Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 8:31:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Bu arada fotoraf çekimlerine bakmak için vipranın çekimlerini dikkate almamanızdan yanayım.
Çünkü asla onun gibi çekemeyebilirsiniz.
O bir profesionel :) (ışık ayarları çekim açısı vb herşeyi bizden daha teknik daha güzel gözükecek şekilde ayarlayacaktır)

tamam bizdde profesyonel deiliz yani olmayanlar gibi çekices onlara bakalım

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
oguzhant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ağustos 2007; 9:29:57 

Bahsettiğiniz kulaklık bumu ?
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5858030
kafadan dolaşmalı sokakta kullanmam ama buysa ev için alayım.Ama fiyat acayip ucuz geldi başka sitede 98 ytl bir fikriniz var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Arkadaşlar,

Eğer biraz bass müzik seviyorsanız muhakkak sennheiser px100 alın o fiyata daha iyi bass çalabilen bir kulaklık bulamazsınız. E90 basslarda zayıf diyorsanız arayı bu kulaklık kapatacaktır. Benim evde 18 inç subwoofer var filmleri bu kulakluk ile seyrettiğimde çok daha yüksek bass veriyor.

Bir deneyin derim.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 9:38:43 

quote:

kafadan dolaşmalı

alemsin oguzhant yaw

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
oguzhant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ağustos 2007; 10:22:45 

niye güldün baba biz öle adlandırıyoruz onnarı :)
takmam öle ben rajona ters mahallede bi itibarımız var :)
hehe
peki sorumu değiştiriyorum
alttakilerden hangisini almalı?

http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-Cx-300-CX300-KULAKLIK-KAPALI-POSETTE_W0QQidZZ5853099

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-REFERENCE-220-Sennheiser-Cx300-fiyat-sorun_W0QQidZZ5842628

http://urun.gittigidiyor.com/SOK-FIYAT-Sennheiser-MX500-Mx-500-KULAKLIK_W0QQidZZ5852564

http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K-14-P-KULAKLIK-sennheiser-cx300-stokta_W0QQidZZ5857968

kulak içine girmelilerde çok güzel olmaz bence baslar anlaşılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

kafadan dolaşmalı

alemsin oguzhant yaw

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 10:55:39 

walla oguzhant "kulaa geçmeliler" cok güsel ama cx300ünde sesi güsel ama o "kulaa geçen" in performansını bilmiom

oguzhant

24 Ağustos 2007; 11:01:33 

farklı marka kulak deliğine giren denemiştim (18+ oldu biraz )
iğrençti bu nasıl olur acaba ? kulak deliğine girince bence iyi boşluk yaratıp kulakla kabin görevi görmüyor
dıştan bu cx300 ü deneyeyım bakayım e90da

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 11:06:55 

abi şu kelimeyi sık sık tekrarlama

bence cx300ü dene N73te herkes onu kullanio

Vipracing

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 21:56:46 

eheheheh

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
pence46

24 Ağustos 2007; 23:06:37 

beyler mp3 çaların kötü olduğu konusunda hemfikirsizin ama bu yazılımsal bir sorun da olabilir o yüzden sizlere deneminiz için lcg jukebox adlı programın linkini atıyorum bir de onu deneyein ekolayzırdan ayarları değiştirin bakalım basları nasıl? programı kısıtlama olmadan kullanmak istiyorsanız serial olarak istediğniz kodu girin.

http://rapidşhare.com/files/51068478/Lonely.Cat.Games.LCGJukebox.v2.02.sis.html

ş nin yerine s

"The best way to make your dreams come true is to wake up." - Paul Valery
ayhan_guler

25 Ağustos 2007; 1:11:43 

Selam Oguzhant,

Dediğim kulaklık bu ama fiyatı dediğin gibi çok ucuz ben de 100 gibi bir rakama almıştım. Bass performansı olarak bu kulaklığı diğer senheisser modelleri ile de karşılaştırdım kendisinden öok daha pahalı modellerden bile daha yğksek bass performansı var. bass gücü görünüşünden çok ama çok daha yüksek. AKG nin biraz daha iyi bass çalan bir modeli vardı ama hem büyük olduğu için yanında taşıman zor hem de bulması. bu modeli bir yerde dinle derim. benim pek çok model ile haptığım karşılaştırmalarda bu alet açık ara daha iyi bass verdi. ses kalitesi de yapana atılır türden değil.

Kolay gelsin.

quote:

Bahsettiğiniz kulaklık bumu ?
http://www.gittigidiyor.c