Bu arada E90 için verdiğin IPhone temasını yükledim ve N93'e çok yakıştı, kaliteli bir temaymış, bana ilginç gelen bu temanın e90'a yüklendiğinde ise çift ekranda da tek kurulum ile uyum sağlaması.. Gerçi sanırım dönüşümde tema olarak sadece uyarı panellerinin boyutu ve arkaplan boyutu değişiyor.. İç ekrandaki simgeler dış ekrandaki simgelerle aynı boyutta mı bilmiyorum..
bynedim: Symbianın gücü Şaka bir yana ikonların bazıları aynı boyutta olsa bile iç ekranda farklı (küçük) görünebiliyor o yüzden ölçeklendirmenin baştan E90 göre olması işi 'daha garanti' hale getiriyor (S60V3 ölçeklendirme vb konusunda diğer işletim sistemlerinden 'daha rahat') işin kısacası : Ekstra geniş için uygun duvar kağıdı vb olduktan sonra pek sorun olmaz E90 için.E90 ile kullanmıyanlarda ise hiç bir sorun yok (ekstra bir kaç kb daha büyük dosya boyutu o kadar)
mageji: Rüyasından beni gören 4 vakte kadar uyandığında E90 ı görüceği garantidir Soru : Kırmızımı,mochamı E90 kullanıyordum? (Kırmız murattır )
iPhone alma şansım oldu gerçi halende varda bynedim' de belirttiği gibi E90 dan vaz geçmek zor ama asıl sorun : Halen doğru,dürüst sim kilidinin daha doğrusu sim free bir cihaz haline getirilememiş olması bu olduğunda (ki çok uzak değil diye ümit ediyorum) ilk iş E90 nın yanına 'kardeş' olarak alıcağım ve yazıcağım
bynedim : Acele etme.Cihaz lar bir yere kaçmıyor.Deve 1 altın 1000 altın meselesi.İnsanın bir günü bir günüe uymaz.Ben kendime çok ceza vermiştim E90 çıkana kadar bir şey almıyacağım diye.Sizin elinizdeki cihazda çok güzel&kabiliyetli bir cihaz en azından böyle bir avantajınız var
Vipracing'e: Dostum affına sığınarak sana birşey sormak istiyorum. Kesinlikle yanlış anlamanı istemem. Sadece ve sadece merak duymuş birisinin sorusu olarak düşün. Acaba ne işle uğraşıyorsun? Eğer sorumdan yanlış bir anlam çıktıysa tekrar tekrar özür dilerim. Saygılar
Merakımı hoş gördüğün için sağol. Sadece daha önceki incelemelerinden de detaylara önem veren, kafalı bir arkadaş olduğunu anlamıştım. İncelemen için tekrar teşekkürler.