Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..
Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..
bakın bana N95 başlıımı donattım
E90 ile ilgili tüm gelişmeleri sayenizde izleme şansım oldu.Tüm katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyorum.Ben de dayanamayıp kötü bir N95 macerasından sonra (Buradaki birçok arkadaş gibi kendime verdiğim binlerce söze rağmen) E90 cılara katıldım. Bütün Ankarayı altüst ettikten sonra bir tane bulabildim.İlk izlenimim müthiş bir cihaz olduğu yönünde. Birtek arka kapağın ince olmasından dolayı biraz oynama problemi var gibi geldi ama iyice elim alıştıktan sonra yorum yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
bakın bana N95 başlıımı donattım
seni ornek alırlarsa yandık e90 incelemesi kaç say olur kim bilir. ama helal olsun almış kullanmış kadar oldum.
Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.
Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.
Bu arada güle güle kullan.
n800 geldi mi Türkiye'ye?Hatırlayabiliyorsan fiyatı nerelerde?
Merhaba; Bildigim kadari ile Nokia resmi olarak n800 u getirmiyor Turkiyeye.GSM telefonu ozelligi olmadigi icn aslinda rahatca yutr disindan getirtebilinir.Cihaz harika biraz kurcalama firsatim olmustu