bynedim: Başında değilim o benim yanı başımda arada bakıyorum şimdi dizi başlıyacak
Birde şöyle araç tutucuları var aslında bunlara bayıldım sanırım bu tipte bir şey alıcağım.Hoş neye bineceğim belli olmasada bir tane araç tutucusu istiyorum (sırf bu geniş ekran modu yüzünden)
orjinal bel kılıfı türkiye'de yok söylediğiniz gibi, nokia shop'ları ararken metrocity'de CP-54 bulunduğunu ve E90'a uyduğunu söylediler, sanırım dediğiniz gibi eski 9500 için olan, aldırıyorum bakalım, kullanayım da daha siftah yapmadan düşürüp kırmayalım aleti :)
bir de, metrocity nokia shop E90'ı 1.990-YTL'den satıyormuş, ellerinde varmış ve gelen hemen satılıyormuş falan, fakat pendik nokia shop 1.600-YTL dedi, anlamadım bu işi ne garip fiyatlar !?
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
bynedim:
vires: Estağfurullah
brovito : Estaha ;) :microSD oduktan sonra (tanımın başında) hepsini kullanabilirsiniz ama microSD nin henüz 6 ve 8 likleri piyasaya verilmedi. (O sizin verdiğiniz model normal Sd kartların modeli yani uyumlu değil E90 ile.Kart boyutları arasında çok fark var)
tentenn: Hhahah Ben genelde çok cepli kumaş pantalon giyme özgürlüğümden yararlandığımdan sol dış cepte taşıyorum çok rahat oluyor.Ama biraz tehlike hisettimmi eski 9500 ün kılıfına da koyuyorum arada.9500 ün kılıfı hali ile büyük geliyor ama tam anlamı ile beğendiğim üniversal ölçü bir kılıf bulamadım.Bu konuda Beyzacase in yeni kılıflarını bekliyorum.Orijinal Nokia kılıfını ebay üstünden alabilirsiniz.Araçta şarj için benim LD-3W nin yanındaa gelen orijinal çakmak şarjını kullanıyorum (daha doğrusu kullanmıyorum ama bir gün olur ha pili azalırsa diye arabada duruyor) Eğer eski tipte bir araç içi şarj cihazınız varsa Nokia E61 lerin kutusundan çıkan tipte bir adaptör ile (gittigidiyor.com da var) bunu E90 şarj etmektede kullanabilirsiniz. Modeli : Nokia Mobile Charger DC-4 Tık Araç içinde bunu getirtebilirim : Nokia universal holder CR-39 Tık Orijinal Nokia bel kılıfı : Nokia Carrying Case CP-181 (Ben pek beğenmedim+belde pek taşıyamam nedense) Tık
Aradım E90 sordum. Gelecek hafta içi belki gelir şimdilik yok dedi. Olduğunda kaçtan sattınız dedim 1590 ytl den sattık dedi. Dün gece iş çıkışı Metrocity deki sayın Nokia Shopta 1900 küsürlü rakkamlar telefuz etmişti. Bunların hepsi Nokia Shop nasıl oluyorda böle rakkamlar oluyor?
337 1717 Nokia Danışma hattınıda aradım şimdi klasik her zaman olduğu gibi eveleyip geveleyip konuştu en son ben fazla uzatınca konuyu farklı noktalarda farklı fiyatlar olabilir serbest piyasa bu dedi.O zaman ne diye 18 tane Nokia Shop açtınız sokaktaki telefonculardan bir farkınız yok vitrininiz stantlarınız hep aynı standartlarda ama gel gelelim fiyatlarınız oynak o zaman Nokia diye güvenmeden tüm firmalarınızı arayıp tek tek sormak uyanık olmak lazım dedim.Siz bilirsiniz garantisiz telefon almak istiyorsanız sokaktan alın dedi.Sokaktan kastım XXX bayiler dedim.Sizin gibi oynak fiyatlara sahip XXX bayiler dedim.Sonra karşımdakinin bayan olduğu,call center çalışanı olduğu,çok fazla bilgiye sahip olmadığı ve bana gereksiz zaman kaybı yaşadığım aklıma geldi uzatmayayım dedim kapattım teli.
Özetle : Nokia diye ahmet mehmet diye güvenmeyin enine boyuna fiyat araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 17 Ağustos 2007; 13:40:54 >
Bence fiyatlar bu kadar değişken ise bir fiyat düşüşü yakındır.. İlk düşüşü yaşamadı cihaz hala, her telefon gibi 1-2 ay içinde ilk önemli düşüş gelirse ben de ilgilenicem sanırım..
Bence fiyatlar bu kadar değişken ise bir fiyat düşüşü yakındır.. İlk düşüşü yaşamadı cihaz hala, her telefon gibi 1-2 ay içinde ilk önemli düşüş gelirse ben de ilgilenicem sanırım..
aynen senin gibi düşünüyorum bakmışssın 3 ay sonra 1 i bulmuş fiyat
o zaman vip e çok acırım ama ya p990 da da aynı şey gelmişti başına
Bende tüm Nokia shopları aramıştım.3 ünde vardı.Biriside Pendiktekiydi.Nuh dedi peygamber demedilerdi 1850 den aşağı düşmemişlerdi.Bence sallamışlar 1600 lira diye.Gidince başka bir oyun çıkabilir o işin içinden (içime doğdu) hem çok az cihaz hem herkes istiyor rafta kalmıyor deniliyor hemde damping.Nokia shoplarda genelde 1850-2000 ytl arasında kdv dahil peşin fiyatı çekiyorlar. Acele etmeyin sıkın dişinizi biraz daha derim. Ben de belirttiğim gibi ereyon olmasa idi daha bekliyordum göz göre göre kazık yememek için.
ya siz yine istanbuldasınız şanslısınız. satan tek tük yerler var ama izmir'de hiç bir yer satmıyor. herkes en kısa zamanda gelecek diyor kafayı yemiş vaziyetteyim. e90 için bayağı sancılı bir doğum oluyor anlaşılan bir türlü bebek adam akıllı piyasaya çıkmıyor ya....
vipracing inanır mısın bunu diyeceğini tahmin etmiştim onların da nasıl getirttiğini anlamış değilim çünkü koca izmirde hiç bir yerde yok. ereyona mesaj attım defalarca sizi bilgilendiricez stoklarda olduğu zaman, fiyatı belli değil dedi, nokia dükkanlarıda keza öyle. ama sonuç e90 yok. neyse ne yapalım ki beklemekten başka çaremiz yok. inşallah e90 almayı düşünenlerin sahip olduğu günü de görürüz ki bu başlıkta bol bol fotoğraflarını yayınlayıp telefon hakkında birbirimize yardımcı oluruz inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 17 Ağustos 2007; 21:01:24 >