Kore den Celluon firması, eylül de 3D lazer sanal klavye çıkartmaya hazırlanıyor.
Bu yeni 3d lazer sanal klavye, taşınabilir bir adaptörüyle birlikte geliyor ve parmaklarınızın hareketlerini algılayarak bilgisayara iletiyor.Resimler aşağıda.
off offff geceleri bu klavyeyi kullanamayı hayal bile edemiyorum gerçekten çok hoş ve ilgi çekici bir klavye bununla uzaya bile gidersin fiyatı ne olur acaba
Güzel bir cihaz, taşıması kolay ve pratik. Mesafe kontrolü de yapılabiliyorsa parmakların tuşlara vuruş anında çıkartılacak klik sesleri kullanılabilirliği arttıracaktır.
plasmon
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
7 Mayıs 2008; 17:21:07
Hikaye derken kullanışsız ve gereksiz demek istemiştim, elini masaya basmak ne kadar zevk verebilir ki insana o klavyenin tuşlarının içine göçtüğü zamanki hazzı alamadıktan sonra...
Hikaye derken kullanışsız ve gereksiz demek istemiştim, elini masaya basmak ne kadar zevk verebilir ki insana o klavyenin tuşlarının içine göçtüğü zamanki hazzı alamadıktan sonra...
Doğru.Hele o özellikle tuşlara bastığında çıkan ses.Ahhhhh
Doğru.Hele o özellikle tuşlara bastığında çıkan ses.Ahhhhh
efektini veririz hopörlerlerden(yanlış yazdım galiba) olur biter
tuşlar bazen çok ses çıkarıyor belki böylece sessiz klavye arayanlara güzel bir cözüm olur.. ayrıca böyle bir klavye haberi 2-3 sene öncede çıkmıştı hala ülkemize gelmedi sanırım