Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E90 incelemesi/SSS/Problem çözümleri vb Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brovito

21 Ağustos 2007; 13:52:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bugün salı ve hala izmirde garantili ve türkçe q klavye satan yer yok

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 14:28:31 

gelir inşallah yakında

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
bynedim

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 14:55:04 

Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2007; 15:01:26 

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..

bakın bana N95 başlıımı donattım

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
LAKOTA

21 Ağustos 2007; 17:26:11 

E90 ile ilgili tüm gelişmeleri sayenizde izleme şansım oldu.Tüm katkıda bulunanlara
çok teşekkür ediyorum.Ben de dayanamayıp kötü bir N95 macerasından sonra
(Buradaki birçok arkadaş gibi kendime verdiğim binlerce söze rağmen) E90 cılara katıldım.
Bütün Ankarayı altüst ettikten sonra bir tane bulabildim.İlk izlenimim müthiş bir cihaz olduğu yönünde.
Birtek arka kapağın ince olmasından dolayı biraz oynama problemi var gibi geldi ama iyice elim alıştıktan
sonra yorum yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

oktayakgoz

21 Ağustos 2007; 18:22:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

bakın bana N95 başlıımı donattım

seni ornek alırlarsa yandık e90 incelemesi kaç say olur kim bilir. ama helal olsun almış kullanmış kadar oldum.

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
ayhan_guler

21 Ağustos 2007; 21:45:03 

Selam Lakota,

Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.

Bu arada güle güle kullan.

Shady

21 Ağustos 2007; 23:20:23 

Vipracing tebrikler hocam çok kaliteli bir inceleme olmuş...Ellerine sağlık

Dostlar konu ile alakasız ancak merak ettim eskiden TEKNODE vardı noldu ona ya ???

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

Vipracing

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 1:40:50 

shady_tr: Çok teşekkürler

Ekledim fotoları gün geçtikçe arttırım sayısını

Video yuda upload ettim linki ile isteyen indirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 22 Ağustos 2007; 1:54:38 >

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
mageji

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 1:43:51 

döndüm 4 günün sonunda :)

bu arada E90 Ankarada gören arkadaş nerelerde gördün teknosa felan mı? fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?

AMD X2 64 3800+ / ASUS N2N-SLI Deluxe / 2x1024MB KINGSTON Dual / ASUS 512MB 7950GT Extreme / 640GB SAMSUNG SATA II +WD EXT. / CREATIVE Audigy2 ZS / Creative Megaworks THX 550 5.1 / SAMSUNG 19'' 960BF LCD/COOLERMASTER Modlu/ TAGAN Easycon 530Watt PSU / LOGITECH G15

Nokia E61i

Vipracing

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 1:54:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tentenn

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Ebyadeki E90 kılıfları : Kılıflar için tık

sn. vipracing,
ebuy'daki verdiğiniz linke baktığımda aşağıdakiler ilgimi çekti, ben özellikle 2. ve 1. yi beğendim... siz ne düşünüyorsunuz?

Bu fazla zevk renk meselesi ben hiç birini tam beğenemedim zira daha klasik anlamda kılıfları beğeniyorum

mageji : Hoşgeldin

Web sitem
Mert
cesi

22 Ağustos 2007; 6:24:59 

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Lakota,

Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.

Bu arada güle güle kullan.

n800 geldi mi Türkiye'ye?Hatırlayabiliyorsan fiyatı nerelerde?

Vipracing

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 7:16:11 

Merhaba;
Bildigim kadari ile Nokia resmi olarak n800 u getirmiyor Turkiyeye.GSM telefonu ozelligi olmadigi icn aslinda rahatca yutr disindan getirtebilinir.Cihaz harika biraz kurcalama firsatim olmustu

Web sitem
Mert