytl bir fikriniz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_guler
Arkadaşlar,
Eğer biraz bass müzik seviyorsanız muhakkak sennheiser px100 alın o fiyata daha iyi bass çalabilen bir kulaklık bulamazsınız. E90 basslarda zayıf diyorsanız arayı bu kulaklık kapatacaktır. Benim evde 18 inç subwoofer var filmleri bu kulakluk ile seyrettiğimde çok daha yüksek bass veriyor.
bu arada coreplayer yazılımının symbian versionu bu ayın 29 unda çıkacakmış video mp3 meraklıları pek memnun kalacak. hem hız hem de özellik olarak çok sıkı bir yazılımdır.
acaba telefonun mesajlaşma özellikleri ile ilgili detatlı bilgi verebilir misin? mesela sms threads özelliği var mı? yani;
bir kişi ile bir mesaj içinde birden çok mesaj yazılabiliyor mu?
sizleri bilmem ama günlük 1500 - 2000 [Gelen ve Giden SMS + MMS - Bilgi Mesajları Hariç] civarı mesaj trafiğine sahip biri olarak bu özellik benim için oldukça önemli.
eğer sms ve mms konusunda, detaylı bilgi verirseniz size minettar kalırım.
şimdiden çok teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyErdinc -- 25 Ağustos 2007; 22:05:19 >